Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.765 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate SEAP? Sau nu sunt de stat?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu SEAP bre, stiu foarte bine ce-i ala, lucrez cu el. Imi cere numar SAP.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Jun 2023, 11:06) Ai fost la TM? Puteai sa ma cauti. Iti ofeream adapost mai bun sub un rug de mur. Si foi caini sa iti tina de cald ![]() This post has been edited by bion: 27 Jun 2023, 10:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.707 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Caut stapan pentru junioara. A avut laba rupta, e operata. E in recuperareIMG_20230612_WA0004.jpg ( Size: 192.81k )
Number of downloads: 304
IMG_20230612_155324.jpg ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 301 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
Am cerut lamuriri de la firma cu pricina, ce-i numarul SAP? Firma noastra functioneaza de 20 de ani dar n-am auzit in viata mea de termenul acesta.
M-a sunat un nene de acolo si evident discutia a inceput de la faza cu nu exista una ca asta. Apoi m-a lamurit ca este un cod al lor intern pe care-l aloca colaboratorilr si ca o sa mi-l comunice in scurt timp. De un an de zile ma tot freaca astia la cap cu formularul lor de precalificare. L-am mai completat de cateva ori, atunci nu-mi cerea numar SAP. Astia cred ca au un departament care-i platit doar sa complice birocratia... Pwla calului imi cer sa completez formulare despre care nici nu stiu ce contin... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
toti avem departamente din astea... Si la stat sunt cei mai buni in domeniu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
In loc sa-mi vad de problemele mele stau sa le atasez lar bilantul sa le dau raportul despre cifra de avaceri, sa le calculez solvabilitatea, marja profitului inainte de impozitare, lichiditati din operatiuni, lichiditati curente (ce-i fwte pe grija de ce bani avem in cont?), rata profitului brut...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Au probabil oferte de la mai multi furnizori pe aceeași treabă, și vor sa vadă care firma pare mai serioasa. Și pentru că-s corporație nu merge cu "asta, că aici e Radian și face treabă bună de X ani". Le trebuie un set de date măsurabile. Iar profitul furnizorului le este necesar că sa evalueze cu cât la sută să ofere mei puțin data viitoare.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ala ce l-am pus eu este, cititi si vedeti ce si de ce vor datele.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Da, Agrig, multumesc.
Tatabobu, nu stiu ce sa zic, ii am de clienti de peste 10 ani. Proiectele pe care le fac eu trebuiesc refacute din 3 in 3 ani. La un moment dat a fost o mica incarcatura si am ramas cu o factura neplatita. Am vorbit cu cucoanele de la contabilitate. Tanti cu care am vorbit mi-a si facut un comentariu de genul, noi astia cu facturi cu sume marunte… |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca le lucrați ceva la trei ani odată, sunt șanse mari că de la o interacțiune la alta să dați de cu totul alți oameni pe pozițiile respective.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 27 Jun 2023, 10:57) In loc sa-mi vad de problemele mele stau sa le atasez lar bilantul sa le dau raportul despre cifra de avaceri, sa le calculez solvabilitatea, marja profitului inainte de impozitare, lichiditati din operatiuni, lichiditati curente (ce-i fwte pe grija de ce bani avem in cont?), rata profitului brut... procedura e la fel si pentru tine care facturezi X mii/zeci de mii de lei odata la 3 ani si pentru aia de factureaza milioane lunar ca vand materie prima sau servicii de transport. Au un panel de furnizori, pot face o medie a cheltuielilor pt cutare marfa sau cutare serviciu. Acuma pt ce faci tu banui ca nu zeci de optiuni prin tara, dar daca procedura le cere sa ceara minim 3 oferte.... This post has been edited by einstein1984: 27 Jun 2023, 12:11 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
Nu contest, dar de aia tot ramane o procdedura birocratica freoaie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Daca ar fi o minte luminata la achizitiile lor sa te treaca la si altii, cu cod SAP dar fara toate maruntisurile alea...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
Nu cred sa fie interesati. In primul rand, practicam tarife rezonabile, in al doilea rand, sa imi trimita comenzile le este mai le ste mai comod sa lucreze cu noi decat sa caute furnizori noi si sa reia toata procedura de achizitie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.216 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cand n-ai ce repara la masina, pentru ca este un Peugeot...
20230702_115200.jpg ( Size: 4.13mb ) Number of downloads: 169 ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.996 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca a expirat itpul
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.593 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Trebuia un marker autorizat RAR
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
- XXX
2019 Intens
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.765 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Salutari la domnu' bion. Am auzit la la dvs. in judet sunt liceee cu 0.
La olteni sau moldoveni cum e? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
bion |
![]()
|
Pai la atatia moldolteni care is inscrisi la scoli de renume la ce sa te astepti.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26373...detul-timis.htm ![]() La noi la piled unde merge cumpara de un lai ou de pipilca- era pe vremuri, nemtii destepti au plecat. Inlocuitorii veniti sunt speciali ![]() Oricum au o companie selecta ![]() https://www.opiniatimisoarei.ro/o-roata-a-z...ideo/04/07/2023. Un gorjean si un totmehedinti This post has been edited by bion: 4 Jul 2023, 21:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
radian |
![]()
|
Este 5.24. Is pe plaja la Eforie Sud. langa epava. in 3 minute rasare soarele. Apropo, au largit plaja, este enorma. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.255 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Epava era în Costinești . Cum s a plutit până în Eforie. ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e alta
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
Am inteles, cand au largit plaja au gasit epava. Un vas de lemn vechi de cca. 200 de ani. Aia, saracii s-au inecat ca tiganul la mal, la cateva zeci de metri de mal. Prea multe nu sunt de vazut. Au indiguit de jur imprejur, au format um mic lac din care acum pompeaza apa si vor sa aduca epava la lumina zilei sa o poata cereceta arheologii. Este o premiera pentru Romania. Zona este imprejmuita, accel curiosilor ca je, doar de la distanta.
La Eforie Sud tot merg de vreo 5 ani, la oblojit oase la Techirghiol. Plaja, in zone in care anii trecuti avea cca. 10 m lungime acum are binisor peste 200 m lungime. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
tatabobu |
![]()
|
Lățime, bre!
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
Cum zici matale, latime sa-i ramana numele.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 08:34 |