Teapa PRAKTIKER - cardul de fidelitate
![]() ![]() ![]() |
Teapa PRAKTIKER - cardul de fidelitate
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur scria undeva cu litere font 2 ca doar produsele din afara promotiei iti dau 5% inapoi. Sau ca promotiile nu se cumuleaza, ceva, ceva, ca sa nu se trezeasca cu procese pe banda rulanta.
Inca un motiv pentru care eu mereu refuz carduri de genul asta. Tot incerca o cunostinta sa ma imbrobodeasca cu un card d-ala de cumparaturi Lyoness, ca iti dau aia banii inapoi si alte vrajeli. Singuru' card de genu' asta l-am facut la Profi, unde dupa zeci de litri de bere cumparati cred ca am adunat si eu vreo 50 de bani in contul ala, pe care pot sa-i scad din cumparaturi cand vreau eu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Probabil scria pe undeva, inteleg si chestia asta, dai un produs foarte ieftin, daca mai pierzi la el 5% poate intri sub marja de profit, dar mi se pare absurd ca 98% din magazin sa fie la promotie...
A, la raft nu scrie nimic de promotie, etc. La toate produsele erau aceleasi etichete, niste patratele galbene. This post has been edited by kxz: 16 Oct 2012, 14:00 |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poate nu e chiar asa, dar poate ai luat tu in proportie mare lucuri de la promotie. Ca altfel materialele de constructie, cand nu sunt la promotie in dughenele astea imense, costa mai mult decat la un depozit d-ala ordinar unde descarca aia direct din tir la tine in portbagaj.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Reducerile obținute prin intermediul cardului de fidelitate Praktiker nu se aplică produselor care se află deja la promoție sau altor oferte speciale. Mai multe detalii puteți găsi și pe site-ul www.clientfidelpraktiker.ro.
http://www.praktiker.ro/praktiker-internat...3903/index.html Spor ! Pe bonul de casa scrie cat ai acumulat, ai fi putut remarca din prima saptamana ca e degeaba. This post has been edited by vijelie: 16 Oct 2012, 14:02 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bine-ai revenit, stimabile
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa se regaseasca, azis.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(kxz @ 16 Oct 2012, 14:38) Multe alte cumparaturi trebuiau facute de la Dedeman, unde era mai ieftin, ... Tabla si accesorii, BCA, ciment si diferiti adezivi, caramizi, cuie si suruburi, etc, etc... Nu vad de ce ai ales sa cumperi tabla de la astia (evident mult mai scump), nu aveti depozite specializate in produse de otel p-acolo ? Mai ales ca nu ai cumparat tot (n-aveai cum) intr-un singur transport, iti planificai si tu pe "sortimente" locatiile de cumparare, ai fi economisit ceva... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kxz |
![]()
|
La tabla m-am orientat ca la Praktiker aveau Ekoline 0.4 la 199.000 mp. La dedeman, baudeline era la 245.000 mp. Lindab la vre-o 300.000. Plus ca nuanta culorii la Praktiker era mai misto decat la baudeline.
Bine, am realizat pe urma ca unii dau tabla mai ieftin si te incalta la accesorii, asa ca ceea ce pare o afacere de fapt nu prea e... ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce reprezinta valorile alea? cat ai avut nevoie? ai acoperit un stadion sau ce?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai exista lei vechi?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
si eu sper sa nu.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 16 Oct 2012, 15:54) QUOTE(kxz @ 16 Oct 2012, 16:52) Nu-s' de ce, da' io unul cred ca maho vroia sa zica altceva: ca pentru tabla mai bine te duceai la vreun magazin / depozit dedicat, nu la monstrii astia. Nu de alta, dar tabla de 0,4 gaseai si la preturi usor peste 15 lei, ca sa exprimez pe limba "noua" a arhitectului. Deja 18 lei mp e un pret marisor pentru tabla de 0,4 mm |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
@kxz
si vrei sa spui ca te-ai multumit cu explicatia celei de la casa? pe mine au incercat sa ma pacaleasca cu o la o canapea cu 100 de lei, cica pretul afisat era numai pentru posesorii de card Praktiker. Atata timp cat pretul la raft nu preciza nimic, am luat pe rand casiera - omul de pe raion - seful de raion, pana la directorul magazinului. Ultimul si-a cerut si scuze pentru comportarea primilor. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Alydor |
![]()
|
trebuia sa ii dai si doua palme si sa ceri discount pentru urmatoarele cumparaturi.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kxz |
![]()
|
Habar nu am avut ca ar exista magazine numai de tabla, pe aici ma indoiesc ca exista. Nici restul magazinelor de materiale de constructii de pe aici nu prea tin tabla, am inteles ca se feresc ca e investitia mare si nu prea au bani. prefera sa investeasca in ceva mai rapid vandabil.
Si oricum, io nu am gasit mai jos de aia 19.9 lei... noi... Asta'i obectu care a mancat 175mp de tabla... ![]() Attached thumbnail(s) DSCF2901mic.jpg ( Size: 272.98k ) Number of downloads: 1006 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nice... Multe acoperisurip fara probleme!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kxz @ 16 Oct 2012, 18:01) Felicitari. Sa-ti traiasca si s-o stapanesti / locuiesti sanatos. Acuma, daca esti dragut, fac un studiu sociologic pentru consumul peronal, ca daca nu ma lamuresc, nu mai pot dormi noaptea: de ce ai ales sa folosesti BCA in loc de carmida? PS Era sa scriu "traditionala" caramida, dar dupa ultimii ani, vad ca trebuie sa zic traditionalul BCA. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pai bca-ul maie si radioactiv si poate vrea sa lumineze...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kxz |
![]()
|
Pai nu e toata casa facuta acum. ea e din 1940, saraca. Din bca s-a facut un perete lateral, care era din lemn. practic acopera o parte din cerdac, care astfel ramane ca o magazie. Plus ca s-a inaltat un perete din spate, a trebuit inaltat cu cateva randuri.
Acu, banuiesc ca elementul pret este cel care determina folosirea bca pe scara larga. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Oct 2012, 17:49) Nu-s' de ce, da' io unul cred ca maho vroia sa zica altceva: ca pentru tabla mai bine te duceai la vreun magazin / depozit dedicat, nu la monstrii astia. Desigur. QUOTE(kxz @ 16 Oct 2012, 18:01) Depozit, bre, nu magazin. Depozit de materiale de constructii, oteluri, etc. Uite un exemplu, pur informativ. Alde Praktiker si altii, de unde crezi c-o iau (tabla) ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 16 Oct 2012, 19:21) Eu de mitul asta m-am cam saturat. Ca daca te uiti bine in jur si cauti, gasesti caramida foarte buna (Porotherm sau Brickston) la acelasi pret / mc zidarie. Daca mai si ai de cumparat mai multa si negociezi, o iei (caramida) cu 10-15% mai ieftin ca BCA-ul. This post has been edited by dacis: 16 Oct 2012, 21:36 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Alydor |
![]()
|
Fara suparare da' io nu stiu ca aia de la metabras sa faca tabla pentru acoperisuri... fac tot felul de table, da' din aia de acoperis ba... In schimb poti sa te bagi pentru niste fier forjat in caz ca vrei poarta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Oct 2012, 17:49) Nu de alta, dar tabla de 0,4 gaseai si la preturi usor peste 15 lei, ca sa exprimez pe limba "noua" a arhitectului. Deja 18 lei mp e un pret marisor pentru tabla de 0,4 mm Daca nu e cu suparare, ai putea sa-mi dai si mie niste informatii cu magazine d-astea la care tabla de acoperis, cu multistraturi de protectie, este 15 lei mp? Ca eu in ultimul timp am vazut doar tabla cutata galvanizata de 0,4 la pretul ala (si aia cu greu, nu pe toate drumurile) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
Îți faci casă?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate face upgrade
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:32 |