Calificare in Liga Campionilor
![]() ![]() ![]() |
Calificare in Liga Campionilor
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai zic de neprofesionalismul comentatorilor TVR, mai ales, care sunt stelisti si o arata! Adica la Supercupa mai aveau nitel si plangeau, vroiau sa intre in teren sa-i ia in brate pe stelisti, sa-i consoleze, la meciurile catastrofale cu Rosenborg (aici s-a potrivit atitudinea) erau ca la inmormantare, iar cand a dat Omonia gol tipul de la tevere tipa ca din gura de sarpe, Gooooooooooooooooooooooool Omooooooooooniiiiiiiiiaaaaaaa!!!!!!!! Inca un gooooooooooooooool Omoooooooooooooooniaaaaaaaaa! 2 la zero pentru Omonia, Dinamo nu se califica!!!!! Uraaaaaa! mai trebuia sa zica... comentatorul, ca era doar unul... Apoi la golul lui Niculescu, jale mare... Ce sa mai zic, calitate execrabila. Sigur, o sa spuneti ca nu erau aceeasi comentatori la meciurile Stelei si ale lui Dinamo, dar am vazut prea multe meciuri comentate de acesti indivizi ca sa ma convingeti ca nu sunt partinitori. Nu zice nimeni sa nu tii cu Steaua sau cu Eintracht Focsani, cu cine vrei, cu AS Foraibarul, nu ma intereseaza, dar cand comentezi pe un post de televiziune, deontologia profesionala te obliga sa fii impartial! Macar sa arati ca incerci! Ca sa nu mai zic ca la sfarsitul meciului de la Nicosia, comentatorul era atat de dezamagit ca Dinamo s-a calificat, incat incepuse sa delireze ca nu stie cum se va descurca Dinamo cu echipa asta in continuare, ca nu joaca oricum nimic etc. De parca ii ceruse cineva parerea! Ce erau sa faca, sa se dea la o parte pentru ca au jucat prost? Fotbalul se joaca pe goluri, dovada a facut-o si Steaua care a surclasat adversarul la capitolul tehnica, posesie etc. dar nu a putut face acelasi lucru la capitolul goluri... Viata merge inainte, condoleante comentatorilor teveristi stelisti!
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DRE @ 26 Aug 2005, 09:28) [...] iar cand a dat Omonia gol tipul de la tevere tipa ca din gura de sarpe, Gooooooooooooooooooooooool Omooooooooooniiiiiiiiiaaaaaaa!!!!!!!! Inca un gooooooooooooooool Omoooooooooooooooniaaaaaaaaa! 2 la zero pentru Omonia, Dinamo nu se califica!!!!! [...] Se enervasera si stelistii pe imbecilu' ala. Si a mai fost o faza misto! Se juca pe contre, acu' erau toti gramada la poarta lu' Leoni, acu' erau toti gramada peste Gaev si cretinu' scoate perla: "jocul are un ritm foarte scazut!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Iar la un moment dat a tacut brusc (cam jumatate de minut sau mai mult), de am crezut ca in sfarsit cineva i-a taiat firul si ne uitam si noi la meci linistiti! Dar nu ii taiase nimeni nimic, cred ca era mut de uimire ca se califica Dinamo...
This post has been edited by DRE: 26 Aug 2005, 09:37 |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
bai alo ...
ia terminati cu prostiile ca nu sunt numai comentatorii de vina pentru halul in care a-ti jucat (nu ca steaua sau rapid ar fi jucat ceva) si pentru faptul ca Andone a baut apa dupa Prrrtrasov imi sunteti datori un aspacardin, doua dicarbocalmuri si macar un gol dat de desteptul ala de Baltoi ... This post has been edited by luxcor: 26 Aug 2005, 10:03 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 26 Aug 2005, 10:17 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce fotbal de calitate avem!Astia Dinamo,sunt din Romania?In acelasi campionat cu Steaua si Rapid?Pai uite din ce cauza sa ratat anul asta venirea oficiala a lui Real la bucale.Sunt curios cite or sa ajunga in faza grupelor
![]() This post has been edited by ICET: 26 Aug 2005, 10:38 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai este putin pana la tragerea la sorti si o sa vedem cine are sanse sa se califice si cine nu.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
luxcor |
![]()
|
gsp
Dinamo, care nu este cap de serie la tragerea la sorți a turului întîi al Cupei UEFA, care se va desfășura astăzi, la ora 14.00, va întîlni una dintre formațiile: Auxerre, PAOK Salonic, Slavia Praga, Hamburg și Everton Liverpool. Rapid, care nici ea nu este cap de serie ar putea avea ca adversar una din formațiile: Feyenoord Rotterdam, FC Sevilla, FC Basel, Dnepr Dnepropetrovsk și Sampdoria . Auliu ... e nasol de tot ... Steaua este cap de serie la tragererea la sorți va avea ca adversară una dintre formațiile Rennes, Vitoria Setubal, Valerenga IF, Krilia Sovietov Samara și NK Domzale. Componența grupei 4 este următoarea: capi de serie: Sttutgart (Germania), AZ Alkmaar (Olanda), Wisla Cracovia (Polonia), Osasuna (Spania), Steaua. Nu sunt capi de serie: Rennes (Franța), Vitoria Setubal (Portugalia), Valerenga (Norvegia), Krilia Sovietov Samara (Rusia), Domzale (Slovenia) E aici parca este un pic mai bine ... This post has been edited by luxcor: 26 Aug 2005, 11:09 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
DRE |
![]()
|
QUOTE(ICET @ 26 Aug 2005, 12:37) Mama ce fotbal de calitate avem!Astia Dinamo,sunt din Romania?In acelasi campionat cu Steaua si Rapid?Pai uite din ce cauza sa ratat anul asta venirea oficiala a lui Real la bucale.Sunt curios cite or sa ajunga in faza grupelor ![]() Tu gandesti inainte sa scrii (incorect, apropos, se scrie s-a ratat, nu sa ratat) ceva? Ce-are sula cu Prefectura? Steaua a ratat pe cont propriu calificarea, cu ce e de vina Dinamo? Cumva Radoi a venit de la Dinamo sau ce? ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu sper din toata inima sa nu se califice nimeni. Sunt satul pana in gat de ceea ce se cheama fotbal in Romania. De TOT, de "oamenii de fotbal", de patroni, de antrenori, de jucatori, de reporteri sportivi, de suporterii din galerii. De gigi, borcea, mitica, copos, radoi, mitroi si toti ceilalti maimutoi. Imi vine sa borasc cand dau din greseala pe stiri sportive. Nu ma mai uit la nici un meci. Daca as putea as interzice complet fotbalul de performanta din Romania pentru vreo 10-15 ani, sa dispara cu totul toti cei care se ocupa de fenomen. Apoi poate sa creasca altii care sa nu aiba nimic in comun cu cei de acum. Altfel cei tineri invata de la ceilalti si fenomenul se perpetueaza. Jos fotbaliatorii!
PS. Nici Bergenbier nu mai beau de cand spijina echipa nationala si nici Gillete nu mai folosesc. Boicot general, ca nu se mai poate. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
luxcor |
![]()
|
QUOTE(DRE @ 26 Aug 2005, 11:16) Tu gandesti inainte sa scrii (incorect, apropos, se scrie s-a ratat, nu sa ratat) ceva? Ce-are sula cu Prefectura? Steaua a ratat pe cont propriu calificarea, cu ce e de vina Dinamo? Cumva Radoi a venit de la Dinamo sau ce? ![]() ![]() nu mai dre omul se refera la cu totul altceva ... ca vezi doamne daca Dinamo, Rapid, Nationalul, ... ar avea mai multa valoare Steaua ar avea meciuri mai grele in picioare si astfel s-ar comporta mai bine in CL si deci prin deductie simpla si Dinamo este de vina ptr. ca Steaua joaca asa cum joaca ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
DRE |
![]()
|
@ashu:Iti va fi foarte greu, daca nu imposibil, sa boicotezi fotbalul.
![]() @luxcor: Da, dar daca se aplica aceeasi regula si Steaua e de vina pt. jocul slab al lui Dinamo, nu? This post has been edited by DRE: 26 Aug 2005, 11:32 |
--------------------
Audi
A4
|
|
luxcor |
![]()
|
bai pa langa ca jucati cum jucati mai aveti si ghinion ...
DINAMO - EVERTON Liverpool (Anglia) - primul meci in "groapa" ps: poftiti si restul Rapid - Fayenoord Rotterdam (Olanda) - primul meci la Rotterdam Steaua - Valerenga Oslo (iar norvegieni ...) - primul meci la Oslo This post has been edited by luxcor: 26 Aug 2005, 13:38 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
DRE |
![]()
|
Mda... Macar cadem de pe un cal frumos...
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 26 Aug 2005, 13:16) Eu sper din toata inima sa nu se califice nimeni. Sunt satul pana in gat de ceea ce se cheama fotbal in Romania. De TOT, de "oamenii de fotbal", de patroni, de antrenori, de jucatori, de reporteri sportivi, de suporterii din galerii. De gigi, borcea, mitica, copos, radoi, mitroi si toti ceilalti maimutoi. Imi vine sa borasc cand dau din greseala pe stiri sportive. Nu ma mai uit la nici un meci. Daca as putea as interzice complet fotbalul de performanta din Romania pentru vreo 10-15 ani, sa dispara cu totul toti cei care se ocupa de fenomen. Apoi poate sa creasca altii care sa nu aiba nimic in comun cu cei de acum. Altfel cei tineri invata de la ceilalti si fenomenul se perpetueaza. Jos fotbaliatorii! PS. Nici Bergenbier nu mai beau de cand spijina echipa nationala si nici Gillete nu mai folosesc. Boicot general, ca nu se mai poate. ![]() ![]() |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DRE @ 26 Aug 2005, 11:29) Ideea e ca e bine sa se califice pentru ca astfel dau de gustul performantelor aducatoare de bani, si vor intelege ca daca vrei bani adevarati din fotbal nu te apuci sa vinzi toti jucatorii, ci sa faci o echipa competitiva pt. Europa, caci degeaba iei campionatul de 2 lei din Romania daca te bate orice echipa de desculti din afara... Nu m-ai inteles. Problema mea nu e lipsa performantelor, ci gibonia care s-a strans in jurul acestui fenomen la noi in tara. Jucatorii sunt niste cocalari manelisti, patronii si presedintii de cluburi niste mitocani grobieni si agramati, jurnalistii de fotbal niste imbecili papagali, suporterii din galerie niste nespalati rromulani pusi pe bataie si scandal. Parca ce era mai rau in tara asta se invarte in jurul fenomenului, ca mustele mari si verzi la kk. Si toti sunt niste eroi, toata ziua la teve, cum dau o basina mai fasaita. Bleahhhh, ma ia cu greata iara, mai bine nu ma mai gandesc. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(luxcor @ 26 Aug 2005, 13:06) bai pa langa ca jucati cum jucati mai aveti si ghinion ... DINAMO - EVERTON Liverpool (Anglia) - primul meci in "groapa" ps: poftiti si restul Rapid - Fayenoord Rotterdam (Olanda) - primul meci la Rotterdam Steaua - Valerenga Oslo (iar norvegieni ...) - primul meci la Oslo Hai ca s-a incheiat si cupa uefa si revenim la oile (pentru unii oile, cainii, trenurile) noastre. stau si ma intreb oare mai este vreun sport pe care sa-l bagam in groapa cu rahat? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(luxcor @ 26 Aug 2005, 13:06) DINAMO - EVERTON Liverpool (Anglia) - primul meci in "groapa" Rapid - Fayenoord Rotterdam (Olanda) - primul meci la Rotterdam Steaua - Valerenga Oslo (iar norvegieni ...) - primul meci la Oslo E clar, s-a flatulat mireasa! Borceo, pregateste-te pentru Liga Buteliilor! Steaua are sanse reale! Rapid....hm, parca si FC National a jucat cu aia acu' citiva ani. Dinamo.... adio si n-am cuvinte! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Steaua are sanse reale! "
Eu iti admir fait-play-ul tinind cont ca esti Dinamovist dar sanse mai "reale" decit alea cu Resenborg nu "se mai ezista". Sint in totala degringolada, Protasov ala e dus, JJ face case la sinistrati.... Eu zic sa o lasam balta. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Pai Valerenga ai nu-s desculti ??? Parca jucase Rapidu' cu ei si i-au aliniat de nu s-au vazut.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
desculti, desculti dar si asa alearga mai repede decit ai nostri;
vad ca au 8 oameni in lotul nationalei de 25.... Standings P W D L F A Pts 1 IK Start 17 10 5 2 30 17 35 2 Valerenga Oslo 17 10 4 3 28 17 34 3 Viking Stavanger 17 9 4 4 26 20 31 4 Lillestrom 18 9 3 6 27 23 30 5 Lyn Oslo ... Si daca Rosenbrog ne-a facut mucii haturi de pe ultimul/penultimul loc, astia de pe 2 cine stie ce potenti or fi. This post has been edited by costi: 26 Aug 2005, 15:23 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Pai si cei de la CFR erau desculti....
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DRE,nu ai inteles ce am vrut sa zic........dar ce poate intelege un "caine" ca tine ![]() ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Si ce grupa usoara (comparativ cu celelalte grupe din LC) aveam daca ne calificam
![]() ![]() ![]() Muhe lui MM si lui Protasov si lui Jiji in egala masura. Era greu sa il tina pe Zenga! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
DRE |
![]()
|
QUOTE(ICET @ 26 Aug 2005, 17:34) DRE,nu ai inteles ce am vrut sa zic........dar ce poate intelege un "caine" ca tine ![]() ![]() Logic ca nu am inteles... De-aia te-am si intrebat! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by DRE: 26 Aug 2005, 21:03 |
--------------------
Audi
A4
|
|
Marty |
![]()
|
Diseara avem 3 meciuri. Nu-i interesat niciunul, nu comenteaza nimeni ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa comentam? Iar ne facem vise? Si ne vor da astia cu dosu' de pamant, de nu o sa mai avem curaj sa jucam nici macar cu Avântul Bâhâdili?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am vazut ca a facut Rosenbourg (sic!) cu OP, as zice ca sansele Stelei sint spre 20%; Dinamo cred ca e pe la cota 50%, iar Rapid 10%; am luat in considerare forma de moment a adversarelor si am presupus ca echipele romanesti joaca ca de obicei, la 70% din capacitate.
PS: mai, voi vazurati ce se joaca in CLeague? alta liga, domne, alta liga ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
FLEX, scapi un amanunt: Everton nu e FCM Bacau!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 19:31 |