Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Întâlnirea de toamnă a defecților, Cafeneaua DC, octombrie 2012
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Are dreptate, ce te miri?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
putin respect pentru investitorii straini nu strica, parerea mea. Parca pictoraj a avut niste afaceri cu grecu, din cate tin eu minte.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
M-am razgandit.
![]() This post has been edited by ady77: 29 Sep 2012, 18:37 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai sa moara si capra vecinului, nu?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
si mie mi-ar surade... da' sa ma tiu totusi cat de cat, macar chilotii sa-mi aduc aminte sa ii dau jos inainte de peepee...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 29 Sep 2012, 20:52) Eoam implinit 86, dupa multe stradanii de a scapa da ele pe unde sapuate. Martinezule, vez ca tuej ala cu prifirea de ansamplu da care grecu face mijto, nu te mai ascunde in cirej. PS: dacam uita fro cratima va cer solemn samascuzats, e snpata jmai pea omu un fullers eil, o dea-sta. |
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Oameni buni! Ce aveti de nu va intelegeti in privinta unei intalniri / a unei excursii?
Uitati cat de simplu organizez eu o excursie: vin in clasa cu o oferta de excursii si in intreb pe copii cam unde si-ar dori sa mearga... apoi daca vad ca "viseaza" ii aduc la realitate si ii intreb daca sunt siguri ca parintii lor ar putea plati o asemenea excursie... La ora urmatoare stiu deja unde mergem, il pun pe seful clasei sa faca o lista cu cei care merg si sa adune banii. Cand s-au adunat banii, merg cu seful clasei la agentie si platim excursia. Si saptamana urmatoare mergem in excursie! ![]() Deci, daca Dl. Markos e "SEFUL CLASEI" acum si se ocupa de excursie, lasati-l sa se ocupe in liniste de toate demersurile necesare, nu mai veniti cu idei cum ca are nu-s cate perechi de oo, ca-i nu stiu cum, fiecare om are defectele sale innascute sau profesional dobandite, politica nu are ce cauta pe lista de discutii a unei asemenea excursii. Daca v-a deranjat ca am comparat membrii acestui club cu o "clasa", daca aceasta comparatie vi se pare copilareasca pentru varstele dvs., va rog sa faceti abstractie de cele scrise mai sus, eu doar am incercat sa va "adun" pentru "excursie". Cele bune, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 29 Sep 2012, 22:05) io ti-as da maxim 12. Si cu posibilitate de eliberare conditionata! 30 Sep 2012, 11:17: QUOTE(dragoselu @ 30 Sep 2012, 02:22) ... apoi daca vad ca "viseaza" ii aduc la realitate si ii intreb daca sunt siguri ca parintii lor ar putea plati o asemenea excursie... La ora urmatoare stiu deja unde mergem, Turism rural la ferma lu' dragoselu de la tara? Unde sunt lasati sa dea de mancare la animale, sa curete cotetele, sa sape ridichiile, si toate astea fara sa plateasca niciun ban? Iar daca vor, pot campa in curte, pentru o suma modica pe zi de persoana? This post has been edited by neumann: 30 Sep 2012, 10:17 |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Maine la 17.00 am plecat spre Intorsura. Ne vedem acolo.
This post has been edited by ady77: 4 Oct 2012, 08:42 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Drum bun.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu o iau spre Ploiesti, ne vedem pe drum.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() |
--------------------
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Iti aduc o tuica sa nu te plictisesti pe drum? Bere n-am...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai merg cu masina, nu perpedes ca sa beau.
|
--------------------
|
G I M |
![]()
|
Tocmai...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
vine unu la un jidan acasa
Jidanu-Ai mancat Omu-Da! Jidanu-Atunci nu pot sa te sevesc cu o tuica! Omu-Da mai demult...adica nu am mancat. Jidanu-Atunci nici vin nu pot sa iti dau ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:57 |