Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
4 ani sint mai buni ca 3
Acuma, serios vorbind, este greu sa dai o parere cind nu stii mai nimic despre curicula Si profesori Si mai ales cind ai terminat o asemenea scoala acu 40 de ani Dar poate gasesti p-aici ceva absolventi mai verzi, din zona... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.944 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as alege dupa ce as studia componenta de gen a viitorilor studenti . procentual cate fete cati baieti.
statistic sunt sanse de 60% sa isi gaseasca perechea in timpul facultatii. dupa este mult mai greu. plus alte experiente...in primii 2 ani |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 Jul 2025, 09:30) Are perechea, de aia a dat la Iasi si nu la Bucuresti. 14 Jul 2025, 09:33: QUOTE(miki @ 14 Jul 2025, 09:25) https://ac.tuiasi.ro/studii/licenta/calcula...ia-informatiei/ This post has been edited by ady77: 14 Jul 2025, 08:33 Attached File(s) ![]() |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.944 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
bine ca nu da la medicina sau farmacie ca n ar fi rezistat relatia.
stresanta relatie pentru parinti..cred ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Jul 2025, 09:31) Parerea mea: tot aia de 4 ani, mi s epare oaercum mai interesanta curicula Cu disclaimer: parca as merge pe TI in anul 4 Oricum are timp sa s edecida, si mai ales are timp sa decida "inteligenta artificiala " pentru el |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 14 Jul 2025, 09:34) Chiar nu... Fata a dat la Arhitectura la Iasi, se pregatea dinainte de a il cunoaste pentru Iasi, de aceea nu se putea suci pe Bucuresti. Ca in Romania difera modalitatea de admitere la facultati similare, in orase diferite. 14 Jul 2025, 09:49: QUOTE(miki @ 14 Jul 2025, 09:46) Cam toata lumea cu care m-am mai consultat zice sa mearga pe 4 ani. Eu l-am intrebat de la inceput de ce el prefera Cuza, teama mea era sa nu fie din comoditate... This post has been edited by ady77: 14 Jul 2025, 08:49 |
--------------------
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Jul 2025, 09:47) Chiar nu... Fata a dat la Arhitectura la Iasi, se pregatea dinainte de a il cunoaste pentru Iasi, de aceea nu se putea suci pe Bucuresti. E si mai of topic ![]() Dar deja vad dificultati in relatie La cit o sa aibe de muncit fata aia .... saptamini fara pauza, zile intregi cite 10/12 ore pe zi.... nopti nedormite Nu stiu cum va avea timp/ energie si de "relatie" Arhitectura este horor.... Si o zic nu din auzite PS! Sper ca are printre cunostinte si un psiholog bine pregatit.... This post has been edited by miki: 14 Jul 2025, 09:12 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.179 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 14 Jul 2025, 08:30) statistic sunt sanse de 60% sa isi gaseasca perechea in timpul facultatii. dupa este mult mai greu. plus alte experiente...in primii 2 ani wolfine, practic daca ma grabeam putin sa stii ca eu as fi putut sa divortez de prima nevasta inca din timpul facultatii da ? doar ca mi a fost rusine de colegi, unii nici n aveau prietene si eu deja incepusem sa ma cert cu sotia. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.575 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Sunt chestii diferite, 4/3
deci depinde ce vrea.... Si al meu s-a hotarat greu La 3 ani a fost concurs de dosare, s-a inscris si iasi si bucuresti, a luat la amandoua La 4 ani, Bucuresti, a fost concurs clasic, cu pixul in mana A luat la amandoua, cum si a dorit Dar in final a ales 3 ani, Bucuresti. Asta i a placut, asta a ales. Acum master in acelasi domeniu. 14 Jul 2025, 09:21: Cam devreme relatia ca sa aleaga orasul pentru asta Candva am ales si eu asa, dar ......s-a ales praful. Prea tineri, prea multe fete, prea multa libertate Ma rog, fiecare cum doreste ![]() This post has been edited by bgdrenault: 14 Jul 2025, 09:21 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.575 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Complicat!
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Jul 2025, 09:12) wolfine, practic daca ma grabeam putin sa stii ca eu as fi putut sa divortez de prima nevasta inca din timpul facultatii da ? doar ca mi a fost rusine de colegi, unii nici n aveau prietene si eu deja incepusem sa ma cert cu sotia. Axa, mare gagicar ai fost la viața ta... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
ady77 |
![]()
|
El ca el, dar femeile lui
![]() |
--------------------
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.258 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
A ales până a cules....
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.179 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De unde să știu.
Eu primele sfaturi legate de femei le am primit de la fostii mei șefi, amândoi niste oameni deosebiți. Cum în familie sfaturile tatălui meu au fost cvasi inexistente (o fi fost mai bine așa?) a rămas să mă doare pe mine capul de alegerile făcute. In orice caz lipsa unor planuri comune pe termen lung a fost catastrofala. daca tineretul se gândește la amenajări, mobila, perdelele covoare eu zic că sunt pe drumul cel bun. Ideea e că femeia trebuie sa vina cu idei despre partea ei de gospodărire, ori sa aibă ceva să încerce să facă , fie chiar și lucruri marunte cum ar fi ce mâncare sa gătească a doua zi. Daca timp de câțiva ani ea are un blocaj mental permanent în legătură cu ce sa gătească a doua zi ori face in continuu numai mâncare care nu poate fi consumata, e clar că e ceva in neregula. Așa am aflat și eu că nu e îndeajuns sa fie frumoasa, ci trebuie sa mai fie ceva Și tot atunci am aflat de ce acasă la ea gatea socra miu. Și altele pe care le descoperi prea târziu. de aia e bine sa stea împreună înainte de căsătorie. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Jul 2025, 09:47) Chiar nu... Fata a dat la Arhitectura la Iasi Cam toata lumea cu care m-am mai consultat zice sa mearga pe 4 ani. Bine că n-ai zis Cluj, credeam că iar ne înrudim ![]() Lasă să aleagă ce (și pe cine) vrea, să-și asume decizia. O să fie mai greu cu domnișoara: ai luat permisul de port armă? ![]() This post has been edited by maho: 14 Jul 2025, 10:54 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Depinde, vrei sa-l impusti, sau sa-l bati cu pusca? Banui ca permisul te ajuta sa cumperi mai usor gloante.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 14 Jul 2025, 13:10) Daca face numa' aia 4 ani, poa' sa o faca pe oricare. Daca face 4+2 de master la politehnica, iese mai castigat dacet alternativa. O sa faca si master... 14 Jul 2025, 13:24: QUOTE(bucatzel @ 14 Jul 2025, 13:18) Depinde, vrei sa-l impusti, sau sa-l bati cu pusca? Banui ca permisul te ajuta sa cumperi mai usor gloante. Good point! Tocmai ce ai devenit complice ![]() This post has been edited by ady77: 14 Jul 2025, 12:24 |
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Axa, ai un mod de gândire, din nefericire, obtuz. Poate de aceea ești la a doua căsătorie.
Și-mi dau cu părerea din prisma unui om ce are experiența unei relații de peste 30 ani. Cu bune, cu rele, cu urcușuri și coborâșuri .Dar care s-a clădit pe două lucruri esențiale: încredere și respect. Evident, iubirea ne-a unit, dar relația a rezistat exclusiv datorită celorlalte două criterii. Cât despre cine, ce face... Acolo unde e potrivire între oameni, lucrurile nu se împart în felul ăsta: eu bat doar covoare, tu, și numai tu faci mâncare... Lucrurile trebuie să decurgă natural, fără a simți presiune sau obligație. Evident, n-o să taie lemne soața, dar dacă vede că n-am timp sau sunt obosit, greblează ea curtea. De gătit, are noroc, că-mi place, așa că particip cu drag când pot. De călcat haine, nu ne place nici unuia, așa că, de regulă, eu iau țeapă.... dar dă ea mai des cu aspiratorul... This post has been edited by GBX: 14 Jul 2025, 12:42 |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
1972/ 1997
- 5-MS-8258
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.613 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Jul 2025, 10:39) sa unor planuri comune pe termen lung a fost catastrofala. daca tineretul se gândește la amenajări, mobila, perdelele covoare eu zic că sunt pe drumul cel bun. Ideea e că femeia trebuie sa vina cu idei despre partea ei de gospodărire, ori sa aibă ceva să încerce să facă , fie chiar și lucruri marunte cum ar fi ce mâncare sa gătească a doua zi. Daca timp de câțiva ani ea are un blocaj mental permanent în legătură cu ce sa gătească a doua zi ori face in continuu numai mâncare care nu poate fi consumata, e clar că e ceva in neregula. Așa am aflat și eu că nu e îndeajuns sa fie frumoasa, ci trebuie sa mai fie ceva Și tot atunci am aflat de ce acasă la ea gatea socra miu. Și altele pe care le descoperi prea târziu. de aia e bine sa stea împreună înainte de căsătorie. Adica locul femeii e la cratita si daca nu sta acolo divortezi si cauti alta care se conformeaza? E ceva ce te impiedica pe tine ca barbat sa faci ceva de mancare? This post has been edited by einstein1984: 14 Jul 2025, 12:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Jul 2025, 12:11) da..poti zice accident...asa fara permis faci ani..oricum ar fi QUOTE(GBX @ 14 Jul 2025, 12:40) trei (3) This post has been edited by wolfin: 14 Jul 2025, 12:43 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
Mai iertati-l, probabil era lesinat de foame saracu'.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Văd că am (rar, din fericire) lipici la radar în localități terminate în "ești": acu' câțiva ani în Drăgănești, azi în Lăngești. Ai drec' olteni, nu mă lasă să respir.
Să văd când o veni plicul dacă eram până în 70 sau peste. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
M-a luat săptămâna trecută cu pistolul la ieșirea din Buhusi, 85 km/h, 4 puncte penalizare + avertisment 😇
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:15 |