Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi unde ai scris? Normal ar fi fost să scrii în topicul cu pricina sau să fi stricat un PM pe mine. Greșesc?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am sris pe topicul ala pe care ti-ai exprimat indoielile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine nene. Normal ar fi fost să scrii în topicul cu pricina.
În fine... Ia legătura cu Ady și vezi cum îl servești cu sticla. I-am promis-o. Se aude acolo Ady? Să ai și tu de Sf. Andrei ce să bei în cinstea noastră. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai cum sa bea atunci, nu e post?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
E o țâră de dezlegare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si nu putem cere la preafericit o legare?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De glie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cam multe dezlegari la ulei si vin. Probabil de acolo a venit si expresia codificata" a dat-o pe ulei"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu nu cu mufarina aspiri etanolu?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Intravenos
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
Io de freo doua ori am tras pe nas. Phootooi parca te calca submarinu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(CGB @ 21 Nov 2012, 10:01) Bre, nu stiu cum sa zic, da acilea, pe DC, colcaie o sleahta de supoteri politici masochisti. Pai cum vine asta, ma, nene, ca tu esti anti-Base, da' ti se scurg ochii la B1? La fel cu aia pro-Base care, sarmanii, critica A3. Pai cine va pune maicilor si taicilor sa va uitati la emisiunile inamicului?!... PS Bine, pe alde nea Corbex il inteleg, ca al tre sa-si scrie raportul. Da' restul?!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Desenează o pwlă. Hai să fim serioși
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(corbex @ 21 Nov 2012, 10:32) @CGB Cind dai d'un gest d'asta normal la USL, baga fuga un post aici! raspuns d-asta gen "ba p-a matii", asteptam de la nutsu. da' se pare ca diferenta nu-i prea mare.... aseara tzaaaaar la usa. deschid....vecina de shpalier (o pensionara). ea, usor spasita : "ma scuzati de deranj, dar am si eu o rugaminte la dvs" io: "da doamna, spuneti" ea: "imi puteti da si mie o semnatura pe lista asta....adica nu sa semnati, numai sa-mi spuneti numele si CNP-ul....e o lista cu sustinatori ARD" io (catre eul meu launtric) : "'te-n gura de hoasca cu tot cu ARD-ul tau" io (catre baba) : "doamna stiti...io nu votez ca nu am incredere in nici unii. nu-s cu politica si ptr mine toti is la fel. si n-as vrea sa-mi apara numele pe nici o lista. nu va suparati" ea: "nu votati!?.... dar sinteti tineri, trebuie sa votati, ca sa schimbam ceva ca asa nu se mai poate. iar ARD nu este la fel ca ceilalti. este un partid nou, numai cu oameni noi" io :"doamna da' io parca am auzit ca toti aia din pdl is candidati ARD si astia nu prea sint oameni noi" ea :"................................." io :"sar'mana, o seara buna" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Daca vecina ta ar fi citit acest forum nu te-ar mai deranjat
![]() This post has been edited by paul_p: 22 Nov 2012, 10:15 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Wolfman |
![]() ![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(CGB @ 22 Nov 2012, 10:09) raspuns d-asta gen "ba p-a matii", asteptam de la nutsu. da' se pare ca diferenta nu-i prea mare.... aseara tzaaaaar la usa. deschid....vecina de shpalier (o pensionara). ea, usor spasita : "ma scuzati de deranj, dar am si eu o rugaminte la dvs" io: "da doamna, spuneti" ea: "imi puteti da si mie o semnatura pe lista asta....adica nu sa semnati, numai sa-mi spuneti numele si CNP-ul....e o lista cu sustinatori ARD" io (catre eul meu launtric) : "'te-n gura de hoasca cu tot cu ARD-ul tau" io (catre baba) : "doamna stiti...io nu votez ca nu am incredere in nici unii. nu-s cu politica si ptr mine toti is la fel. si n-as vrea sa-mi apara numele pe nici o lista. nu va suparati" ea: "nu votati!?.... dar sinteti tineri, trebuie sa votati, ca sa schimbam ceva ca asa nu se mai poate. iar ARD nu este la fel ca ceilalti. este un partid nou, numai cu oameni noi" io :"doamna da' io parca am auzit ca toti aia din pdl is candidati ARD si astia nu prea sint oameni noi" ea :"................................." io :"sar'mana, o seara buna" Ti-a fost rusine sa recunosti ca esti USL-ist? ![]() This post has been edited by Wolfman: 22 Nov 2012, 10:33 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Untitled1.png ( Size: 128.78k )
Number of downloads: 289
Untitled2.png ( Size: 122.7k ) Number of downloads: 303 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
o stire care mi-a produs o mica stare de excitare: ion stan a fost chemat la dna.
astept ziua in care-l sa-l opreasca definitiv acolo. si-apoi si pe gheorghe ana si ion dumitru. jigodii pesediste, care de ani de zile fac ce vor in dambovita. si sa nu-l uit nici pa preferatu' meu, creatura grobiana basista....floriiiiiiin popescu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
This post has been edited by Marty: 23 Nov 2012, 15:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Roberta Anastase evlavioasă. 1, 2, 7, 15 voturi.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Corbexe, unde esti ma? Pe teren?
QUOTE Romania Libera: Din sondaje rezulta ca formarea ARD colecteaza mai putine procente decat ar fi luat PDL de unul singur. Vasile Blaga: Intr-adevar, deocamdata se afla sub scorul PDL cu doua puncte, potrivit ultimelor analize. R.L. Este un esec? V. B. Nu este un esec pentru ca ne-am asumat sa construim un pol de dreapta. Depinde de noi sa transformam aceasta alianta intr-o victorie. R.L. In multe locuri din tara ARD este sub scorul PDL. Ce mai puteti face, fiindca mai sunt doar doua saptamani pana la alegeri? V. B. Doua saptamani foarte importante, in care vom populariza mai mult sigla, programul nostru de guvernare, oferta si cred ca in cele din urma lucrurile se vor rezolva. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Au si un imn neoficial
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Crin Antonescu a adormit în timp ce vorbea Ponta
This post has been edited by IRONICK: 26 Nov 2012, 14:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:14 |