Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Multi nu stiu diferenta dintre prieteni si amici si intotdeauna pun prejudecatile inainte.Pe forumul asta tind sa cred ca multi desi se cred priteni sunt simpli amiic sau poate mai putini.Politica este o curva....baieti evitati curvele !!!!!
This post has been edited by l@u: 28 Sep 2012, 22:08 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kato @ 28 Sep 2012, 23:06) Io am pus dioxid de sulf asa cum scrie la carte. 1ml la 1l, din momentul in care era inca must. Acum am un vin de 12,5 grade care e aproape limpede (l-am pritocit o data) si inca mai fierbe. Sare sigur de 13 grade. Si e buuuuuuun si n-are picatura de zahar in el. Unchi-miu si cu un vecin, ca ei fac vin de mii de ani si le stiu pe toate, au pus sulf cu paharul de tuica, dupa ureche. Cam cat au crezut ei ca ar fi 50ml. Normal ca au pus peste 100ml. Acum se uita la tulburelul care are 7 grade. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 28 Sep 2012, 22:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
lacrima lui victoras iese.......sa pui o sticla(de sticla) la groapa, peste n ani cand ne-om intalni sa o aduci sa o degustam
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Chiar, ce-i cu pastrama? Mai traieste?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
da sobolanii?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Rosii?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
acu nu l-am intrebat de culoare
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Era un film.
![]() 28 Sep 2012, 23:39: QUOTE(l@u @ 28 Sep 2012, 23:07) Ia sa vedem QUOTE PRIÉTEN, -Ă, prieteni, -e, s. m. și f. Persoană de care cineva este legat printr-o afecțiune deosebită, bazată pe încredere și stimă reciprocă, pe idei sau principii comune; amic. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 28 Sep 2012, 22:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
bre markos nu mai pune si tu gaz pe foc.......pana mea, tu ar trebui sa stii mai bine decat ceilalti sa alegi ce este bun de la colegi ( si ai ce sa alegi) si sa faci abstractie de hai sa le numim mici derapaje.....nu esti cheie de biserica si nici ceilalti nu sunt de pus la icoana... buni, rai suntem colegi si daca dorim sa vedem ce e bun la fiecare reusim.....daca dorim sa vedem ce este rau reusim si mai bine... din pacate singurele chestii ce au reusit sa va dezbine sunt cele politice........si e pacat....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E și chestie de optică, părerea mea. Unii parcă s-au născut oropsiți și văd peste tot un complot la adresa lor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
m'c sa ma culc. aipa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
sunt si ajutati sa vada complotul... acuma na, exagerari masive sunt de ambele parti.... ca si chibit, e naspa sa vad ca oameni ce au reusit sa se gaseasca intr-un loc si sa se simta bine impreuna sa se scuipe din cauza politicii pe forum.....daca io vreau sa vad ca garett ma jigneste cu ce scrie, asta am sa vad chiar daca el scrie ca io is cel mai bun si mai viteaz dintre traci.....reciproca e valabila
![]() acu serios, e pacat ca nu pueti trece peste subiectul politica si sa descoperiti inca o data ce oameni deosebiti sunteti fiecare dintre voi....si o spun de pe margine ca nu am reusit sa ma gasesc cu voi....si mai mare pacat este ca sunteti baieti destepti daorgoliile nu va lasa...... |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kato @ 28 Sep 2012, 23:47) bre markos nu mai pune si tu gaz pe foc.......pana mea, tu ar trebui sa stii mai bine decat ceilalti sa alegi ce este bun de la colegi ( si ai ce sa alegi) si sa faci abstractie de hai sa le numim mici derapaje.....nu esti cheie de biserica si nici ceilalti nu sunt de pus la icoana... buni, rai suntem colegi si daca dorim sa vedem ce e bun la fiecare reusim.....daca dorim sa vedem ce este rau reusim si mai bine... din pacate singurele chestii ce au reusit sa va dezbine sunt cele politice........si e pacat.... Si de ce ma rog ai tu impresia ca el ar trebui sa stie mai mult decat ceilalti? Ti s-a parut ca e cu ceva mai special? In afara ca stie sa faca mistouri de oricine i se pare lui ca nu se incadreaza in parerile lui despre univers? Colegu', hai sa-ti explic ceva: stiu ca am exagerat cu cearta. Dar mai stiu totodata ca eu doar am raspuns. Si mai stiu ca eu nu m-am bagat cand altii s-au certat. Daca pe mine x-ulescu nu m-a deranjat cu nimic, nu m-am inghesuit sa ma iau de acel x-ulescu chiar daca altii faceau cerc in jurul lui si dadeau. Ceea ce nu se poate scrie de cel pe care il crezi asa special. Pentru ca skill-urile astea de gang-bang le-a capatat dupa ani si ani de educatie facuta pe stadion sau in cartier. Nu te mai căca pe tine grecule pentru ca ai comis-o ca ultimu mârlan. Fie ca accepti fie ca nu, fapta ramane. Daca mi-as fi exprimat dorinta de a participa la aceasta intalnire, macar puteai pretinde ca nu mai merge lumea din cauza ca vine moldoveanu' ala tampit. Da' ete ca n-a fost sa fie. Lumea nu se mai inghesuie din cauza celor ca tine. Acu' ca esti tu prea orgolios sa accepti asta, pana mea... Cauti sa arunci in carca lu' badia acest esec, ca si cum el ar fi fost cu ideea acestei intalniri. Cand de fapt tu ai inceput acest topic. Si inca ceva si dup-aia plec (ca de-aia m-am trezit la ore din astea ciudate): dintre cei cu care m-am certat pe acest forum, doi colegi au realizat ca s-au luat de mine cam degeaba. Si si-au cerut scuze. Cu toate replicile schimbate (si au fost niste replici...) nu am ezitat nici o secunda in a ingropa securea. Simplu si instantaneu. Acu' sa nu crezi ca iti sugerez ca si tu sa-ti ceri scuze. Nu! Chestiile astea tin de buna crestere a fiecaruia, nu trebuie sa ti se spuna. Da' tu sa fii sanatos. Hai Dinamo! This post has been edited by kum: 29 Sep 2012, 05:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fir întins!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kum @ 29 Sep 2012, 06:18) ... Daca mi-as fi exprimat dorinta de a participa la aceasta intalnire, macar puteai pretinde ca nu mai merge lumea din cauza ca vine moldoveanu' ala tampit. Da' ete ca n-a fost sa fie. Lumea nu se mai inghesuie din cauza celor ca tine... Ce ai bre, te trezisi cu fata la cearceaf? Nici unul din cei care au postat pe topicul asta nu si-a permis sa faca vreun comentariu de genul "vin daca vine si ala" sau "nu vin eu daca vine ala". Hai sa nu trasferam ciondaneala si pe topicul asta ca nu-i cazul. Pana acum nu a fost nicio intalnire la care sa se lase cu discutii neplacute. Sau nu... Parca fu una la care a venit unul cu dejtu-n cur, a crapat matu si a plecat fara sa zica macar "Multumesc pentru masa". Cine-i ala ca nu-mi mai amintesc exact? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 28 Sep 2012, 23:52) Te-ai trezit, pramatie? 29 Sep 2012, 08:50: QUOTE(kum @ 29 Sep 2012, 06:18) Nu te mai căca pe tine grecule pentru ca ai comis-o ca ultimu mârlan. Fie ca accepti fie ca nu, fapta ramane. Da' ce păcatele mele ți-am făcut? ![]() This post has been edited by Markos: 29 Sep 2012, 07:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kum @ 29 Sep 2012, 05:18) Pentru ca skill-urile astea de gang-bang le-a capatat dupa ani si ani de educatie facuta pe stadion sau in cartier. Bine c-ai tu educatie de virgina, capatata la filarmonica si balet!QUOTE Cauti sa arunci in carca lu' badia acest esec, ca si cum el ar fi fost cu ideea acestei intalniri. Cand de fapt tu ai inceput acest topic. Ce-mi plac mie atitudinile astea, n-ai vazut! In loc sa vedeti de ce n-a iesit toata duma si sa incercati o alta abordare, eliminind cauza esecului, cautati un fraier asupra caruia sa atintiti degetu', de parca asta schimba ceva!QUOTE Si inca ceva si dup-aia plec (ca de-aia m-am trezit la ore din astea ciudate) Ma, tu te duci sa te ultraviolezi...QUOTE dintre cei cu care m-am certat pe acest forum, doi colegi au realizat ca s-au luat de mine cam degeaba. Nu ti se pare umpic anormal ca "decit" doi si-au cerut scuze? Incerci sa sugerezi ca restul sunt niste idioti?Din punctul meu de vedere, sunt 3 motive principale pentru care aceasta intilnire n-a iesit: 1. Din "keep it simple" (gen "hai sa bem si noi un cico-n gura simbata, care te bagi?"), ati ajuns s-o complicati de-a luat-o dracu'; 2. Ati sarit peste etapele 1 si 2 (cea mai importanta as zice eu) si ati inceput cu etapa 3. Pai cine plm vreti sa va zica sigur ca vine si ca doarme-n pat cu nevasta-sa sau cu corbex/radian, cind voi n-ati stabilit data exacta sau locatia? 3. Nu poate cineva sa vina la data si locul stabilit, asta e, nu se surpa pamintul! Ai nunta/botez/taiere de mot/decalotare de gland in w/e ala.... nenicule, ne vedem data viitoare. S-au facut intilniri si fara grecu', si fara visu', si fara kum, si fara ady, si fara Danny, si fara Catalin...si n-a murit nimeni! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2012, 08:58) Tu ce ta bagi ba? ![]() Iaca eu-s unul din cei care am avut niste replici mai dure cu Kum. Nu am de gand sa retractez nicio virgula din ce-am scris cu aceasta ocazie si am un feelilng ca n-am epuizat inca subiectul... Cu toate astea mi-ar face placere sa ciocnesc un pahar cu Kum si sunt convins ca nicio clipa nu ar exista vreo discutie neplacuta. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 29 Sep 2012, 09:37) ![]() Apropo de ciondaneala si de scuze. Io am facut-o la un moment dat, dar ma gandesc, domnul Kum, ca ai sesizat ironia din post, si nu m-ai numarat printre cele doua persoane. Sper ca am dreptate. Despre intalinirea asta, bag seama ca sunteti cam tnpitei. ![]() Exact cum a si spus Marty, n-ati hotarat locatia, n-ati hotarat data, da ati hotarat ca nu se mai tine. Personal, desi as putea fi ipocrit tacand si lasand sa se inteleaga ca nu vin din cauza scandalului iscat pe forum, am sa spun, cat se poate de clar, ca nu pot veni saptamana viitoare din motive extrem de obiective. Am niste chestiuni de pus la punct si n-am cum sa vin. Ar fi fost posibil sa apar numai daca s-ar fi tinut mai tarziu cu minim 1,2,3 saptamani. Ar fi fost posibil, nu ca as fi venit cu siguranta daca s-ar fi decalat data intalnirii. Acum sa vedem lista cu distrusi. 1. Corbex, Radian. 2 personi, 2 noapte 2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. 5.bygy007 , vin si io daca e 5 oct 1 camra 1 sau 2 persoane , depinde de nevasta daca nu vin singurel Sa mor in chinuri daca inteleg de ce astia trecuti deja pe lista n-au mai zis nimic. Nici ca merg, nici ca nu merg. Care e problema voastra? De ce nu va puteti intalni? Imi poate explica cineva? Ce-o tot dati in vrajeala de popa de tara? Cel putin astia de pe lista chiar n-aveti nimic unul cu altul. Corbex a fost cu pedeleii si Markos nu, si la celelalte intalniri. Si in afara de caterinca n-am vazut altceva. Sunteti dusi, sa moara bunica. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2012, 08:58) Nu ti se pare umpic anormal ca "decit" doi si-au cerut scuze? Incerci sa sugerezi ca restul sunt niste idioti? Nu vreau sa sugerez nimic. Poate doar ca daca ala care a "dat" primu a intins mana, eu nu am refuzat-o. Si nu idiot e termenul potrivit a fi folosit ideea lu' matale. E altu', da'-ti las placerea sa-l gasesti tu. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 7 Sep 2012, 13:44) 1. Corbex, Radian. 2 personi, 2 noapte 2. ady77, 2 adulti+2 copii, 2 nopti 3. Markos, 1 kmera, 2 nopti Dacă e 5..7 octombrie și dacă mă întorc pe 4 noaptea din BE poate fi 4. DragosP, 2 adulti, 1 cameră cu baie proprie, 2 nopti. Tot n-am înțeles care-i locația. ![]() Apropos de cele zise de Victoras relativ la cine merge sau nu. La mine nu s-a schimbat nimic, nu știu încă dacă mă întorc la timp. Bine, asta dacă interesează pe cineva. ![]() @Marty: slăbuț. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
kum, markos ar trebui sa stie mai bine deoarece este in fruntea unei afaceri si prin natura functiei trebuie sa lucreze cu tot felul de oameni cu caractere si personalitati diferite si sa-i faca sa traga toti intr-o singura directie. nu ca ar avea el 7 perechi de oo.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Sep 2012, 12:14) Sa mor in chinuri daca inteleg de ce astia trecuti deja pe lista n-au mai zis nimic. Nici ca merg, nici ca nu merg. Chiar nu au zis nimic? ![]() QUOTE(bygy007 @ 25 Sep 2012, 03:56) QUOTE(ady77 @ 27 Sep 2012, 16:11) |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:00 |