Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exista politie la Prăjești?
![]() |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt convins ca trebuie sa primesc o felicitare din UE. Sper totusi sa fie cum imi amintesc eu cu pana in 10kmh peste limita si sa nu fi fost restrictie
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Stii ca toleranta aia de 10 km/h nu e in toate tarile, da?
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Da
![]() Am incercat sa merg legal, dar cand vedeam localnici de-ai lor cum merg am prins si eu curaj. Incercam totusi sa mentin o limita de "bun simt". Limita de 100 sau 110 pe autostrada mi-a parut prea putin. Dar nu contest sau nu comentez. Am gresit, m-au prins, platesc. Csf ncsf This post has been edited by psychoo: Yesterday, 21:35 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.577 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
In Italia, sistemele Tutor au toleranta de 3 km/h
M au prins la San Remo, pe tangentiala cu 77 in loc de 70, tot asa, am mers cu localnicii in rand 46 E |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.182 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 Jul 2025, 12:42) A treia e de alta etnie, dar sa știți că s mai normala la cap in sensul bun al cuvântului. bine mai are și ea momentele ei dar ne înțelegem chiar bine. Fata de cum erau cele dinainte , nevasta 3 e chiar minunata. Trebuie sa i iau o ciocolata cadou. Da a scumpit o ND, așa că mai mă gândesc. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.944 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e om cu tine fii om cu ea!
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Jul 2025, 22:03) L-au prăjit pe batranu' pe vremuri, ca nu purta centura. ![]() Ieri am fost eu fraier: in Negreni am preferat sa ies din Dex (ma plictisesc genul asta de drumuri) si sa merg pe DN cum am facut data trecuta cand era pustiu si intram cu prioritate in giratoriul de la Albota (unde si acum era coloana lunga care venea din Dex). Asta e, imi asum. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.577 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Deci incep sa trimita citatii acasa, de acum
Zilele trecute am trecut pe langa un pistolar, se stia, se mergea cu 55 km/h in coloana , banda 1 , banda 2 libera Unul cu un Nissan , se gaseste de intra in 2, si dai bice. L am vazut pe pistolar cum l-a urmarit cu pistolul, m am gandit ca peste 1 km il va opri la un filtru( ca asa faceau de regula in zona aia), dar nu, nu mai era filtru |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:37 |