Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici macar o sula n-ai? Le-o pui in coaste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Oct 2012, 20:00) Un sofer statea pe linia de tramvai. Vine tramvaiul, asta se da jos din masina si-l injunghie pe vatman. Va dati seama ca din senin. ![]() Ca sa fiu cinstit, bine i-a facut! Nici pe tigani n-am atata boala cata am pe vatmani. Cum vin, dragalasii de ei, cu degetul infipt in clopot si nu-l iau cate 10 minute, cum pleaca ei pe rosu si blocheaza toate intersectiile cate 20 de minute, cum te zgaraie ei cu tramvaiul pentru ca esti cu 5 cm mai aproape decat ar trebui sa fii. Cum te asteapta ei sa fugi 500 m si cand ajungi in dreptul usii ti-o inchid in nas si-i vezi razand in oglinda. Cum l-am vazut io pe unu, in fata spitalului Colentina, cum a intrat cu tamponul intr-o dacie care ceda trecerea din dreapta si astepta, pe line, sa intre in curtea spitaluli. A intrat in el razand, i se veda un dinte de aur, si cu degetul pe clopot. Daca ar fi dupa mine, i-as alinia pe toti in curtea depoului si l-as intepa pe fiecare-n parte, drept in burta, c-o sabie lunga. M-as uita-n ochii lor razand si i-as intreba daca-i doare. Sau i-as arunca din barca in mijlocul marii si m-as kk pe mine de ras ca nu stiu sa inoate. Hai ca m-am racorit. ![]() PS. De cate ori n-am simtit io nevoia sa ma dau jos si sa injunghii un vatman... Noroc ca nu umblu cu sis la mine. ![]() ![]() ![]() unde ai fost tuata veatsa mea? ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Asta-i un fel de ... spovedanie?
![]() This post has been edited by Lostboy: 5 Oct 2012, 10:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictorase, ai uitat sa zici despre atentatu' la Mircea Lucescu!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eram pe Cale Grivitei, la intersectie, la piata Matache. Tramvaiul facea stanga, spre Buzesti. Intre tramvai si trotuar, la semaforul ala, nu se baga nimeni decat foarte aproape de bordura, stiut fiind ca te agata tramvaiul cand face stanga.
Vatmanul ala, cand a ajuns la semafor, a vazut ca era aproape lipit de masina unei maimute. Era clar ca aia habar-n avea de faza, mai ales ca avea nr de provincie. Ei bine, nici n-a lasat-o sa plece prima. A plecat de pe rosu, a luat curba pe galben si pana sa se miste maimuta, a lovit-o cu fundul tramvaiului de-a suit-o c-o roata pe trotuar. S-a dus linistit mai departe, nici n-a incetinit macar. S-a oprit la Buzesti in statie. Io in locul aleia ma duceam si-l bateam mar. Traficul din Bucuresti e asa cum e, il stim cu totii. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii un animal nenorocit. Iar astia cu tramvaiele, in marea lor majoritate, asta sunt. Niste animale infecte. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu metroul n-am vazut pe nimeni sa faca faza asta
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca te uiti pe loganul lui Biggy ai sa vezi pe aripa spate ca e ramasa o urma de far si se vede vag ca si cum ar fi fost stantat "Paris". Acea urma o are de cand a incercat ultima oara sa spele masina la munca...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Topicul cu teveul ala mic e la spalatorie?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-a ascuns Fratzica, sa citeasca numai el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(corbex @ 5 Oct 2012, 12:16) lasa ca au fost loviti si de metrou ![]() 5 Oct 2012, 16:40: QUOTE(Altis @ 5 Oct 2012, 12:23) Daca te uiti pe loganul lui Biggy ai sa vezi pe aripa spate ca e ramasa o urma de far si se vede vag ca si cum ar fi fost stantat "Paris". Acea urma o are de cand a incercat ultima oara sa spele masina la munca... vad ca ai nimerit denumirea trenului ca alea de pe mag 1 au denumiri de flori ![]() This post has been edited by bygy007: 5 Oct 2012, 15:40 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care-i magistrala 1?
Ca eu le stiu dupa traseu. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce bine ca-n Constanta a scoz Mazarea tranvaeele. Da' chiar si asa, soferii de RATC sunt cei mai bomba. Sa vezi cum ies ei din statie, le trebuie toate cele 3 benzi....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Altis @ 5 Oct 2012, 17:52) de fapt am gresit , trebuia sa scriu magistala 2 Attached thumbnail(s) noua_harta_a_metroului_bucuresti.jpg ( Size: 259.98k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 5 Oct 2012, 19:50) Ce-a facut? ![]() In alta ordine de idei, s-a gasit unu' care sa achite nota de plata pentru inmormantarea tuturor mortilor tinuti cu anii in morga IML din nu stiu ce judet. L-a costat 50 000 ron. Ma gandesc ca biserica a avut bunul simt sa nu ceara bani pentru slujba. Mai mult ca sigur, tinand cont de faptul ca stau mortii de cativa ani in frigidere. Bine, normal. E stire protv. E facuta sa incite. http://www.bzi.ro/40-de-persoane-decedate-...to-video-318722 QUOTE Biserica, din pacate, nu are astfel de initiative pentru crestinii parasiti de semenii lor Vaaaaaai ce manipulare protevista.This post has been edited by Victoras2001: 8 Oct 2012, 06:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiai ca le-a scos? A reusit o scamatorie si mai mare: constantenii ii multumesc pentru faptul ca i-a lasat fara tramvaie.
EDIT: parca nici trolee n-am mai vazut. This post has been edited by tatabobu: 7 Oct 2012, 20:01 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 7 Oct 2012, 19:23) In Constanta nu mai ecsista tramvaee, trolee, metroaie si alte d-astea... doar autobuze. ![]() QUOTE(tatabobu @ 7 Oct 2012, 21:01) De fapt, constantenii ii multumesc pentru ca, totusi, se circula bine acum in oras, liniile de tramvai fiind facute benzi de circulatie. This post has been edited by Iulikk: 7 Oct 2012, 20:40 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da' vatmanii ce se fac?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Soferi de autobuz, evident.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 7 Oct 2012, 21:38) De fapt, constantenii ii multumesc pentru ca, totusi, se circula bine acum in oras, liniile de tramvai fiind facute benzi de circulatie. Ii multumesc pe naiba. In loc sa avem in oras un transport in comun electric care nu te umple de noxe, avem mizeriile alea de autobuze diesel din Ukraina care put si scot fum. Halal treaba. This post has been edited by paul_p: 7 Oct 2012, 23:12 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Exact. In loc sa puna la punct transportul electric, care nu face zgomot, nu polueaza si nici nu consuma petrolul, el il scoate si zice c-a fluidizat circulatie. Pai cu un transport pus la punct ar fi rezultat mai putine masini pe strada, adica trafic mai lejer, zgomot mai putin, poluare mai mica si bani mai putini dati pe deplasare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici cel mai eficient sistem de transport in comun + cel mai mare pret la benzina nu l-ar convinge pe roman sa isi dea fundul jos din masina ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Urăște păcatul, dar nu pe păcătoși!"
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Misto. Cand te dai jos nu mai trebuie sa iti faci griji ca lovesti usa...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
Peste un sfert de ora sare Felix de la 37 kmp.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:22 |