Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am vazut la TV se plang unii ca n-au marimit facturi de la ENEL de anul trecut din mai.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Din ciclul "în ce ne băgăm... iepurașul" (ca să nu vorbesc urât azi), votez Focus Sat.
Snooker (Eurosport) nu, MotoGp și F1 (DigiSport, Primasport) nu. Welcome to Oltenia. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Să-i ia gaia, am încercat să mă loghez cu contul de Digi, cică Nr. maxim de dispozitive atins. Probabil că desktopul e suficient pentru ei.
|
--------------------
Dacia
1310
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Trebuie sa te loghezi in cont si sa stergi restul de dispozitive logate ramase pe acolo. Cred ca maxim acceptate sunt 5, dar nu se sterg singure daca nu le mai folosesti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pentru Formula 1 trebuie să mai ai răbdare, weekendul ăsta e pauză.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Targul meu este ca o galeata intre munti, motiv pentru care vegetatia este intarziata cu mai mult de o luna fata de zonele de la ses.
Pe strada mea sunt mai multe magnolii care, de regula sunt primii copaci care infloresc. Anul acesta pauza, au inflorit merii salbatici, ciresii, corcodusii, copacii ornamentali. Magnoliile nimic, nimic. Prin zona se zice, cand infloresc mangnoliile timpuriu o sa avem o vara lunga. Asa, oare sa inteleg ca o sa avem o iarna timpurie si grea? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
"Se zice" asta e fara suport stiintific, e ca la biserica. Un fel de , daca ti pui sanziene sub perna, iti visezi ursitul.
![]() Legat de inflorirea copacilor sunt tot felul de vorbe prin popor, nu cred ca totusi prevestesc lungimea verii , etc, etc Timpul oricum e intarziat tare. This post has been edited by bgdrenault: 17 Apr 2023, 07:55 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
La mine, în câmpie, cireșii deja au început să scuture petalele, merii, perii au flori, piersicul a cam trecut. Prunii au cam înflorit și ei.
Corcodușii au trecut deja. Am înțeles că după ce trec florile pot sa ii stropesc sa scape de daunatori. Sper că așa ar scăpa și merele de viermii ce le facă cada repede. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am si uitat cand su fost magnoliile. Cam devreme au inflorit toate anul asta. A venit zspada peste pomi. Arborele de votca a scspat?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 16 Apr 2023, 20:50) Nu mai am răbdare, mâine mă întorc. La ce vreme e acum pe-aici (și ieri eram in tricou), găsesc și acasă. QUOTE(bion @ 17 Apr 2023, 10:58) Cam devreme au inflorit toate anul asta. La ce iarnă călduroasă a fost, nu-i de mirare. Acum se duc dracu' și florile care au mai rămas, de la vânt. 17 Apr 2023, 19:30: QUOTE(paul_damian @ 16 Apr 2023, 20:32) Trebuie sa te loghezi in cont si sa stergi restul de dispozitive logate ramase pe acolo. Cred ca maxim acceptate sunt 5, dar nu se sterg singure daca nu le mai folosesti. Rezolvat azi, a mers. Aveam 5 "dispozitive": 2 Firefox și 3 mobile Chrome. Cam mult pt. un desktop și-un mobil, ce naiba, o logare o vede și înregistrează ca dispozitiv?! Măcar știu pt. data viitoare. This post has been edited by maho: 17 Apr 2023, 18:30 |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(bion @ 17 Apr 2023, 09:58) https://www.themoscowtimes.com/2023/02/28/p...tigation-a80360 E un om bogat. Blindat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Credeai ca sarac dar cinstit
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Ala-i nemuritorul nostru…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
articol dcnews
cate vouchere mai putem duce? https://www.dcnews.ro/cate-vouchere-mai-put...uce_912760.html |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi am batut recordul
40 km coada de masini. Am iesit pe e70 pe la teregova...la orsova se diluase coada. Am fost singur 15 ....20 km pe contrasens Omg....saracii oameni. This post has been edited by wolfin: 17 Apr 2023, 23:16 Attached thumbnail(s) IMG_20230417_WA0001.jpg ( Size: 119.1k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
De cateva zile, la stiri se deruleaza o adevarata isterie contra cerealelor ucrainiene. Producatorii est europeni (unguri, polonezi, bulgari, slovaci, romani) cer interzicerea importului de cereale ucrainiene. Care ar fi ratiunea? De ce pot eu cumpara paine ieftina din faina ucrainiana cand pot cumpara paine scumpa preparata din faina autohtona? Doar asa din patriotism?
Sa interzicem importul rosiilor din Turcia si Spania. Alea costa 9 lei / kg la raft. Sa incurajam producatorii autohtoni care mi le vand cu 65 lei / kg... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca in mod normal erau niste taxe vamale pentru importul chestiilor astea in UE, care momentan au fost la 0....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Multi cer interzicerea importului nu taxarea graului ucrainian. Si, parca, 0 taxe vamale se refera la tranzitarea cerealelor ucrainiene prin RO nu si la comercializarea in RO.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
aia pot folosi si GMO si pesticide inetrzise pe la noi.... Si cer interzicerea pentru ca au facut deja destul rau. Polonia a interzis deja, ca graul ukrainian a umplut silozurile prin UE si s-au dus in cap preturile pentru asta produs intern. Practic graul ukrainian a fost tratata ca un produs UE cu beneficile si fara obligatii.
https://www.wall-street.ro/articol/Internat...abila.html#gref This post has been edited by einstein1984: 18 Apr 2023, 08:07 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si *ue de unde tot da ajutoare pentru agricultori? da cu banii in stanga si-n dreapta de parca a castigat la loto.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
UE a dat lovitura, da bani cu camionul. Prin PNRR numai pentru ce nu vrei nu poti obtine finantare. Is curios ce o fi cand o veni factura pentru toata risipa...
Einstein, argumentele tale nu sunt foarte convingatoare. La inceput se vorbea sa se incurajeze exportul de cereale ucrainiene sa se evite o criza de foamete in tarile lumii sarace din Africa si Asia. This post has been edited by radian: 18 Apr 2023, 08:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Radian . Penca graul ucrainean e extracomunitar e la pret de dumpimg ca sa scape de el si se pare nu corespunde calitativ si toxicologic.Ei vand prin asia africa. Gurile rele zic ca ce vand acum in vest e folosit la furaje.UE ca de obicei da cu stg. in dr.
Oricum nu te otraveste nimeni cu paine romaneasca. Ce se vinde in partea de vest e paina congelata din HU.Doara asa din patriotism. ![]() This post has been edited by bion: 18 Apr 2023, 08:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
Argumentele nu sunt ale mele, iti relatez doar ce s-a zis prin presa (un fel de let me google that for you). Din punctul meu de vedere, nu inteleg cum pe timp de razboi, cu forta de munca recrutata aia produc grau mai ieftin ca noi care avem si subventii de la uE (motorina mai ieftina acolo? ), dar nu e neaparat un subiect pe care sa vreau sa il dezbat aici.
Ca graul ukrainian sa plece in africa, trebuie descarcat din tren in siloz la constanta (terminalul canopus star de exemplu) si apoi urcat pe un vas. Daca silozul e plic cu grau de la ukrainieni, al nostru unde il duci? Odata strans de pe camp trebuie pus undeva, si banui ca nu avem capacitate de stocare la fel de mare ca productia. Daca mai stii pe cineva pe la vreun siloz cu care ai lucrat, poti sa ii intrebi pentru o parere avizata din domeniu, a mea nu e asa ceva. This post has been edited by einstein1984: 18 Apr 2023, 08:38 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Intamplarea face ca in ultimile vreo 6 luni am facut inspectia tehnica la vreo 7, 8 silozuri de cereale. Majoritatea pe malul Dunarii, cu incarcare pe barje fluviale. Pe mai multi sefi de silozuri chiar i-am intrebat de de cerealele ucrainiene, mi-au zis ca li se rupe de ele, nu au nimic de-a face cu ele, tot ce stiu este ce stiu si eu de juranlele de stiri.
Dar mai insist, cat de curand am de mers la un mega siloz in Port Constanta si la un altul in Port Agigea. De curiozitate o sa le cer parearea si respectivilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai alea din ukraina nu cred ca le cara pana la zimnicea ca sa le incarce pe barja pt export. Dar la galati, sulina, constanta.....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
E o conspiratie esteuropeana imotriva agriculturii ucrainei.
. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:07 |