Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.857 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Baieti multumesc de lamuriri.
Acum ma simt mai destept cu cinci minute. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(wolfin @ 13 Sep 2023, 10:50) cele de blat sunt prinse cu cleme de blat. siliconul se pune cand nu are garnitura hidro autoadeziva. plus ca e mai ok cu silicon ca nu risti sa intre apa. https://www.bricodepot.ro/idei-si-inspirati...i-si-chiuvetei/ am citit si eu, insa pasiii 6 si 7 m-au cam bagat in ceata: ”Pasul 6 – Fixarea blatului de dulapul de jos Dupa ce am instalat chiuveta pe blat, vom insuruba blatul pe dulapul de jos, cu un burghiu.” ”Pasul 7 – Fixarea platformei Vom aplica silicon de-a lungul liniilor, unde blatul intalneste peretele. Platforma este facuta din doua bucati, piesele din partea de sus si cele din partea de jos. Dupa fixarea pieselor de sus si de jos de perete si blat, vom insuruba piesele de jos de blat cu un burghiu.” |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.857 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Acolo pare pusa bagheta. Traducere pe genunghi
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca e cineva interesat si e singur, a fost eliberata Emma Coronel:
https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamon...sinaloa-2504957 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am un amic, ungur de-al meu. Tipul in prima tinerete a fost fotbalist profesionist, singurul ungur pe care-l cunos, iubitor de manele... In cantonamente a devenit expert in jocuri de noroc. Carti, remi, biliard, etc. Carti joc si eu dar cu el nu am jucat niciodata, el ii om cu principii nu joaca decat pe bani, si pe bani grei. Eu nu joc niciodata nimic pe bani.
In fine, mai catre batranete s-a lasat de sport, s-a apucat de scoala. E inginer minier topograf. In paralel, are o pasiune din familie. Este macelar din tata-n fiu. Si este meserias. A avut in piata o taraba cu tot felul de porcarii preparate de el. Acum a preluat un magazin gen alimentara. Chiar ma intrebam cand dracu are timp sa le faca pe toate. Pentru el ziua de munca incepe la 4 AM. Cu ani in urma am fost la ta-su sa-mi cumpar porcarii de Craciun, dar daca nu te cunoaste batranul zice ca n-are nimic de vanzare. Am fost cu un amic care m-a introdus in lumea buna... Si mai este si client realtiv fidel la biblioteca. Polivalent in toata regula... Aseara, zicea ca a pregatit 40 de kg de caltabosi pe care azi ii bagal vanazare in alimentara. Si de aici s-a dezvoltat o intreaga discutie despre caltabosi, sangerete, etc intre el si alti experti in domeniu. Porcarii de genul acesta n-am mai mancat de doi ani. Atunci am exagerat, am facut indigestie si nu mi-or mai trebuit. Acum, ca am uitat ca mi-a fost rau, azi la 7 am fost mot la el la magazin. Discutia de aseara mi-a starnit poftele toata noaptea am visat doar sangerete si caltabosi. Azi duminica fiind, in loc sa lenevesc putin dimineata, la 6 am fost in picioare, programul de dimineata, plimbat catelul si fuga la piata. Mi-am luat si caltabosi si sangerete si un borcan de hrean sa nu mi se aplece. O minunatie... This post has been edited by radian: 17 Sep 2023, 08:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.547 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Sep 2023, 08:37) Discutia de aseara mi-a starnit poftele toata noaptea am visat doar............ Daca vorbeati despre sex.......... ![]() In alta ordine de idei, grija si la hrean. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
La hrean??? Ala ce rau mai poate face? Mananc relativ frecvent hrean, luat de la tarani din piata, razuit, preparat cu apa si sare. In caz ca bag in gura o doza mai mare o bucatica de paine la nas din cate inhalez. Senazatia de iuteala trece instantaneu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.547 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
“Consumul de hrean este interzis sub orice formă în caz de boli ale aparatului digestiv, boli cardiace, hemoragii interne, dar și în timpul sarcinii și alăptării. De asemenea, hreanul nu va fi consumat de copii mai mici de 5 ani. Supradozajul poate determina iritații renale, diaree, hemoragii digestive, scăderea bruscă a tensiunii arteriale”, explică dr. Daniela Stan, medic de familie.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Ai vreo suspiciune ca as avea sub 5 ani? Sau ca sunt insarcinat sau ca alapetz? 😀
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radian |
![]()
|
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26549...calimanesti.htm
Explozie pe santierul autostrazii in Vrancea la o magistrala de gaz metan. 4 morti, 5 raniti din care se pare ca 3 n stare grava. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Spre deosebire de Crevedia, aici chiar a fost un accident, nu un dezastru care aștepta să se întâmple.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
Din ce ziceau la stiri, se pare ca un camion de pe santier a intrat in magistrala de gaz.
This post has been edited by radian: 21 Sep 2023, 07:29 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 614 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Alte surse spun că era îngropată la doar un metru adâncime, mai sus față de cât prevedea proiectul. Se știa de existența ei, dar a fost lovită de un escavator. Nu se așteptau să fie așa aproape de suprafață.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
E prea scumpa o banda de atentionare conducta ingropata!!!!! Nu mai iese spaga!
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.083 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cu banda aia ai ceva sanse daca sapi manual, cu excavatorul...
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea...conducta-de-gaz
Ziaristii vranceni sustin ca de fapt un excavator a lovit magistrala. Dar curios cum santieresitii nu stiau de exitenta conductei. Pana si la casa construita Autorizatia de constructie este conditionata de obtinerea avizelor de la firmele de utilitati care au trasee / instalatii in vecinatate. In avizul de mediu pentru santier ar fi trebuit sa fie precizat daca este in vecinatate conducta de gaz si la ce adancime si daca sunt necesare masuri suplimentare de protectie. Nu stiu care or fi condtiile pentru magistralele de mare presiune, dar retele de distributie din orase, daca sunt ingropate trebuie sa fie la o adancime mai mare decat adncimea de inghet. La mine-n targ adancimea de inghet este 1,20 m. This post has been edited by radian: 21 Sep 2023, 10:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sabotorii lui Putin. Era o drona
La nivelul ingineriei din RO astea dunt deja clasice Decar muri numsi ei dar... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.045 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Conducta aia ar fi trebuit cel puțin trasată pe baza detecției subterane , aia fiind zona de santier.
In plus trebuia să apară pe vreun plan ,desen. Doar că Dorel nu cred că citește desene, el se șterge undeva cu ele |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
Dorel nu, nu-i treaba lui sa citeasca desene, dar a dirigintelui de santier da. Din ce ziceau la stiri Umbrarescu, cel mai beton constructor de drumuri din RO are deschise 10 santiere si doar la unul singur diriginte de santier. Dirigintele de santier are proiectul tehnic de executare a lucrarii, imparte obiectivele de realizat pe zile de munca, emite permisele de lucru, pentru lucrurarile in zone cu risc stabillieste masurile de protectie necesara, urmareste executarea lucrarilor in bune conditii, la nivel de santier face receptia lucrarilor executate.
In lipsa unui diriginte de santier banuiesc ca acolo era haos total, fiecare sef, sefut, cu feliuta sa si pentru toti munca in regim hei rup, repede, repede. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 22 Sep 2023, 06:40) Hai sa nu luam mereu de-a buna tot ce zic 'zdiaristii. Conform procedurilor esti obligat sa ai diriginte de santier, face parte din documentatia de atribuire. La proiectele noastre sunt de-a dreprul firme, ca nu poate un om sa faca totul. Iar daca tu esti obligat sa ii platesti si ii lasi sa nu-si faca treaba... cine e de vina? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai se nunta ca teva era cunoscuta de 100 de ani. Era prevazuta relocarea si dupa aia soseaua. |Au facut invers.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
zici ca urma sa se intample si asta... umb rupe tot si clar macar de blesteme are parte
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Dirigintele de șantier nu e treabă constructorului. Beneficiarul trebuie să-l numească și să-l plătească. Treabă lui e sa se asigure că e respectat proiectul. Deci,daca nenea ăla are un diriginte de șantier la zece șantiere, îți arată ce blambeci sunt beneficiarii celorlalte noua șantiere. Sau zece, daca și ăla unu' e platit de constructor
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Cum bine a spus mon oncle bion, explozia i-a întrerupt pe cei mai mari constructori români atât din muncă ilegală dar și din făcut falsuri în documente, fiindcă acele lucrări urmau să fie documentate cantitativ si calitativ ulterior mutării țevii de gaz.
Ghinion. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
poate era mai bine cu bechtel... ca lucrau profi la vremea aia, astazi probabil sudau cu lasere...
https://www.clujust.ro/bechtel-inca-e-cluj-...e-munca-mortal/ https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoc...at-1178824.html dar cine stie? poate se intorc prin umb ![]() This post has been edited by sorin1983: 23 Sep 2023, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
IRONICK |
![]()
|
A furat, dar a si prasit si strans fanul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:19 |