Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca nu are piscina iluminata macar cada cu bec
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Veceu cu veioză
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 28 Mar 2023, 10:06) Radian. la consumul ala un bec led ? La apartamnetul lui mama arde de veghe un LED. Consum 40 kWh pe luna Un bec de 10w ar consuma 240wh pe zi, deci un maxim de vreo 7.5 kWh lunar. La 40 consum lunar ori e bec halogen de 50 w, ori mai e un consumator acolo. Vreun televizor care-și face de cap? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dacă e un frigider, cam ăsta e consumul, 1-1,3 kwh pe zi.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 28 Mar 2023, 20:30) Acuma depinde foarte mult de consumatori. Poate ai cuptor electric pe care-l folosesti frecvemt. Poate familia este formata din mai multe persoane si seara sunt mai multe incaperi din casa in care arde lumina simultan. Poate in loc de aragaz si plita electrica, cuptor electric. Sunt multi de poate... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de cand am luat o oala electrica sub presiune sa facem mancarea a copil a trecut de 130 kwh consumul. scazand consumul oalei vreo 40 kwh , raman vreo 90 kwh pe luna care insumeaza - becurile cu led, toate chioare de 5 w aproximativ care merg vreo 2 ore pe zi - 2 televisoare cu diagonala de 80 care merg vreo 4 ore pe zi - centrala , frigider si masina de spalat / calcat rufe, - si un calculator allinone care merge 10 ore pe zi. daca as avea cum au altii plita si cuptor electric, de exemplu din astea are socra miu si plateste la curent de 4 ori mai mult decat mine. daca ai si un AC e si mai rau. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de oale emailate n ai auzit?
la momentul puradeilor mei era cu free bpa...acu e cu oala electrica. gggggggg |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit un steamer de inox, se punea pe aragaz.
In alta ordine de idei, am vazut un RAV 4 hybrid incaltat cu Yokohama geolandar A/T.... masina neinaltata ne nimic. O galagie de bani pt nimic |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Io cand eram f. mic erau numai masini de gatit cu petrol Erau mici depozite prin toate cartierele. Se cumpara gazul in niste bidoane de tabla de 5 l. Se gatea incet si mirosea a petrol. Mai apoi uaaau au primit parintii repartitie pentru aragaz , apoi uuaaau,uaaau si repartitie pentru butelie. Mergeai cu un carucior special la centru de butelii sa o schimbi. Apo iuaau,uaau,aaau veneau cu o camioneta TV si iti aduceu pe baza comenzii telefonice. Apoi anii „80 uaaaaau. Criza de butelii.Cumparai de pe piata neagra a doua butelie sa ai de rezerva.Dupa 1975 unele blocuri noi au fost racordate la gaz metan. Schimbai duzele si erai boier.Cnd au rationalizat gazu mancai hrana rece
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
inainte sa avem aragaz maica-mea gatea pe plita electrica. Avea un aparat de marimea aragazului, cu doua plite si cuptor. Bunica-mea, deja batrana ii era o frica teribila de butelie sa nu faca bum. In viata ei nu aprindea focul. Daca eram acasa ma chema sa-i aprind aragazul, daca eram la scoala chema o vecina. La stinsul focului aceeasi procedura.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Cand bunica a evoluat de la plita cu foc si a adus in bucataria din casa un aragaz cu 3 ochiuri, fara cuptor, conectat la butelie, imi amintesc ca prin anii 90 parca a avut o bubuiala si pe langa geamurile de la usa plecate prin curte a mai ramas fara gene si sprancene.
Deci aveau de ce sa le fie frica... |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Aia a fost vina celui care a facut racordarea intre butelie si aragaz, ca nu cred s-o fi facut bunica.
Pe la oltenii soacra-mii si in ziua de azi se "verifica" racordarea dupa reumplerea buteliei cu flacara deschisa. 'Geaba le-am explicat ce si cum, n-ai cu cine. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
socrul meu tine butelia intr o anexa la bucatarie ..un fel de camara .."spais"
si eram noi bagati in camara asta sa potrivim butelia (ii schimbasem ceasul) si aprinte bricheta sa verificare butelia. si acum cred ca mai este urma facuta de bicheta pe perete cum i am dat peste mana. recunosc ca de atunci l am vazut cu burete si detergent de vase...desi cred ca face asta ca nu mai are bricheta sau ca sunt eu acolo. This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2023, 13:48 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu am un detector de gaz special cumpărat pentru butelii (folosesc butelie într-o bucătărie de vară). Când le cumpăr/schimb mereu verific. Plus că, periodic, verific cu el și prin casă pe la îmbinarea țevilor, inclusiv la centrală sau aragaz.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
wolfin |
![]()
|
eu le am montat pt fum ca centrala e in bucatarie si mai dorm acolo...e foarte mare cu 3 anexe la parter.
data i a scapat de mantuire cand s a infundat cosu noptea...apoi l a demontat ca face galagie..plm... This post has been edited by wolfin: 29 Mar 2023, 13:52 |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
Ion Tiriaceste beneficiarul unei pensii speciale de cca. 12.000 lei. O primeste pentru peioada in care a lucrat ca ofiter superior in cadrul ministerului de interne. Interesant este ce perioada de activitate in MI se suprapune cu perioada in care oficial era fuga din Romania si traia in Germania...
Cam da cu virgula, era cam greu in acelasi timp sa fii ofiter superior in MI si fugar. O fost si asta in "misiune". Asta ar explica oarecum si cum a reusit sa il faca pe fiu-sau scapat de sub acuzatia de trafic de droguri. Se cunosc destule cazuri de beizadele care au fost facute scapate de sub acuzatii la diverse alte infractiuni dar, parca, stiam, in afacerile cu dorguri toleranta cam scade spre zero. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum a scapat JohnJohnTiriacos de drogaleala, cum scapa acum Mario Iorgulescu, cum vor scapa toti jmecherii, in timp ce cei mai slabi de inger ies sa apere justititca;
Se scapa in felul urmator: Taticu , care e smecher, suna pe un General, sau un Procuror General, sau un mare Chestor de Politie; Acesta suna mai jos, pana se ajunge la cel care executa urmarirea: Acela, va face un lucru de mantuiala, cu greseli procedurale, cu incadrari pt faptele cele mai usor posibile: Omorul devine lovituri cauzatoare, anumite probe se pierd pe drum, etc; In plus, taraste cat poate cercetarea; Uita sa ceara interzicerea parasirii tarii; Melitianu' va fi promovat inaintea altora, pt ca e "baiat de'al nost' " Apoi Procurorul incoruptibil ia dosarul si il pune intr-un sertar, unde staaaaaaaaa, pana cand se prescrie fapta, daca se poate prescrie; Sau il instrumenteaza de mantuiala; Intre timp alti jmecheri il cauta pe victima si il "conving" sa isi retraga plangerea: cu bani, bataie, chiar suprimare; Daca se ajunge la judecata , judecatorul incoruptibil da cea mai blanda sentinta posibila, si daca se poate, cu suspendare Dupa care, cei de mai sus: Securistul, Politistul, Judecatorul, Procurorul se pensioneaza la 45 de ani; Prostii platim pensia; Slabii de inger ies in strada sa apere Justitia incoruptibila; Noapte buna! This post has been edited by dizzy: 31 Mar 2023, 13:56 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
Ce ai mai manca si tu trufe
![]() Dar ai parte de cipsuri. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Rg esplctii
Asa ca sa scriu si eu in felul matale; Daca ai alte info, rog sa le impartasesti cu noi, cam cum a scapat JohnJohn de acuzatii? Ca sa te lamuresc, nu consum nici macar tigari de tutun, asa ca ma lasa rece orice coca-hero-pastile, chestii d'astea; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De condamnat nu sunt procurorii care iau spaga, fraieri sunt aia care le ofera vroia sa zica.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
Mbre, care aveti Sky Show time?
Merita? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am, e mai slab ca Netflix, dar la 2 euro pe lună e ieftin rău.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
A cumparat, azi, consoarta o caserola cu carne de miel de la Carrefour. Mai exact cotlet, mai mult oase, cca. 400 g, pret peste 30 de lei. Ciorba de miel de paste o sa o inghit cu noduri...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cotletul de miel e 90-100 lei kg, probabil irlandez
Bun, dar nu pentru ciorba, un gratarel mai degraba, cu o salata verde This post has been edited by bgdrenault: 2 Apr 2023, 21:47 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
Am luat si eu o pulpa spate de miel. Face doamna la Crockpot, de Pasti. Ne ajunge.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
radian |
![]()
|
La Calarasi, o tanti inginer agronom ajunge sef de biblioteca apoi desi nu vrea, n-are de ales, este numita in Consiliul de administratie al santierului naval. Munca de partid.
Prost am fost. Am fost membri fondator al PNL local. Daca nu renuntam dupa 10 ani sa-i las pe altii mai destepti sa faca politica, azi, cu 33 de ani vechime in munca de partid cu siguranta eram si eu vreun pensionar special... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
deci daca imi scanez singur cumparaturile de la kaufland, mai intai imi cere sa scanez un cod de pe telefon ca sa deblocheze scannerul
Daca in telefon este un microcip care imi asculta convorbirile si stie ca am tensiune mare de la smartwatch si nu ma mai lasa sa cumpar ceafa de porc ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:53 |