Calificare in Liga Campionilor
![]() ![]() ![]() |
Calificare in Liga Campionilor
FLEX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ne vom dori mai mult victoria. Daca pierdem, ei si-au dorit-o mai mult.
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
@marty
mă pă tine te manâncă ... ai uitat ca este un topic cu flame ... Dinamo-Everton: Gazonul nu este prea bun si daca va fi "solicitat" vor fi probleme ... nu joaca Beatie ... sper ca macar Dinamo sa solicite un pic gazonul ... Fayenoord-Rapid: Se joaca fara spectatori ... dupa cum am vazut ca joaca Fayenoord cred ca se putea juca si fara Rapid ... Valerenga-Steaua: Cica norvegienii joaca cu rezervele deoarece cupa UEFA nu e importanta ptr. ei (sanchi) - nici ptr. noi spun eu mai ales ca jj a ramas la Bucuresti ... normal in Norvegia nu se fumeaza si intotdeauna lucrurile importante trebuiesc puse inaintea prostiilor ... cat despre noi ce sa va spun ... presimt ca vom avea o alta transmisie de marca a tvr cu multa reclama aceelasi comentariu stupid si aceelasi fotbal de kklitate ... pi așastă cali uriez sucșes tutulor iechipielor ruomâniești in cupiele iuropene ... This post has been edited by luxcor: 15 Sep 2005, 14:29 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Sep 2005, 14:30) Ei bine a jucat si P. Neville dar degeaba si desi sunt stelist spun din toata inima Bravo Dinamo (nu stiu ce draq le-o fi spus si aratat Ando la pauza ... da a functionat) mai ales ca sincer va spun ma asteptam max. la un 1-0 sau 2-1 ... ce meci sunt inca miscat ![]() Evident Bravo Steaua si Bravo Rapid (din pacate cu astia din urma am inca dubii mari in ceea ce priveste calificarea ... pana la urma lor le-a dat cel mai greu) ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(luxcor @ 16 Sep 2005, 09:13) Merci, merci! Stii ca astept momentul asta de un an de zile, nu ? Daca nu-ti mai aduci aminte despre ce e vorba, cind s-a calificat Steaua in grupe am zis eu "Bravo Steaua!". Tu ai promis sa zici acelasi lucru despre Dinamo cind vom egala performanta Stelei. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Repriza a doua a lu Dinamo , a fost de vis. Desi sunt stelist, trebui sa apreciez....jocul super bun al ciinilor. Cit despre Ando, ramin la aceeasi parere...MARFA de ANTRENOR.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mdap, frumos!
Rapid s-a descurcat nesperat de bine, desi jocul lui e tare incurcat. Steaua si-a dorit mai mult victoria in fata unei echipe pe care n-o intereseaza Cupa UEFA, munceste sa intre la anul in CL ... Dinamo ... ah! Dinamo ... parca am vazut 2 meciuri in acelasi timp, acest Dinamo-Everton suprapus peste acel Kaiserslautern-Dinamo de infarct de acum multi ani ... cu umbrele lui Augustin sau Camataru impingind pe Bratu cel mai viu ca niciodata, cu Orac sustinind travaliul unui Petre iute ca simplonul, cu alte umbre bagind ristul odata cu Zicu si Niculescu ... felicitari, Dinamo, mi-ai daruit o seara frumoasa, la fel de frumoasa cu serile ros-albastre de acum 20 de ani. Peste 2 saptamini se va hotari totul, sansele de calificare fiind 40% pentru Rapid, 90% pentru Dinamo, Steaua e in grupe. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am vazut meciurile. Dar rezultatele confirma ca ne-am dorit mai mult victoria! Felicitari!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:46 |