Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai interesant e ca inlocuitorul n-a existat niciodata-n farmacii atata timp cat se vindea Romparkin. Asa ca-i clar cum se gaseste acum.
Bine, e si rugaciunea un fel de inlocuitor al akinetone, inlocuitor al romparkinului. Io i-am spus mamei sa se roage, sa nu pacatuiasca, sa nu se certe pe forum, si-o sa-i fie bine. Pe voi nu va afecteaza, habar n-aveti ce inseamna sa dispara de pe piata , complet, un medicament, si nici inlocuitor sa nu existe. Imi vine sa ma duc pe topicul de politica, sa le dau niste Dumnezei unora si altora. Da tot n-am sa-mi rezolv problema. Asa ca lasa-i sa zica din suflet cu cine simpatizeaza. This post has been edited by Victoras2001: 11 Oct 2012, 19:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Uită-te la ady cum și cât se chinuie. Caută pe-afară, că la noi primești fix ce nu vrei tu să dai pe topicul de politică, că te ceartă Dragoș.
QUOTE(ady77 @ 11 Oct 2012, 20:58) This post has been edited by Markos: 11 Oct 2012, 20:15 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Oct 2012, 20:51) Pe voi nu va afecteaza, habar n-aveti ce inseamna sa dispara de pe piata , complet, un medicament, si nici inlocuitor sa nu existe. Dupa cum ti-a spus si Markos stiu ce inseamna, ca exista Nipalkin echivalentul lui Lomustine, fabricat la noi, acum nu mai exista. |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si atunci trebuie sa-i suport pe grobienii aia de pe topicul cu politica?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Cel mai crunt și mai frustrant e atunci când cauți ceva atât de important (cum e un medicament, de exemplu) nu pentru tine, ci pentru un părinte sau un copil. Și nu găsești, c-au avut grijă niște cretini de asta.
Dacă era pentru tine, poate că ziceai "asta e, oi fi păcătuit cu ceva și-acum plătesc, soarta.." Și te resemnai mai ușor. Dacă nu-i pentru tine, simți că ai vrea să împuști. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai rau e ca as vrea sa rup o blana din gard, sa pocesc cateva mui. Da-n Buzau n-am blani, iar in Monteoru n-am mui.
Si aqtunci n-mi ramane decat sa ma rog din tot sufletul, stiu DragosP, asta nu e crestineste, sa li se intample lor. E singurul mod in care le putem arata cat de jos ne-au dus. Trebuie sa li se intample, trebuie sa li se intample atat de rau incat sa nu mai aiba timp sa traga sfori. Ca sa vada si ei cum e sa te uiti la cineva care nu mai poate, iar tu trebuie sa-i spui ca mai poate. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bag de seamă că, vorba clujeanului, că n-aveți loc de curul meu, este?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cine?
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ai reusit sa ne aduci in suflete morala crestina.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Si poate tu ii raspunzi si la telefon, nu ca bolovanul de mine.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tu ai rezolvat problema sau tot nu inca?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
Dadui comanda azi in USA, in 2-3 saptamani am medicamentul.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Oct 2012, 21:31) Eu cand injuram mai tare pe acolo, tot de asta injuram. Maine am sa vad daca se mai gasesc medicamentele alea, ca am un prieten care lucreaza la un depozit farmaceutic, iar nevasta-sa e farmacista. This post has been edited by ady77: 11 Oct 2012, 21:52 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
ady, Pictorașe, poftim știre.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci medicamentul respectiv nu prea se mai gaseste, dar s-ar putea sa mai fie o cutie la o farmacie, chiar din Bacau, apare pe stoc. Dar nu intotdeauna corespunde stocul scriptic cu faptic.
Acum spune-mi, medicamentul ti-l elibera doar pe reteta? Daca da, as avea macar de o copie a retetei pe email. Vrei sa merg sa incerc sa ti-l iau? |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Romparkin din-asta baga lumea la greu ca era ieftin si eficient in combinatie cu alcoolul. Deci probabil din cauza asta nu se mai gaseste
![]() Nu exista chiar niciun inlocuitor pentru el ? Poate nu neaparat romanesc. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da' tu de unde stii shush??
Si care era efectul? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am fost si eu copil ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
Si eu am fost copil
![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
Shush nene... Romparkinul e pentru adulti care sufera de Parkinson.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si pentru berbeci care-l combinau cu vodca. Auzisem si eu de asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Oct 2012, 14:18) Deci medicamentul respectiv nu prea se mai gaseste, dar s-ar putea sa mai fie o cutie la o farmacie, chiar din Bacau, apare pe stoc. Dar nu intotdeauna corespunde stocul scriptic cu faptic. Acum spune-mi, medicamentul ti-l elibera doar pe reteta? Daca da, as avea macar de o copie a retetei pe email. Vrei sa merg sa incerc sa ti-l iau? Numai pe reteta, ca altfel il iau cretineii cu tuica. D-aia a si ajuns de la 3-6 lei la 23-30 de lei. Sunt niste cretini solemni, cu totii, este jenant ce se intampla in tara asta. Eu, daca-mi bag tuturelul in diversi si in diverse forme, stiu de ce-o fac. Eu nu iau nimic, de la nimeni, in schimb imi cer toti. Atunci mai dau si eu cate o UE cinstita. Am inteles, dupa ce-am tras o carca de sfori, ca va reaparea din ianuarie. Sa ma scuzati, nu vreau sa vorbesc urat, dar sper sa-mi mai fie de folos. Pana atunci, habar n-aveti cat de greu e fara el. Acum sa revin. Reteta n-o mai am, am lasat-o la farmacie. Aveam de luat cu ea 5 medicamente. Insa unul i-a fost scos, unul nu se mai fabrica, au mai ramas 3. P-astea le-am luat. Am sapat si am aflat ca mai exista romparkin in Constanta, Ploiesti si Brasov. Numai ca, cine-mi ia mie fara reteta? Sau cum sa ma duc eu la Ct sau Bv, dupa romparkin, cand pe reteta iti scriu 60 de pilule, iar cutia are 50? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
Victoras daca vrei pot sa intreb la farmaciile din brasov daca este.
Reteta e compensata sau nu? Daca nu e compensata se poate rezolva. Daca e compensata... mai greu Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 11 Oct 2012, 22:30) Ești sigur că nu știm? Ești sigur că nu ne pasă? Dă-mi te rog pe PM numele mamei tale, dacă aici nu vrei. Reteta e compensata in anumite limite. Romparkin-ul nu e compensat, e la liber. Dar nu se elibereaza fara reteta. In Brasov il mai avea Fitofarm, bdul Grivitei 105. In Constanta il aveau Dona Farm, Begonia Farm(0241698949), Ana Farm (0241696599), am 70 000 de nr de tel, dracu mai stie care e al cui. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
Sper sa nu fie prea tarziu luni. Pana atunci iti fac rost si de reteta, necompensat.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2012, 22:18) Pentru tine, adica pentru tarile civilizate, e vorba de Akinetone. Adica inlocuitorul Romparkin-ului. Sau poate ca in tarile civilizate e cu totul altul inlocuitorul. Personal sunt depasit. Am facut rost de marihuana, de cactusi halucinogeni, de ciuperci pentru un fost prim ministru bolnav de cancer, de motorina ieftina, de tot felul de cretinatati. Nici nu stiu de ce n-am facut rost. Ei bine, nu pot sa cred ca nu-s in stare sa fac rost de un medicament, sau de un omolog al lui, fabricat in Romania. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Alydor |
![]()
|
Ca si medicamente antiparkinsoniene sunt AKINETON, ROPINIROL ACTAVIS in diferite forme, 0.25 - 5 Mg, SELEGILIN, BROCRIPTIN, MIRAPEXIN, SIFROL si inca cateva.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:44 |