Gluma, gluma dar pana cand..., vis a vis masina sparta
![]() ![]() ![]() |
Gluma, gluma dar pana cand..., vis a vis masina sparta
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
vânzare ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nope....sa ramana ai mei fara masina?!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
alarma
garaj mutat loc parcare sau rabdare ca o sa o lase in pace ... la un moment dat ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Poate aurolacii , un vecin poate doreste locul de parcare , incearca sa-ti instalezi o camera web , asta nu prea seamana a gluma , mai degraba va ajunge un obicei prost.
Pe la tine nu patruleaza celebra Politie Comunitara , depune o sesizare . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Lexy |
![]()
|
Webcam-ul ala e o gluma ca n-o sa se vada fata aluia care se urca in ea....masina e la strada ,care e destul de circulata da oricum e dacie intri in ea cu o pila de unghii iar politia cat sa cat sa circule si ea...
Vecinul e exclus ca's locuri de parcare ptr toata lumea... Astept sa vad ce se intampla dupa plecarea mea la mare..si daca o mai fac odata deja incep sa iau masuri...ce masuri?habar n-am inca..vad eu.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
atunci o camera video cu zoom optic
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Spui ca nu vrei sa bagi bani in ea , insa nu vrei s-o dai pentru ca merg ai tai cu ea .. singurul compromis este alarma.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
Solutia:
Fa rost de un macho men si pune-l la panda...dar sa fie bataus rau... ![]() |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
huh ? copy paste ?
![]() am zis camera video pe o placa de captura ... bla bla bla ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Lexy |
![]()
|
Mda daca i-as avea pe baietii din filmul echipa sfarama tot
![]() ![]() ![]() later: asa si filmez si se presupune ca se vede personajul..ce face politia daca nu-l are in baza de date:va zic eu...[B]NIMIC!!!![/B...apa in piua si timp pierdut degeaba... This post has been edited by Lexy: 8 Aug 2005, 12:39 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
Acum pe bune, alarma e cea mai buna solutie.
sunt de la 1 mil la 4 mil toate tipurile, dar recomand mai scumpa, sa nu piuie cand trece cate o masina pe langa sau bate vantu'. |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
GeorgeB |
![]()
|
cam pesimista esti .
ti-am dat si noi niste solutii ![]() u do as u wish ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieftin, poate nici nu functioneaza, si nu mai folosesti torpedoul: ace cu gamalie varsate in el. Daca mai intra se inteapa
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Lexy |
![]()
|
Oricum mercic de idei....in 11 ani masina a fost pangarita decat de 2 ori respectiv acum....ma rog si odata cand mi-a furat casu
![]() @later:sa va explic ce se gaseste la mine in torpedou la dacie: una bucata manusa de racait gheata ![]() ![]() This post has been edited by Lexy: 8 Aug 2005, 13:00 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Baietii oricum cauta si acolo...lasa o ciocolata cu ace in ea si gata!
PS: nu vorbesc serios, dar alte variante realizabile cu bani putini nu vad. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Caine talie mare, preferabil agresiv cu nepoftitii, sa doarma in masina sau legat in preajma ...
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
In ultima instanta aplica si tu metoda de pe vremea cind nu existau alarme (erai mica nu mai tii tu minte..... ) si goleste tot din ea, inclusiv torpedoul, pe care-l lasi deschis.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Well...poate n-o sa va vina sa credeti dar s-a intamplat din nou:(...de data asta insa rautatea a fost la loc de cinset deoarece am avut o sticla de 2l in dacie si a varsat-o pe scaune si pe jos....
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Deci este clar ca nu sunt aurolacii. Cam cat de idioti sa fie sa sparga aceeasi masina de 3 ori si sa nu fure nimic. Dupa parerea mea ai un dusmanel
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Damn it...mie acu' cativa ani, cand aveam Dacia, mi-au ciordit casetofonul...aveam CASCO si n-a fost problema ca hotul, mare domn, mi-a si inchis portiera cu cheia la plecare
![]() Si eu sugerez alarma...oricum, e prea aiurea ce patesti sa fie simpla coincidenta. Sigur ti-o face cineva cu intentie. Uite ceva: lasa o sticla cu ceva tentant...un suc, un vin rosu, incare in prealabil ai bagat 5 ml fenolftaleina ![]() ![]() This post has been edited by dacicuss: 26 Aug 2005, 08:16 |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai n-or sa consume continututl, or sa verse continutul pe scaune, asa cum s-a mai intimplat
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lexy |
![]()
|
Exact..Marty are dreptate din pacate!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
depinde de cat de tentanta e eticheta !
![]() Asta sigur e unul caruia i s-a pus pata ...nasol...Alarma, reclamatie la Militie ca pare mai nasol ca o simpla spargere. |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
radui |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact asta pateste regulat si un prieten al meu. Are si alarma pusa. Din cand in cand o gaseste descuiata elegant, geamurile coborate. Nimic miscat inauntru, doar parasolarul pus peste boxele din spate dat la o parte sa vada ala daca si-a schimbat boxele. Prima oara cand a patit-o , tot asa, alarma activata, masina gasita deschisa, toate boxele (Blaupunkt) demontate cu grija, scoase firele din papuci, etc. Si-a pus apoi niste boxe mai de mana a treia. Pe alea nu le iau, doar le verifica din cand in cand ....
![]() Explicatie lui: "bai, masina mea cred ca e folosita ca material didactic de astia... sa-si mai faca mana" ![]() This post has been edited by radui: 26 Aug 2005, 08:37 |
--------------------
Logan
Laureate 1,4MPI
- B 97 FAC Dacia 1300/77, verde
VW 1200/64, rosu |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
solutia e sa iti faci rost de niste voinici bine inarmati si sa organizezi pânde. nu azi sau maine ca nu cred ca dau iama iar la un interval asa mic, dar peste o sapt. eventual pui si ceva tentant si vizibil in masina.
o sa fie ceva chin si e nevoie si de noroc, dar poate "musca" pestele si ii dati o capaceala dupa care pachet la politie. This post has been edited by bertro: 26 Aug 2005, 08:48 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Lexy n-ai nici o banuiala?
Altfel ai putea sa chemi politia, amprente, reclamatie si cine stie..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai mult ca sigur ca-i vorba de-o sleahta de drogati !
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lexy |
![]()
|
Din pacate n-am nici o banuiala..si hai sa fim seriosi panda n-am cum sa fac ..ultima oara a fost acum 20 de zile....asta inseamna ca noapte de noapte sa stau sa ma uit daca atenteaza cineva....ce ma deranjeaza rautatea si gestul de data asta....si faptul ca e a treia oara mi se pare de cacao.
cat despre politie chiar ma indoiesc ca ar putea face ceva.... This post has been edited by Lexy: 26 Aug 2005, 09:36 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() daca nu e un drogat, e unu care ti-a pus gand rau sau care vrea sa iasa in evindenta in vre-un fel fata de tine... tot o alarma ar fi buna, da una care sa te alerteze direct pe pager. ala nici nu-si da seama ca tu te-ai prins ca el tocmai isi face de cap prin masina ta! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |