Cum poti face economie de carburant !, Puteti face multe economii...
![]() ![]() ![]() |
Cum poti face economie de carburant !, Puteti face multe economii...
maru |
![]()
|
||
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(maru @ 6 Jul 2014, 12:50) cei care postati pe aici mare parte din voi aveti habar ce inseamna un M.A.I cu piston [...] asa ca nu o mai dati in balarii Eu am incercat sa le zic sa nu o mai dea in balarii, dar pe mine nu m-au ascultat ![]() Bine, eu nici nu ma pricep atat de bine, nu am stiut sa le zic de M.A.I. cu piston, auzisem doar de M.A.I. cu tonfe. QUOTE(maru @ 6 Jul 2014, 12:50) Concis si la la obiect treaba cu influienta. This post has been edited by paul_p: 6 Jul 2014, 12:06 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
paule sunt doar niste opinii personale invatate sau auzite de`a lungul timpului dar cu siguranta daca cineva va veni cu un aditiv/dispozitiv/piesa care a dat rezultate foarte bune in privinta consumului nu ma voi da la o parte si`l voi incerca asa ca degeaba despicam noi firu`n 4 ca in loc de 4 roti sa mergem cu 2 , din 2-3-4 gauri la injectoare facem decat 1, fibra de sticla sau plasticaraie mai multa si tabla mai putina pe masina cu un singur loc,motor de capacitate mica si cutie cu 7 viteze si lista poate continua..
am postat intr`un topic despre consum cateva pareri personale http://www.daciaclub.ro/Cat-consuma-Dacia-...139768-s30.html |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
DA , din cite stiu eu o masina merge in CC nu in CA unde se fac diverse artificii
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Cel mai eficient dispozitiv de reducere a consumului de carburant e mersul pe jos sau cu bicicleta. Le-am testat ambele si consumul de combustibil al masinii a scazut cu 100%. Restul dispozitivelor miniune sunt doar marketing.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
maru |
![]()
|
e bine ca ai ajuns la concluzia asta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(paul_p @ 6 Jul 2014, 12:04) Eficient – economisesti combustibil pana la 75% Asta face to(n)ti banii. Suna ca o reclama facuta pt. femei, sau la "prima periuta de dinti tridimensionala". |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:23 |