Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vijelie @ 10 Dec 2012, 10:00) ... regionalizare/federalizare/descentralizare (fiecare partid foloseste alt cuvant, dar directia e aceeasi)... Am zis sa "joc" dupa regulile tale. Daca tot le consideri sinonime, mai conteaza pe care din ele l-am folosit? This post has been edited by radian: 10 Dec 2012, 09:18 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa cum ati luat bani din niste pensii, bani care nu va apartineau si pentru care cineva a muncit o viata, ma mir cum de nu v-a trecut prin capetele alea luminate sa luati 24% din depozitele bancare. Ca tot blestematia aia ar fi fost.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Momentan conteaza, USL s-a folosit de toata gama de mesaje "nationaliste", iar ARD a avut tupeul sa ceara voturi aratand cu degetul spre USL (bau-bau, nu mai putem munci in UE, murim etc).
Dupa urmatoarea vizita FMI in Romania, totul se va linisti. Mi-as dori sa vina Blaga* sa ne explice de ce nu ne scoate USL din UE. * Blaga, liderul opozitiei de dreapta, um mare organizator si un strateg stralucit ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Liderul opozitiei va fi Udrea, care a avut intelepciune sa nu distribuie in campanie sape si lopeti. Ar fi injurat-o toata lumea. " Ce fa, ne trimiti tu la munca pe noi?".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
blaga fiind ala pe care il mai ia gura pe dinainte si da din casa:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-137814...a-din-comun.htm |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Lasati politica, se baga telefoane la Germanos! Va veti putea suna prietenii din toate cele sapte republici unionale federale autonome.
This post has been edited by corbex: 10 Dec 2012, 09:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, de la celula de rezistență.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 21:13) Neamtu, pretenu lui GCB ![]() nu l-am mai vazut iesit pa jumate pa geamu veceului, urland "victorie". unguent, abia-si stapanea lacrimile aseara.....saracu. blaga era terminat. se vedea pa muianu lui oboseala, stresu, tristetea.... boulreanu se pare c-a luat-o-n freza numa nutzi se pare c-a iesit bine si-a prins glas. cica....anumiti membrii pedele, de la care avea asteptari mari, ar trebui reevaluati. curva mai tupeista ca asta nu exista. marele meu regret, e ca curva numita udemere e posibil s-apara iar la guvernare. in rest, astept sa iasa base sa faca circoteca. macar sa ne distram, ca de sperat la mai bine nu cred ca spera careva. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 10 Dec 2012, 09:34) Liderul opozitiei va fi Udrea, care a avut intelepciune sa nu distribuie in campanie sape si lopeti. Ar fi injurat-o toata lumea. " Ce fa, ne trimiti tu la munca pe noi?". Ti-am spus ca a dat cizme de cauciuc si cosuri de cumparaturi. Spre final a dat si niste geci albastre, dar nu am prins ![]() This post has been edited by ady77: 10 Dec 2012, 10:07 |
--------------------
|
CGB |
![]()
|
si uitai sa zic de a mai mare bucurie....porcu a pierdut
Attached thumbnail(s) Baron_300x183.jpg ( Size: 17.32k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
A castigat maestrul SRS ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Un comentariu care mi-a atras atentia pe un site de stiri:
QUOTE Ce simplu ar fi putut fi! Un popor puternic trecea peste asta fluierand. Israel supravietuieste sub tir de rachete, Japonia pe o stanca care se clatina pe fiecare luna. Noi avem tot ce n-am putea dori. Astazi a fost victoria lui Voiculescu! El singur a dat cu noi toti de pamant. Din pacate democratia va mai avea de asteptat in tara asta de nevolnici... de mamaligari... N-o sa oprim nici un raid aerian care vine in timp ce se da "Inima de tigan". Si inca unu': QUOTE De ce ar trebui desemnat un prim ministru cinstit, pe cine ar reprezenta el cand majoritatea a votat pentru infractorii in care se recunosc? This post has been edited by kum: 10 Dec 2012, 10:12 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
PDLul nu a reusit sa obtina nici macar un singur mandat din prima.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
PDL-ul scoate mandate din salariul de baza, nu din prime.
A iesit Udrea din prima, da' stiu ca nu-ti place despre ea, ca e prea planturoasa. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 10 Dec 2012, 10:11) Greseste. A fost victoria lu' Basescu. Eu, cel putin, eram hotarat sa nu merg la vot, asta pana l-a mancat in cur sa apara zilnic la tv ![]() |
--------------------
|
CGB |
![]()
|
numa basist sa nu fi zilele astea. mi-e asa o mila de ei.....
am si io unu pa la servici si e vai steaua lui. vorba altui coleg "sa stam dreq cu ochii pa el, ca prostu-i in stare sa se spanzure-n buda de oftica...." |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti coleg cu aphophis?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 10 Dec 2012, 11:16) Ai avut vise cu Nutica? 10 Dec 2012, 11:35: Ca ati adus vorba. Iepu' und esti bre? Sa nu faci ma vreo prostie, ce se spune la TV nu-i adevarat, e o manipulare grosolana. Ai tai au castigat. This post has been edited by radian: 10 Dec 2012, 10:35 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 10 Dec 2012, 10:32) Esti coleg cu aphophis? chiar asa, unde-o fi nutsu? vije, corbex, stiti ceva de el. sper sa nu fi cazut in depresie si sa fi facut fro tampenie.... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Stai să vedem dacă ating 20%. A bea atunci poci spune dacă au sau nu câștigat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu prea inteleg ce-i cu prostia asta de alianta cu udemereii .....in conditiile in care usele are majoritate confortabila de vreo 60% iar udemereii sunt la limita sa prinda parlamentul ....ce bine ca n-am fost la vot si astfel indirect sa votez si cu udemereii...
usele cred ca a pierdut instant macar 3-4 % din voturi dupa anuntul de aseara cu alianta cu udemeriii....daca nu-l suspenda in cel mult 3-4 luni pe nea base pana in 2014 n-au nici o sansa sa castige alegerile prezidentiale. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
N-auzi dom'ne ca au nevoie de ei sa modifice constitutia? Vor sa bage in ea salariul minim de 2700 lei si pensionarea la 37 de ani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:50 |