Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da ce veniuturi declarate ai de trebuie sa dai impozit 10000 lei?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Cred cã se referea la lei vechi sau noi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sistemul asta asa a fost mereu de vreo 20 de ani incoace. Doar ca unii au descoperit acum apa calda.
Daca io am stat juma de zi ca sa intru la doctor cu junioru', sa se uite ala juma' de minut la bratu' lu' junioru' si sa zica: radiografie. Am mai stat juma' de ora la radiografie IN CONDITIILE IN CARE NU ERA COADA. Dup-aia iar la domnu' doctor, care domnu' doctor era iesit putin. Dupa inca o ora de asteptat s-a intors si domnu' doctor. Cine sa intre mai intai? Noi astia care asteptam sa ne citeasca radiografiile? Sau aia care asteptau si ei de ore bune? Pana la urma a fost ceva la mica intelegere. S-a uitat alte 20 de secunde pe radiografie si a decretat scurt: ghips 21 de zile. Deci: pentru maxim 1 minut de atentie din partea lu' domnu' doctor am stat 5 ore pe holurile spitalului. Noroc ca la ghipsar nu era coada si s-a miscat baiatul ala foarte repede. Nu mai reiau povestirile de cand m-am operat io sau de cum a murit maica-mea cu zile prin spital. Dar pentru asta nu dau vina pe x sau pe y care este/a fost presedinte. Pentru asta invinovatesc neamul asta de rahat numit neamul romanesc si cu mentalitatile lui de popor obisnuit doar sa i se dea si sa i se faca. Si sa se planga ca li s-a taiat din salariu/ca i-a fost inchisa firma/ca este persecutat. Da' daca le explici cum arata programul de lucru la un privat si cam care sunt responsabilitatile se uita la tine ca la unu' care vrea sa-l violeze. Mwebaxe e panaceul universal. Tare gagiul daca a ajuns sa aiba atata influienta in vietile noastre... Mai tare ca Doamne-Doamne, sa muara cicician... This post has been edited by kum: 18 Oct 2012, 15:24 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare vino cu copilul la Elias, din lipsa de clienti interneaza la oferta copil + insotitor si pentru un banal rosu in gat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Kum ai si tu dreptate, dar eu am dreptate sa-l acuz pe ala de l-a numit pe seful Casei de Asigurari de Sanatate, care aparea la TV si spunea ca nu exista criza medicamentelor necesare chimioterapiei, in timp ce eu imi zbateam creierii sa fac rost de medicamente de pe afara?
This post has been edited by ady77: 18 Oct 2012, 15:29 |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2012, 15:03) Nu ajunge ca un bolnav psihic sta cu orele la coada pentru a i se prescrie un tratament pe care il va lua toata viata (asta-i boala si nu e vindecabila), trebuie sa mai stea inca cateva ore, pana iese de la domnul doctor nu stiu ce javra care-i ofera beneficii. Sa ma mai mir ca i-a schimbat maica-mii tratamentul, asa, "ca e mai bun asta"? Ce jale e in tara asta, in ce hal suntem... Si asta nu e tot ceea ce fac jigodiile astea ... Pe maica-mea au chemat-o acum cativa ani la Bucuresti sa vada daca nu cumva fraudeaza statul si ia pensie de boala degeaba (bine daca 700 de lei se pot numi pensie dupa o viata de munca). Na si cam care credeti ca a fost metoda de verificare ? Au internat-o intr-un spital din Bucuresti unde nu au lasat-o sa isi ia medicamentele ... Durerea a fost dubla : prima cand i-au luat punga cu medicamente de pe noptiera si a inceput sa planga pentru ca stia ce o asteapta si a doua cand chiar s-a intamplat. Nu va spun ce a fost in capul meu cand am auzit chestiile astea. Si concluzia halucinanta a medicului la externare : "nu stiu cine ar fi putut crede ca nu sunteti bolnava si sa va trimita aici" ... pai prima oara idiotul de "sef" de pe Brasov care ca sa isi apere spagile lui trimite la verificare doar cazurile adevarate si al doilea chiar idiotul de medic care a considerat ca poate sa faca verificarea doar prin privarea de medicamente. "Multa sanatate" jigodiilor astea si la fel si alora care au pensii de boala de 15-20 de mil pentru "depresie" si care lucreaza bine-mersi prin Italia sau Spania si pe care nu ii freaca nimeni la cap. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2012, 16:28) Kum ai si tu dreptate, dar eu am dreptate sa-l acuz pe ala de l-a numit pe seful Casei de Asigurari de Sanatate, care aparea la TV si spunea ca nu exista criza medicamentelor necesare chimioterapiei, in timp ce eu imi zbateam creierii sa fac rost de medicamente de pe afara? Nu numai pe ala... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pensia nu se calculeaza dupa munca ci dupa sumele cotizate.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2012, 16:30) Daca esti chiabur ![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Oct 2012, 16:28) Na si cam care credeti ca a fost metoda de verificare ? Au internat-o intr-un spital din Bucuresti unde nu au lasat-o sa isi ia medicamentele ... Eu le faceam plangere penala, pentru ca ii pun sanatatea in pericol... Plus, m-as fi dus sa verific daca medicu e sanatos si nu cumva are vreu os fracturat. Puneam mana pe par si dadeam. Daca isi fractura ceva in proces, inseamna ca osul ala fusese intreg. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vijelie @ 18 Oct 2012, 15:32) Da ai dreptate, dar doar pentru ca un om e bolnav nu inseamna ca trebuie si umilit ... 18 Oct 2012, 15:36: QUOTE(neumann @ 18 Oct 2012, 15:34) Eu le faceam plangere penala, pentru ca ii pun sanatatea in pericol... Plus, m-as fi dus sa verific daca medicu e sanatos si nu cumva are vreu os fracturat. Puneam mana pe par si dadeam. Daca isi fractura ceva in proces, inseamna ca osul ala fusese intreg. Daca se intampla asta acum, exact asta as fi facut. Pe vremea aia eram mai neexperimentat si nu stiam exact cum sta treaba. Adica aveam incredere si in autoritati si in medici ... eram naiv. This post has been edited by Shush: 18 Oct 2012, 15:36 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
Lasa ma Shush, ca am auzit de cazuri in care cheama din aia fara o mana sau un picior la control periodic (din asta pentru pensie de handicapat). Asa ca ce ne mai miram?
This post has been edited by kum: 18 Oct 2012, 15:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
La ce povestiti pe aici pot spune ca eu am nimerit doctori foarte ok atat la Bucuresti unde l-au operat pe Stefan, cat si la Cluj unde face chimioterapia. Acu' mai depinde si de oameni nu doar de sistem.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(kum @ 18 Oct 2012, 15:37) Lasa ma Shush, ca am auzit de cazuri in care cheama din aia fara o mana sau un picior la control periodic. Asa ca ce ne mai miram? Am vazut si astea cu ochii mei. Om cu ambele picoare amputate care a primit pensie doar pe 6 luni ... poate, poate ii cresc inapoi pana atunci. La fel cum am vazut oameni perfect sanatosi cu pensii de boala "life time". |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2012, 16:37) La ce povestiti pe aici pot spune ca eu am nimerit doctori foarte ok atat la Bucuresti unde l-au operat pe Stefan, cat si la Cluj unde face chimioterapia. Acu' mai depinde si de oameni nu doar de sistem. Pai de aia ziceam eu ca nu trebuie invinuit base/ilici/constantinescu, ci mentalitatea de cãcat a romanilor (a unora dintre ei, din pacate majoritari). This post has been edited by kum: 18 Oct 2012, 15:39 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2012, 15:37) La ce povestiti pe aici pot spune ca eu am nimerit doctori foarte ok atat la Bucuresti unde l-au operat pe Stefan, cat si la Cluj unde face chimioterapia. Acu' mai depinde si de oameni nu doar de sistem. Pai si maica-mea are parte de medici buni unde se trateaza, pentru ca platim, nu mergem la aia din oficiu. Dar la comisia de pensie nu ai de ales si de obicei aici se fac manevrele si banii adevarati. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Oct 2012, 16:23) Sistemul asta asa a fost mereu de vreo 20 de ani incoace. Doar ca unii au descoperit acum apa calda. Daca io am stat juma de zi ca sa intru la doctor cu junioru', sa se uite ala juma' de minut la bratu' lu' junioru' si sa zica: radiografie. Am mai stat juma' de ora la radiografie IN CONDITIILE IN CARE NU ERA COADA. Dup-aia iar la domnu' doctor, care domnu' doctor era iesit putin. Dupa inca o ora de asteptat s-a intors si domnu' doctor. Cine sa intre mai intai? Noi astia care asteptam sa ne citeasca radiografiile? Sau aia care asteptau si ei de ore bune? Pana la urma a fost ceva la mica intelegere. S-a uitat alte 20 de secunde pe radiografie si a decretat scurt: ghips 21 de zile. Deci: pentru maxim 1 minut de atentie din partea lu' domnu' doctor am stat 5 ore pe holurile spitalului. Noroc ca la ghipsar nu era coada si s-a miscat baiatul ala foarte repede. Nu mai reiau povestirile de cand m-am operat io sau de cum a murit maica-mea cu zile prin spital. Dar pentru asta nu dau vina pe x sau pe y care este/a fost presedinte. Pentru asta invinovatesc neamul asta de rahat numit neamul romanesc si cu mentalitatile lui de popor obisnuit doar sa i se dea si sa i se faca. Si sa se planga ca li s-a taiat din salariu/ca i-a fost inchisa firma/ca este persecutat. Da' daca le explici cum arata programul de lucru la un privat si cam care sunt responsabilitatile se uita la tine ca la unu' care vrea sa-l violeze. Mwebaxe e panaceul universal. Tare gagiul daca a ajuns sa aiba atata influienta in vietile noastre... Mai tare ca Doamne-Doamne, sa muara cicician... Mai baiatule. Cinstit sa fiu, o las pe mama si ma rog pentru tine. Ai mai multa nevoie de ajutor decat are ea. Va rog pe toti cei ce ati avut un gand bun pentru mama, sa va indreptati privirea catre Kum. Asa am sa fac si eu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
vijelie |
![]()
|
In sus sau in jos?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2012, 16:39) Mai baiatule. Cinstit sa fiu, o las pe mama si ma rog pentru tine. Ai mai multa nevoie de ajutor decat are ea. Va rog pe toti cei ce ati avut un gand bun pentru mama, sa va indreptati privirea catre Kum. Asa am sa fac si eu. Multumesc frumos pentru gandurile bune... O sa-l rog si io pe colegu' Dragos sa inalte niste rugaciuni maiestuase in cinstea ta. Iar te-ai simtit bagat in seama? Spre stiinta ta, acel post nu iti era adresat tie personal... Da' ma rog... Tu le stii mai bine. This post has been edited by kum: 18 Oct 2012, 15:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Shush |
![]()
|
Hai sa nu incepem o cearta aici.
Problema principala e ca in Romania oamenii normali si corecti sufera din cauza smecherilor carora nu le pasa decat de ei, dar si din cauza puturosilor care vor sa primeasca totul de-a gata fara munca sau sacrificiu. Chestia asta nu o sa se schimbe niciodata si va trebui din pacate sa ne adaptam ... This post has been edited by Shush: 18 Oct 2012, 15:50 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Şuşea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 18 Oct 2012, 16:44) Iar te-ai simtit bagat in seama? Spre stiinta ta, acel post nu iti era adresat tie personal... Da' ma rog... Tu le stii mai bine. Citeste-ti posturile dragul meu prieten. Citeste-le. Sau, altfel spus, postul 367 la care post face referire? Ori e o cugetare bacoviana? This post has been edited by Victoras2001: 18 Oct 2012, 15:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
kum |
![]()
|
Nu prea stiu carte
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ar mai fi o solutie. pot cita toate posturile dinaintea postului tau, sa vedem la care face referire.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:36 |