Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bioane, ce-ai facut mai? Ai scos taranii din Timisoara la protest de au blocat accesul spre A1?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Taranii aia sunt dintre cei care dau de mancare si tin socialii din alte parti
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Off topic maxim!
Avem vreun orădean pe aici dispus să vadă o mașină și să își dea cu părerea dacă merită făcut drumul până acolo pentru ea? Fac cinste! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Dă și tu un link.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Doamne ferește, departe de mine. Mă gândeam că poate fac o ieșire cu fetele și ne fierbem în supa aia de la Felix, da pentru aia din link nu mă duc
![]() Mamă, ce preț! Una ca a mea e acum între 12 și 14K... This post has been edited by Victorine: 9 Apr 2023, 06:59 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Merced |
![]()
|
Daca era pe benzină veneam eu direct... Eu cu diesel nu prea fac casă bună. Prefer să nu cheltui cine știe ce suma pe mașină, sincer nu îmi trebuie decât pentru drumuri de 100 și ceva de kilometri. In rest, pe unde se poate, mi-am făcut un obicei bun sa merg cu trenul.
Mă interesa o mașină în care totuși să stai bine, și aceasta drăcie o știu ca fiind una. După ce am petrecut revelionul la pat cu o hernie de disc, nu mi-am revenit nici acum complet și cel mai rău îmi agravează simptomele statul în scaun. Și cu cât e scaunul mai praf, cu atât îmi vine să mă ridic de pe el mai repede. Apoi mai e și varianta de mașină cât de cât sigură. Ținând cont că acum merg cu o mașină/căruța care face curând 28 de ani, performantele mai ales pe frânare sunt lipsă. Și din cauza că trenul nu mă ajută în anumite direcții, am mai făcut ba un Sibiu, ba un Brașov conducand asta. Poate că ar fi bine să las mașinile de colecție actuale și să trec la una care ajunge curând în această categorie. ![]() Și o imagine cu mine și "actuala". ![]() Screenshot_2023_04_09_08_28_55_434_com.whatsapp_edit.jpg ( Size: 732.74k ) Number of downloads: 320 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Eh, mi-aș lua eu dar, costa mult mai mult, e o mașină mult prea mare pentru mine și traficul actual, motoarele mari, întreținerea scumpă.
C30 e in mare parte un Focus, altă clasă. Efectiv am nevoie de o mașină cu care să ajung periodic de la mine din sat, la oraș, când nu îmi permite vremea, și mai nou, spatele, să fac asta pe bicicleta, cum o făceam vara trecută. M-am oprit la C30 pt că mi-a plăcut mereu mașina, de când eram puști și am văzut una prin oraș am zis că asta e o mașină pe care as vrea sa o conduc cândva. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
Ieri am scos din perete niste bani. 400 lei si mi-o dat aparatul doar bancnote de 10 lei. 40 bucati, ma duc la biblioteca si ii plang pe umar unui cocititot. Se uita ala la teancul de bani. Erau noi noute, prima utilizare aveau seriile in ordine crescatoare si un miros de nou. Prima data cand am avut in manabancnotenoinoute, inca, calde.
This post has been edited by radian: 9 Apr 2023, 11:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Apr 2023, 08:58) Ia-ti un XC90. Se zice despre el ca n-are pe constiinta niciun mort in accidente de circulatie. Ma refer la cei din masina... Zici? This post has been edited by gabize: 9 Apr 2023, 15:27 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Merced, solutia pentru hernie de disc e operatia, nu alta masina. Ti-e frica de operatie sau ai vreun motiv intemeiat sa nu faci?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
Gabize, zic altii, eu doar ii citez.
Merced, ziceai ca Revelionul l-ai petrecut alaturi de hernie si ca inca te mai supara. L-ai vizitat pe nene ala cu halat alb si brisca in mana? Nu cred sa ai prea multe alternative. Daca rezolva problema chirurgical, acum, dupa patru luni, posibil, erai complet reparat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Operația e soluția "simplă", mai ales în România unde abia așteaptă chirurgii să percuteze ceva pentru un plic cu cash.
Realistic vorbind, precum se fac și cezariane la greu, cam așa se și operează herniile de disc la noi. Soluția este recuperarea care a la long, poate dura și 2 ani. atâta timp cât nu pierzi forță din picior, poți să iti controlezi jetul urinar, nu mori de durere, nu vad de ce trebuie sa sar la cuțit. Pe afară doar 5 la sută din astea se operează. Cunosc persoane care sunt la a doua operatie și se pregătesc și de a treia. Daca te operezi și apoi o iei de la capăt cu lucrurile care te-au adus la problema inițială, o cam faci degeaba. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Apr 2023, 20:52) Pregătită bine de vânzare, numerele și seria VIN sunt scoase ca să nu verifici de km dați înapoi. De altfel, nu-s trecuți în anunț pentru că ori nu a apucat să-i dea înapoi ori nu vrea să fie dovezi în caz că-l prinzi cu ei măsluiți. Ținând cont ca e vândută clar de parc auto, gândește-te că ei au cumpărat-o cu cel puțin 800-1000E mai puțin. Vecinul meu are parc auto d-ăsta, de asta știu care e marja de profit. This post has been edited by AR-18-MOS: 9 Apr 2023, 22:22 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
Si vecina mea e pocaita dar habar nu am nimic despre biserica lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Eu văd și VIN-ul și kilometri.
Screenshot_2023_04_10_06_58_05_433_org.mozilla.firefox_edit.jpg ( Size: 42.54k ) Number of downloads: 161 Screenshot_2023_04_10_06_57_54_850_org.mozilla.firefox_edit.jpg ( Size: 44.72k ) Number of downloads: 155 Că e parc și pregătită, nu neg. Că își face 1000 de euro, nici asta nu neg. Dar și eu să merg după așa ceva la mama dracu, nu merg că mă costă 1000 de euro aia economisiți. Nu consider că se justifică un drum până în vestul Europei sa îți iei o mașină de 3k euro. D-aia voiam să o și vadă cineva înainte să vin eu până la Oradea. De venit am cu ce și destul de ușor, la actualul job colaborez cu un transportator care are drumuri spre Oradea săptămânal. Dar dacă nu îmi convine ceva apoi, nu prea mai am cu ce sa mă întorc. După cum arată, chiar și pregătită, parca nu as zice că are 500k km, iar mă gândesc că dacă a fost adusa din Luxemburg poate cine a avut-o acolo a avut grija cat de cat sa ii facă reviziile și o întreținere ok. This post has been edited by Merced: 10 Apr 2023, 06:11 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victorine |
![]()
|
Cu trenul, dacă ai curaj.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Merced |
![]()
|
Nu e vorba de curaj, după cum spuneam cu trenul merg oricum de ceva vreme mai ales spre București, e vorba de 15-20 de ore pierdute pe drum, in funcție de ce tren prind și întârzierile de rigoare, versus vreo 6 ore și ceva cat as face până în sat din Oradea, conform Waze și Google maps, daca as veni cu ea.
This post has been edited by Merced: 10 Apr 2023, 07:34 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pt valoarea aia n-ai de ce sa ajungi tocmai in Bihor, raiul epavelor pregatite de vanzare.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 9 Apr 2023, 07:30) Și o imagine cu mine și "actuala". ![]() Screenshot_2023_04_09_08_28_55_434_com.whatsapp_edit.jpg ( Size: 732.74k ) Number of downloads: 320 Masina e perfect integrata in peisaj |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Normal. Deși nu pare din peisaj , e făcută în august anul trecut la Corbii de Piatră, la festivalul Stonebird.
In alta ordine de idei, nu am găsit mai aproape un C30 care sa arate macar aproape de cum arată aia "pregătită" din Oradea. Din ce vad pe celelalte anunțuri, omul pare a avea o afacere de polisat/curățat mașini, și mai vinde probabil, că ar fi și păcat să nu o facă. E un motiv pentru care zona asta este "paradisul" epavelor, e mai ușor să vii cu ele până în Oradea decât să mai străbați și România. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@eintain ...Le scoti si tu......premiul I
![]() This post has been edited by wolfin: 10 Apr 2023, 07:59 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu vrei un Swift 4x4 din 2004, 1.4 (cred) benzinar? Are vreo 220 de mii de km.
L.E.: Vreo 2000 de iepuri parca era pretul. This post has been edited by Marty: 10 Apr 2023, 08:01 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu. Am deja o caruta. Ce sa mai fac cu alta.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Un pretenar. E masina veche a lu' taxu', voia s-o scoata la vanzare.
10 Apr 2023, 09:21: Stai asa, cica-i Ignis. Scuze! This post has been edited by Marty: 10 Apr 2023, 08:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Daca poți, da-mi te rog niste poze, să vedem despre ce e vorba. Anul 2004, e cam bătrânică dar dacă nu e omorâtă și ținând cont că e benzină, nu mă deranjează.
Chiar am fost zilele trecute la Brașov să văd un Panda 4x4 dar avea niste zgomote ciudate rău prin spate și nu am avut curaj să percutez. Plus că era ceva mai scump și o mașină foarte stătută, avea vreo 5000km in ultimii 10 ani. Era și mai scumpă decât Volvou. Pe de altă parte era foarte foarte distractivă pe off-road, că am mers cu vânzătorul puțin pe niște coclauri. Mi-ar fi plăcut la maxim să explorez drumurile forestiere de la mine din zonă, dar cred că asta mi-ar fi adus plăcere o lună, doua, apoi cine știe când mai profitam de aceste abilități. Dar 4x4 nu strică deloc, eu când plouă mult, cu Cielagou' nu prea pot intra in curte. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Repet, e Ignis, nu Swift si are 230 si ceva de mii.
Daca vrei, iti dau numarul lui de telefon sa-l suni. Mai departe, ce faceti voi acolo, schimb de poze/masini/fluide...treaba voastra! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:40 |