Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu-s certat cu el, sper ca nici el cu mine.
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
Bine ma! Da macar puteai sa vii sa ii dai un cap in gura sa nu ma mai sforaie toata noaptea!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Preventiv
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Pregatiti lista cu probleme si le rezolv pe toate
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
La 17 noaptea.
This post has been edited by cdadan: 10 Sep 2012, 22:32 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
old school
![]() Io-mi pun ceasu' la 5.15. Vreau să-l văd pe corbex la înviorarea de dimineață, alergând prin curte. Fac un filmuleț și mă culc la loc. This post has been edited by Markos: 10 Sep 2012, 22:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce te razi? Ne-am culcat pe la 5.30. Am mai discutat in jurul unei sticle de uischi.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 10 Sep 2012, 23:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' poate ai uitat ca n-a discutat nimeni cu el in ultima seara la Voineasa si tot la 1 s-a trezit. La Rinca la fel, nu l-a bagat nimeni in seama toata noaptea da' era sa faca proprietaru' proces verbal de predare-primire, il baga imediat in inventar.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
faceti ceva cu iesirea asta? vin sa va fac gratru sambata sau ma duc cu bicla la ieseala din padurea baneasa?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
Facem, in octombrie. La anu'.
Se poate inchide. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Se mai ține?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Cine ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Unde?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Chiar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cineva. Undeva.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Aveți riport cu toții.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Chiar.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 7 Sep 2012, 16:26) 1.corbex+radian... 2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. sad.gif 5.bygy007 , vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel tongue.gif 6.iulia+2 masculi,cabana,2 nopti.. Mi-e si firca sa intreb daca aduce cineva o marihuana. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
Cine-i Marihuana? Clona cui?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E clona lu' Canabis.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
Bai tu vrei sa ne intlanim sa bem o tuica sau sa ne intlnim sa dam declaratii?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca bem destula tuica, declaram orice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:43 |