Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am si eu o curiozitate in calitate de nestiutor (mentionez de asemenea ca prea sunt la curent cu ce se intampla in politica din Romania) : am vazut pe aici ca USL a obtinut 69% din locurile din parlament, din ce stiu eu USL asta e format din vreo 3-4 partide, deci ce garantie avem ca peste un an nu se cearta si nu se despart ? Ca iar ajungem in situatia in care nu se poate face nimic (nici bun nici rau) ca se "blocheaza" unii pe alti.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Dec 2012, 22:04) Drace, la A3 e trioul de vis ![]() <span class='edit'>10 Dec 2012, 22:12:</span> Mă uit la papagalii ăia trei și-mi pun o singură întrebare, obsesiv: cum drec de-au obținut păcălicii ăstia 69% din locurile în Parlament??!! Singurul răspuns care-mi vine-n minte e: T. Băsescu. Multe nemernicii a făcut omul ăsta în 8 ani. E adevărat c-a avut o haită-n spate, dar el a fost ȘEFUL incontestabil al haitei. Rezultatul îl vedem acum: 69% Mulțumesc, se poate închide topicul. Somn ușor. As i said... base e de vina ca tu ai votat USL... QUOTE(Markos @ 9 Dec 2012, 13:10) intrebare: macar pentru la senat cine te-a oprit sa votezi cu Varujan Pambuccian? S-a dovedit ca omu' e OK, stie tot mujicu'... De ce ai votat p-aia? Nu stiai ca vei contribui la acei 69% de care te miri? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti ce misto va fi cand astia vor decide cine sa fie seful statului
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Shush @ 10 Dec 2012, 22:37) Am si eu o curiozitate in calitate de nestiutor (mentionez de asemenea ca prea sunt la curent cu ce se intampla in politica din Romania) : am vazut pe aici ca USL a obtinut 69% din locurile din parlament, din ce stiu eu USL asta e format din vreo 3-4 partide, deci ce garantie avem ca peste un an nu se cearta si nu se despart ? Ca iar ajungem in situatia in care nu se poate face nimic (nici bun nici rau) ca se "blocheaza" unii pe alti. Încerc eu un scenariu. În primul rând, se pare că alea 69% sunt de fapt decât 67% (am specificat că nu există încă rezultatele oficiale). Din astea 67%, PSD are cam 36% (Oprea included), PNL 27%, PC vreo 4%. De despărțit se pot despărți și după revelion. Caz în care se vor bate PSD contra PNL*+PDL. Evident, UDMR și PPDD vor stabili câștigătorul ![]() Hai mă, ce drec? De parcă n-ai mai văzut filmul ăsta. (*) PNL-ul certat cu pesediștii își va aduce aminte instant despre "adevărata dreaptă" This post has been edited by Markos: 10 Dec 2012, 23:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cica e jumate oltean, da' tot aia e, ca si Oltenia e rosie.
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Kumule, am votat cu Tăriceanu și Orban din motive strict personale. Prefer să nu intru-n amănunte.
Dacă nu erau ăștia doi pe listele de la școala 3, nici c-aș fi călcat pe-acolo. Și da, normal că sunt conștient că am contribuit la alea 67%. Repet, însă, a fost o alegere personală. This post has been edited by Markos: 10 Dec 2012, 22:59 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Perfect de acord si le respect. Dar in cazul asta nu te mai mira de unde aia 69% (sau 67%).
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu inteleg care-i problema
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 10 Dec 2012, 22:42) Vrei, nu vrei, pentru marea majoritate udmr = toti maghiarii si viceversa... Asta-i problema cu partidele etnice. Si stricto senso pana acum vreo doi, trei ani nici n-a fost alt partid maghiar in afara de udmr. 11 Dec 2012, 00:11: Voi puneti problema gresit! O ALIANTA are 67-69%! Nu vorbim de pdsr-ul lui ilici, e doar o "alianta contra naturii" facuta de conjunctura cu un singur scop precis: debarcarea lui popeye! In ciuda "declaratiilor de dragoste" n-au prea multe in comun. Eu le dau maxim doi ani, dupa care se vor sparge si vom avea in sfarsit un sistem "normal" cu doua partide mari si niscai "zarzavaturi". popeye daca ar fi destept si-ar da demisia si ar forta astfel ruperea coalitiei mai devreme... This post has been edited by Garett: 10 Dec 2012, 23:11 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Deocamdata o sa inghita, n-are incotro, inca se mai viseaza presh...
![]() Tampenia cu udmr are si rolul de a arata subtil pisica pnl-ului: "La nevoie gasim voturi si in alta parte". |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Ajungi neibii drec pe lista lui Merced.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca imi da ignore aici il spamez pe mess
![]() |
--------------------
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
pana una alta unguent a ajuns in parlament
![]() ![]() toata stima ptr USL si ponta UE Dan Diaconescu, n-a ajuns ca senator sau deputat ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cristi1980: 10 Dec 2012, 23:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
Markos |
![]()
|
STIRE BOMBA, s-a razgandit!
LE: drace, e de-acum un an stirea ![]() This post has been edited by Markos: 11 Dec 2012, 10:06 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astia de la Ria Novosti actualizeaza rar site-ul. Tot Liomond e de incredere.
This post has been edited by corbex: 11 Dec 2012, 10:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as pune prefect la Teleorman pe unul din UDMR, sa se oftice toti liberalii autentici* din mediul rural.
![]() * Antonescu: România nu este sluga Europei (17.10.2012, Arena Nationala) This post has been edited by vijelie: 11 Dec 2012, 10:30 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El, cu fata si apucaturile de lustragiu, spune asta? Mai bine sa fii sluga unei persoane, stii cui ii ceri banii. Asa, cu Ioropa, te ratacesti in briucsel si nu descoperi cine ar putea sa decarteze.
This post has been edited by corbex: 11 Dec 2012, 11:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
boureanu a gasit vinovatu: infiintarea ard. cica daca ramanea pdl separat lua mai mult
![]() plm asta ori e cretin, ori e cretin. el tot nu realizeaza ca orice-ar fi facut pdl, tot scoru asta il obtineau. da' nu vad nici macar un basist d-asta sa ridice vocea contra aluia de le-a adus pierzania: bas. care bas, il doare la basca si-a zis ca ii convoaca el p-astia ptr formarea guvernului. da' mai pe dupa craciun incolo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
Io pun problema si asa: daca Basescu a avut o idee proasta cu ARD si PDL-istii au tacut malc, inseamna ca ei fie nu au bagat de seama nimic fie le convine situatia.
In ambele cazuri, vine si intrebarea: ce poti face cu astfel de oameni? de ce anti-basistii pang de mila unor naivi care azi se mira ce rece e balta in care zac? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Cand bugetarii profesionisti Blaga, MRU, Udrea, Videanu & comp au iesit la rampa sa ne arate "dreapta", toata lumea radea cu gura pana la urechi ca n-au sanse cu frectia asta. Acum ii regreta. Ce s-a intamplat intre timp?
LE Da, sub conducerea (directa sau indirecta a lui Basescu) PDL a progresat enorm. Dar de cand USL a pus presiune si partidul l-a vrut pe Blaga sef, au pierdut jumate de votanti. Unde e vina lui Basescu? Ca nu i-a deszapezit soseaua lui Blaga, marele organizator? This post has been edited by vijelie: 11 Dec 2012, 11:27 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Ca sa nu mai intreb de ce anti-basistii nu au votat ARD tocmai sa ii arate lui Base cel Crud cat de mult le pasa de "fraierii" din PDL.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 04:29 |