Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind era mai tinara si nu i se lasasera titele, nu vorbeati asa urit despre ea! Ce rai sint barbatii astia!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cât pepesdic a înghițit săraca
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Coane Corbex te intelegem. Pentru tine e tot tanara si frumoasa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un prieten, mare futangiu pe vremuri, zicea ca degeaba iti cad ochii-n gura cind o vezi, daca rage cind deschide gura. Sint de aceeasi parere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Este oribila. Are fata de maimuta, e buzata, e schiloada crunt, cred ca sufera ded anorexie, e tupeista la maxim, se crede vedeta da e crunt de proasta, nici macar sa se exprime la nivel de gimnaziu nu e in stare si, mai presus de orice, are vocea groasa. Nu stie sa cante dar se baga in seama, e pe langa tot ceea ce inseamna televiziune, in schimb e o cata ordinara care-si spala rufele in public, astfel vrajind toate babele si toti mosii care n-au mai multe clase decat are trenul. Cu ce s-a remarcat cateaua asta de a ajuns la statutul de vedeta?
Cred ca singurul lucru bun pe care l-a facut in viata ei a fost sa ia pumnul ala de pastile ieri. Si nici macar lucrul ala n-a fost capabila sa-l faca in mod profesional. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E, daca nu vrei s-o scapi, las-o sa traiasca. Ca ea se chinuie nu io.
![]() Ar fi interesant un referendum. "Sunteti de acord s-o scapam pe Oana Zavoranu de chinuri?". ![]() Daca reuseste sa se sinucida data viitoare cand o sa incerce, dau 10 lazi de bere. Da sunt linistit, n-o duce capul intr-atat. N-o sa-i reuseasca. E prea complicat. Apropo. Cine stie cum il cheama pe motanul Oanei Zavoranu? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 Dec 2012, 12:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Posteaza pe aici...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pictoras e-n forma. Madalina Manole reloaded
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Pai cred ca stie. I-o fi simtit lipsa de cand e internata.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu de asta. Ci ca să polemizeze cu Victoraș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
A... Eu vorbeam de motan.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
N-are nicio treaba vaca asta proasta cu madalina manole.
Am pus-o eu sa faca pe vita nemulsa la tv? Sa-mi arate mie cum se cearta cu ma-sa si cum ii goleste casa lu' barba-su? A acceptat sa faca circ latv pentru bani? Atunci sa accepte si consecintele. Deschidem pariurile? Io zic ca mai incearca odata, da de proasta ce e esueaza lamentabil. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Io zic c-o rezolvă Cioacă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deocamdata Cioaca e ocupat sa-si rezolve propriile lui probleme.
Ca veni vorba de Cioaca. Bai frate, probabil ca de nervii cauzati de vreo cearta, i-a dat la CRBL si gata. Acolo a lasat-o. asta e, a comis-o. N-a vrut dar s-a intamplat. Mai nenica. Da s-o tai bucati ma? Pe femeia cu care ai dormit in acelasi pat, ai facut copii cu ea, ai pupat-o, ai mancat cu ea la aceeasi amsa, ai stat cu ea-n brate... S-o transezi ca pe Ghita de Craciun? Pe nevasta ta? Nu zic, normal nu poti face asta cu niciun om. Dar cu sotia ta? Pur si simplu nu inteleg. Nu pot sa cred ca exista asa ceva. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi nu există: după mintea lor, fără cadavru nu-i crimă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
fara cadavru n-ai cum sa demonstrezi 100% ca e crima. Te poti baza doar pe niste supozitii cat de cat logice. Si chiar daca pare totul evident, nu poti avea siguranta crimei. Teoretic nu ai cum.
Acum io nu prea intelec cum a reusit s-o matraseasca fara sa dea astia de ceva ramasite. Ca n-ai cum sa nu faci greseli, mai ales ca n-a fost cu premeditare. Faci greseli si cand o premeditezi, dar fara? Pe timpul lui Ceausescu ii dadeau aia un omor de recunostea si cateva crime nefacute. Il bateau pana-i ducea direct la cadavru. Da cu mediatizarea asta, mai da-i omorul daca poti. Io nu m-as revolta daca l-ar mototoli bine. Macar pentru rasul ala impertinent. This post has been edited by Victoras2001: 12 Dec 2012, 15:03 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Var nestins.
H2SO4. Etc etc. Și n-ai de un'să știi că n-a fost premeditare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E greu nene. Cu mortul in casa nu cred ca m-ar mai duce capul de unde sa iau var nestins sau acid sulfuric. Apoi si-ar aduce cineva aminte ca mi-a vandut (vorbessc de cazul luii ca-i mediatizat). Pana ma duc si fac rost se pot intampla multe. ma intalnesc cu cineva, vine cineva la mine, ma vede cineva ca-s agitat peste masura, ca duc colete ciudate... Sunt multe, mult prea multe chestii pe care trebuie sa le eviti ca sa scapi.
Un lucru e cert. Mor de curiozitate sa aflu ce-a facut cu cadavrul de nu l-au gasit atata vreme. Poate-mi ajuta vreodata. This post has been edited by Victoras2001: 12 Dec 2012, 15:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Ceea ce mai degrabă duce gândul la premeditare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca vorbim de premeditare trebuie sa ne gandim ce avea de castigat sa sa risye in halul asta. Daca era premeditare n-ar fi gasit aia atata sange. Mai mult ca sigur a fost ceva spontan.
Mai bine spunea dracu c-a impins-o la nervi, chemna salvarea... Poate-i dadeau chiar cu suspendare. S-a impiedicat ferindu-se de el si-a cazut, nu stiu. Oricum scapa cu cativa ani maxim. Asa tare mi-e ca nu mai iese din parnaie niciodata. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Dec 2012, 15:05) E greu nene. Cu mortul in casa nu cred ca m-ar mai duce capul de unde sa iau var nestins sau acid sulfuric. Apoi si-ar aduce cineva aminte ca mi-a vandut (vorbessc de cazul luii ca-i mediatizat). Pana ma duc si fac rost se pot intampla multe. ma intalnesc cu cineva, vine cineva la mine, ma vede cineva ca-s agitat peste masura, ca duc colete ciudate... Sunt multe, mult prea multe chestii pe care trebuie sa le eviti ca sa scapi. Un lucru e cert. Mor de curiozitate sa aflu ce-a facut cu cadavrul de nu l-au gasit atata vreme. Poate-mi ajuta vreodata. N-ai si tu un frigider? Nu-i musai sa te grabesti. This post has been edited by corbex: 12 Dec 2012, 15:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io daca-mi omoram nevasta ma sinucideam. Mai mult ca sigur.Plec de la premiza ca am luat-o pentru ca o iubesc. Atunci n-as putea trai cu gandul ca am ucis-o. Clar. Nici nu ma gandeam la alta varianta vreo clipa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:01 |