Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu iti iei un logan?
Scaunul nu e asa rau. Sau un megane bicorp destul de confortabil....daca vrei sa intre n curte. This post has been edited by wolfin: 10 Apr 2023, 08:49 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Parca Muttley vrea sa schimbe Ignis pentru ca il rupe de spate si nu e sigura.
Merced zicea ca schimba Cielo pentru confort la spate si sa fie mai sigura. Numa mie imi da cu virgula? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tehnic vorbind, nu suna rău nici în Megane din ăla in două uși. Trebuie să mă uit ce as găsit, eventual 1.4 16v , sa producă combustibil.
Ignis sport cu unul 4x4 de acum multi ani nu cred că se compară la suspensie. Pe de altă parte nici Volvo C30 nu e cunoscut pt suspensie moale, dimpotrivă. Îmi trebuie o mașină cu care sa nu îmi bat prea mult capul. Și să te simți bine în ea. Am tot văzut Volvo uri la niste cunoscuți și mi-a plăcut cum se prezintă. Repet, daca nu era diesel mă duceam eu imediat după el, dar sunt cu morcov mare pentru DPF, despre care am citit că este unul la care se pune nu știu ce substanță, iar daca nu a fost servisata cum trebuie... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un E Klass sau un Bentley o fi bun la cocoasa?Caimi iau si io.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Volvo si disel.
Buna cambinatie ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La dizel trebe periodic bocanc greu pe acceleratie. Da zic tractoristii ca la unele nu ajuta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dieselul nu e de mers în oraș. Unul dintre motivele pentru care am renunțat la Passat, dar nu principalul, a fost că în 10 km nu apuca să se încălzească neam, mai ales iarna.
Pentru oraș și împrejurimi, max. 20 km, ar merge de minune o troacă electrică. Ontopic la cererea lui Merced, dă-i un PM colegului de forum GIC, e orădean. This post has been edited by marksman: 10 Apr 2023, 09:12 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
Mersi! Tocmai că eu nu merg in oraș. Până în cel mai apropiat oraș am cam 20 km de mers pe DN. Și la vară oricum intenționez să îmi reiau bunul obicei de a pedala până acolo. Deci chiar îmi trebuie o mașină de drum "lung". Talpă grea am, nu mă tem decât să nu fie deja folosita de unul cu talpă ușoară.
Apoi Volvo și diesel... Zi Ford și diesel. De fapt PSA și diesel, că e un motor de la ei in proporție de 90%. Daca e întreținută corect mașina ar trebui sa fie ok. Altele de genul mai aproape de mine costă și mai mult și arata mult mai rau. Eu înțeleg că asta a lustruit -o, dar se vede că a fost și o bază cat de cat ok. Mai curios sunt cum rulează. Nu mi-am permis sa deranjez pe GIC, poate citește el pe aici și zice daca are timp de așa ceva. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Pai atunci ia tractor.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Merced, vezi ce e cu hernia aia de disc, baga recuperare de tip Kineto-Fizio intai;
Daca zaci in pat, mai rau se atrofiaza musculatura; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
Nu va imaginați că stau in pat din ianuarie. Am făcut fizio, exerciții de kineto fac zilnic macar o data pe zi, nu stau in pat, nu mai iau pastile de durere de când a trecut faza acută. Sunt pe picioare dar prefer sa nu mai stau jos foarte mult, mai ales pe scaune care nu sunt ergonomice.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pt scaune bune mergi pe PSA, pentru motoare fiabile tot PSA, pt suspensii... ghici.... ptiu, era sa zic C5 mk I facelift / 407 de banii aia.
Nu te grabi sa te urci pe bicla, pana nu esti ok. This post has been edited by Bicicleta galbena: 10 Apr 2023, 10:15 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Merced |
![]()
|
M-am urcat puțin acum vreo două săptămâni când era mai frumos afară. Pe ea chiar m-am simțit bine. Mai rău a fost mai târziu, dar nu știu dacă sa dau vina pe ea sau pe faptul că am tăiat și niște lemne, tot așa, de probă, sa vad daca mă doboară sau nu.
Ideea e că nici nu pot sa devin handicapat de acum, astă toamnă spărgeam o căruță de lemne in câteva ore și acum chiar sa nu mai fiu bun de muncă, mi se pare aiurea. Încă o mașină frumoasă a fost C4 coupe, dar greu găsești una sa nu arate în ultimul hal. Cât despre confort, mai ales finisaje, crede-mă că un Volvo întreținut da clasa oricărui PSA. Mă faceți să mă duc joi noaptea cu tirul și vineri dimineață să fiu în Oradea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.974 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mda pentru spate singura soluție e Citroen c5 hidractive. Dar unul bun e cam scump , cam zece mii de euro minim.
Scaune bune mai am văzut în Renault laguna2. Mult mai bune decât la vw Eu la Opel aveam niste scaune cretine rău. Vad că astea de la Ford sunt mai bune. Japoneze, Suzuki Toyota nu recomand. Sunt făcute pentru omuleți mici și galbeni This post has been edited by axabrt: 10 Apr 2023, 10:39 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am primit notificare ca azi la ora 10.01 as fi efectuat o plata de 180 lei. catre , urmeaza o insiruire de majuscule.
100% nu am facut plata. La ora aia chiar ma dadeam cu masina. M-am dus glont la Directoarea sucursalei locale a bancii sa-i raportez suspiciune de frauda bancara, la cca. o ora dupa plata dubioasa. A raportat la randul ei la Bucuresti sa inghete tranzactia si sa ancheteze ce si cum s-a intamlat. In primul rand n-am facut eu tranzactia, in al doilea rand numele beneficiarului este dubios si in al treilea rand este dubios ca a reusit sa evite codul de securitate primit prin notificare, individual pentr fiecare tranzcatie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
E clar e o conspiratie antimaghiara. Vezi in fauna de la biblioteca...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ai facut vreo plata la vreun comerciant zilele astea? Card de debit sau credit? Acu' cativa ani am luat bilete la teatru prin iabilet.ro si dupa doua zile am detectat doua plati suspecte in suma totala de 10.000 lei din credit.
Am reclamat la banca si mi-au dat banii inapoi. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mie mi-au spart contul de iCloud. Bănuiesc că au căutat cardul înrolat în Apple Pay. Țeapă... Nu aveam.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Card de debit. In afara de utilitati alte transferuri de pe el n-am mai facut de luni de zile.
11 Apr 2023, 15:30: Baietii, care umblati pe la Metro, la mine-n targ nu este Metro, stiti cumva pretul la puii de balta. Imi zicea cineva ca ar fi 35 de lei. La broscarii locai, marfa braconata, kg ajunge la 180 lei. This post has been edited by radian: 11 Apr 2023, 14:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
Radian, goagl si poate un telefon?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
radian |
![]()
|
Timisorenii, ati fost careva la Amazonia aquapark? Pretul vad ca e destul de piperat, merita?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
N-am fost și nici nu voi merge prea curând. Sunt convins că dau toți buluc să vadă noutatea, eu mă bucur că nu va mai fi coadă la granița spre Ungaria.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
radian |
![]()
|
Inghesuiala a fost la inaugurare, banuiesc ca s-au mai linistit apele. Mi-am propus o vizita acolo la toamna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Pana atunci nu faci baie?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
QUOTE(radian @ 10 Apr 2023, 11:49) Banca a blocat tranzactia dubioasa, mi-a returnat suma si mi-a anulat cardul. Urmeaza, in cateva zile, sa primesc cardul nou. Interesant, la momentul cu pricina in cont aveam un pic peste suma pe care urma sa o plateasc pentru rata lunara la credit. Cu cei 180 lei (plata suspecta) am scazut sub obligatiile de plata. Scadenta la plata ratei este data de 20 a fiecarei luni. Tranzactia dubioasa a fost pe 11 aprilie. Dupa ce am raportat tranzactia dubiosa, urgent mi-au tras din cont suma ramasa anticipat in contul ratei la credit. Chiar am ramas dator bancii cu aproape 8 lei. Ce si-or fi zis, ce-i in mana nu-i minciuna... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Enel.mai trimite facturi la gaz?
|
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
radian |
![]()
|
Pe mine ma intrebi? Mie nu, eu am EONul furnizor si de gaze si de energie electrica.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:54 |