Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2012, 16:34) Chiabur esti tu, ba. Si cu pretenu' tau de pe forum, ca voi sunteti platiti in ieuro. ![]() 18 Oct 2012, 17:01: QUOTE(Markos @ 18 Oct 2012, 16:59) Corect. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 18 Oct 2012, 16:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
0. Mă rog pentru amândoi.
1. Câtă vreme o să tot zicem ' neam de rahat', neam de rahat o să fie. 2. Panaceu e deja universal, so ' panaceu universal' e cât se poate de pleonasm. 3. Sistemul e așa și pentru că li se permite doctorilor de la ' stat' să aibă și cabinete particulare în contract cu casele de sănătate. 4. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da, dar profesia, daca nu si bunul simt, ar trebui sa-ti spuna ca la uasa ta sunt oameni care nu stiu ce-i aia asteptare sau amanare. Totodata oamenii aia nu stiu cat castiga un medic psihiatru si nici n-au de unde sa-i dea ceva. Si atunci la ce dracu-l mai invinovatesc eu pe medicul ala?
Vina e tat la aia mari. Da aia sunt pe alte topice, pisa-m-as in buzunarele lor. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2012, 16:03) In opinia mea sunt javrele alea care-i ofera comisioane sau excursii si mai stiu eu ce beneficii domnului doctor pentru a prescrie diverse medicamente. Sa ma mai mir ca i-a schimbat maica-mii tratamentul, asa, "ca e mai bun asta"? Ce jale e in tara asta, in ce hal suntem... Multi fac asta, mai ales aia tineri care inca n-au prins "cheag". Chestia cu "schimbatul tratamentului" e aplicata intensiv, mai ales pe batranii nostri. Sunt (si sunt convins ca multi altii) in situatia asta, m-an lamurit pe pielea mea si cu "tratamentele" care se pot lua doar de la o anumita farmacie...etc. Fuck'em. QUOTE(ady77 @ 18 Oct 2012, 16:37) La ce povestiti pe aici pot spune ca eu am nimerit doctori foarte ok atat la Bucuresti unde l-au operat pe Stefan, cat si la Cluj unde face chimioterapia. Acu' mai depinde si de oameni nu doar de sistem. Tu ai fost norocos, dar sistemul e format din oameni... QUOTE(Shush @ 18 Oct 2012, 16:49) Esti tanar.... QUOTE(DragosP @ 18 Oct 2012, 17:16) 3. Sistemul e așa și pentru că li se permite doctorilor de la ' stat' să aibă și cabinete particulare în contract cu casele de sănătate. Din pacate, daca ar fi altfel s-ar simti discriminati fata de altii (guvernanti, parlamentari de ex.). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu n-am zis să n-aibă. Doar să nu fie în contract cu casa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 18 Oct 2012, 16:39) Pai si maica-mea are parte de medici buni unde se trateaza, pentru ca platim, nu mergem la aia din oficiu. Dar la comisia de pensie nu ai de ales si de obicei aici se fac manevrele si banii adevarati. Am mers cu ea la cel mai bun medic din Buzau. Din pacate nu mai apare la munca, din probleme personale. Dar mi-a spus cam ce e de facut pentru viitor. M-am oprit la alt doctor, numai ca astuia nu-i place un meedicament. N-are motiv dar prescrie altul. Am luat ce prescrie asta din urma, ce era sa fac? Si n-a consultat-o pe maica-mea niciodata. Despre comisia de pensii numai de bine. Am numar de dosar din iunie, trebuia sa ajunga dosarul la Bz in 3 luni si nu e nicaieri. Adica nu-i la Bucuresti si nu-i nici la Buzau. Interesant, nu? Intre timp eu platesc 10 000 de lei, ca sa va dea voua salariile si pensiile. Iar eu le dau o mue! This post has been edited by Victoras2001: 18 Oct 2012, 18:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Oct 2012, 16:37) Lasa ma Shush, ca am auzit de cazuri in care cheama din aia fara o mana sau un picior la control periodic (din asta pentru pensie de handicapat). Asa ca ce ne mai miram? O "rudă" mai îndepărtată de la țară nu are un ochi, iar cu celălalt nu prea vede (+ probleme psihice). Surpriză, la 1 an o cheamă la control. Păi mă, îi crește ochiul între timp, sau ce? Hai că boala psihică (să zicem că) s-ar putea rezolva, da' oricum nu contează în dosarul ei pt. pensie. 18 Oct 2012, 19:38: Victoraș, pe ce naiba ai plătit 10.000 de lei? Dacă e "secret" (dar totuși poate fi spus), dă-mi un PM. This post has been edited by cosmin_2300: 18 Oct 2012, 18:38 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DragosP |
![]()
|
Chiar așa. Te-au luat din urmă că n-ai plătit cass-ul, sau de ce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victoras e platitor fruntas.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Stai linistit, ca n-am luat-o altfel, ma dadeam si eu ranit
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa-i f.. in mufa pe bastani.Produc pe plantatie si o mai frec pe forum cand azi pe vremea asta ideala aveam in plan http://www.palic.rs/en/2/453/majkin-salas.html
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 18 Oct 2012, 16:18) eu m-am intrebat mereu de unde stiu aia cate retete a prescris domnul doctor. Ca daca as fi eu in situatia respectiva, le-as zice, sigur, numa' coca-cola prescriu de-acum incolo, iar pe retete as scrie "pepsi". Pai sa te limpezesc. Primul lucru care mi-a batut la ochi a fost ca de fiecare data cand stateam la coada, venea ba "doamna doctor", ba "domnul doctor" care intrau peste rand la doamna/domnul doctor. Am tot intrebat asistentele ce mama dracu vor aia si raspunsul era acelasi. Prezinta niste produse. Ce produse prezentau venind cu mainile-n buzunare, iar era o nebuloasa. Cum cea mai mare nebuloasa era ce produse au, atata timp cat doctorii ar trebui sa cunoasca toate medicamentele actuale. Cum sa-i prezinti unui medic un produs? A, poate-i prezentau vibratoare (ca la mine-i doctorita si ne si cunoastem de ani buni). Totul fiind foare ciudat am inceput sa sap. Si asa am facut legatura intre "domnii si doamnele doctor" care intra cu tupeu in cabinet, intre faptul ca asistenta, cum se infiinteaza "domnii doctori" in cabinet isi face aparitia cu un teanc de retete in brate si faptul ca un medic recomanda un tratament, iar celalalt medic il schimba. La farmacie am aflat ca produsele sunt similare, contin aceeasi substanta, doar producatorii fiind diferiti. Na belea. Te-am lamurit acum? Pe scurt, medicul scrie cu laba gastei niste medicamente p-o hartie, te duci cu aia la asistente iar alea noteaza tot, in niste registre, si scot reteta originala. Asadar eu am reteta iar ele evidenta cu medicamentele recomandate. Ce simplu... Iar eu, ca ultimul bou, ma tot intrebam cum traiesc psihiatrii, ca doar degeaba ar bate apropouri, nebunii nu le inteleg. Iete ce simplu e. ![]() Sa nu uit. UE lu basescu. Si lu blejnar, frate. Daca m-ar pune cineva sa spun repede in gura cui as urina cu placere maxima, blejnar as spune. E mai arogant decat cioaca. This post has been edited by Victoras2001: 21 Oct 2012, 10:44 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Ce simpatica e. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
despre orice redivivus, sub acoperire
![]() salutam initiativa si succes participantilor eram doar in trecere, nu va zic buna dimineata ca vad ca a fost blamata replica ciao pa! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai si tu ne dai de gol?
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doamne, iti multumesc pentru faptul ca doza mea de prostie (si a altora) ai dat-o altuia!
![]() This post has been edited by Marty: 23 Oct 2012, 07:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, astia cu trenurile stau ca berbecii in gari o ora, degeaba. Da cu avioanele ce fac? Se invart in aer? Banuiesc ca la noi nu faci o ora cu avionul de la o granita la alta, da mai sunt ceva tari care schimba ora.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Iar au furat de la hoti
http://www.rtv.net/sediul-pdl-galati-a-fos...oara_50795.html |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE strategiile le-avem în minte", a declarat Toader. S-a vazut de la o posta. "Jegosi pana la capat" e deviza.Cred ca l-au spart pt ca-i taia pisarea si le era teama sa nu ia amenda daca se pisa pe strada. <span class='edit'>28 Oct 2012, 16:15:</span> Ah cum uitase. Vatmanii frate, vatmanii. De ce nu am fost eu in zona cand a intrat animalul in masina aia? Ce jegosi ordinari, ii filmau cum stateau pe marginea drumuli si se uitau sa vada circul. Ce jevre. Pai daca ai vazut ca avea tot timpul din lume sa franeze si n-a facut-o, de ce nu te duci sa-i ceri socoteala animalului? Pentru ca esti roman? Ce javre. Iar vatmanii sunt prietenii mei. Noroc ca nu-s tramvaie prin bz, ca dadeam unu' jos sa-l bat, doar asa, ca-i vatman. Ma rog, in schimb as putea sa bat un sofer de microbuz. Sa fie. Ca tot din transportul in comun face parte. Sau doi taximetristi. Ca daca ajung pana aici, te dai jos din masina si strigi "Roibu, so pe ei", lesina sigur cand vad doar padure in jur si nici n-au loc sa intoarca. ![]() Asta cu taximetristii e un alt vis de-al meu. Numai ca astia de pe aici n-au nicio treaba cu aia din bucuresti. Bine, acum nu vreau sa-i intreb p-aia de pe unde sunt. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 28 Oct 2012, 16:30 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Am vazut astazi un accident, ma rog, urmarile lui, de mi-am distrus toata ziua.
La Popasul Merei, o platforma cu remorca a intrat frontal intr-o salvare. Pe platforma se aflau doua dube noi noute. In salvare era personalul medical si un pacient. Ploaie, ceata, vizibilitate redusa... Din cate am inteles, soferul platformei a vrut sa evite o masina care, mergand in acelasi sens cu el, a vrut sa faca stanga dar s-a razgandit vazand ca din fata vine salvarea cu gura mare si s-a oprit brusc. Dupa cum ii stiu eu pe soferii astia "meseriasi", probabil ca nici n-a ridicat piciorul de pe frana, fiind convins ca ala face stanga. Cand s-a vazut in fata faptului implinit a reactionat ca un profesionist ce era. In dreapta camp, in stanga parcare, in fata masina oprita. A vrut sa intre in parcare, numai ca pe contrasens venea salvarea. Cum dracului a facut alegerea asta, nu-mi explic, da a intrat frontal in salvare. A intors-o, a facut-o praf, s-a facut si el praf. Ma rog, cand am ajuns eu acolo era o scena de cosmar. Pacientul din salvare nu mai zicea nimic, nici de bine, nici de rau, personalul medical era lovit zdravan, soferul urla incarcerat la volan (aproape ca intrase motorul sub masina), o nebunie. De partea cealalta, platforma facuta zob, cele doua dube intrasera una in cealalta si se facusera tandari, soferul mai ca iesise prin geam, ce sa zic, mi s-a dus dracu' toata ziua. Orice, da sa nu fii om prost. PS. Era asa o jale acolo incat mi s-a parut absolut deplasat sa ma apuc sa fac poze. This post has been edited by Victoras2001: 30 Oct 2012, 17:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Am văzut, au dat distrusii ăștia la stiri. Dumnezeu să-i ajute!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Dimineață, mare agitație pe străduța mea. Ies din curte, plin de mascați
![]() Veniseră să-l salte pe vecinul Claudiu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 30 Oct 2012, 17:25) Din cate am inteles, soferul platformei a vrut sa evite o masina care, mergand in acelasi sens cu el, a vrut sa faca stanga dar s-a razgandit vazand ca din fata vine salvarea cu gura mare si s-a oprit brusc. Dupa cum ii stiu eu pe soferii astia "meseriasi", probabil ca nici n-a ridicat piciorul de pe frana, fiind convins ca ala face stanga. Cand s-a vazut in fata faptului implinit a reactionat ca un profesionist ce era. In dreapta camp, in stanga parcare, in fata masina oprita. ... poate de pe accelerație, dacă era cu piciorul pe frână poate avea o șansă să evite accidentul ! ![]() 1 Nov 2012, 20:56: QUOTE(Markos @ 1 Nov 2012, 20:40) Sima nu are și el casă tot pe lângă tine ? ![]() This post has been edited by Ampt: 1 Nov 2012, 20:56 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:24 |