DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Calificare in Liga Campionilor

FLEX
post 15 Sep 2005, 14:18
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Marty, nu am luat etalon meciul cu Bacaul, nu cred ca Steaua a avut mai multa forta cind a scos pe Vill sau WestHam decit are Dinamo acum si Everton e cam la tigari sezonul asta ... bine, si Rosenborg era la tigari si uite ce pocinog ne facura.

Sa traim si sa vedem, ce naiba putem face ...

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mache
post 15 Sep 2005, 14:23
Post #92

Chibiț autorizat

Ne vom dori mai mult victoria. Daca pierdem, ei si-au dorit-o mai mult. 04.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
luxcor
post 15 Sep 2005, 14:28
Post #93

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

@marty
mă pă tine te manâncă ... ai uitat ca este un topic cu flame ...

Dinamo-Everton:
Gazonul nu este prea bun si daca va fi "solicitat" vor fi probleme ... nu joaca Beatie ... sper ca macar Dinamo sa solicite un pic gazonul ...
Fayenoord-Rapid:
Se joaca fara spectatori ... dupa cum am vazut ca joaca Fayenoord cred ca se putea juca si fara Rapid ...
Valerenga-Steaua:
Cica norvegienii joaca cu rezervele deoarece cupa UEFA nu e importanta ptr. ei (sanchi) - nici ptr. noi spun eu mai ales ca jj a ramas la Bucuresti ... normal in Norvegia nu se fumeaza si intotdeauna lucrurile importante trebuiesc puse inaintea prostiilor ...

cat despre noi ce sa va spun ... presimt ca vom avea o alta transmisie de marca a tvr cu multa reclama aceelasi comentariu stupid si aceelasi fotbal de kklitate ...

pi așastă cali uriez sucșes tutulor iechipielor ruomâniești in cupiele iuropene ...

This post has been edited by luxcor: 15 Sep 2005, 14:29

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
Marty
post 15 Sep 2005, 14:30
Post #94

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(luxcor @ 15 Sep 2005, 14:28)
@marty
mă pă tine te manâncă ... ai uitat ca este un topic cu flame ...

Dinamo-Everton:
Gazonul nu este prea bun si daca va fi "solicitat" vor fi probleme ... nu joaca Beatie ... sper ca macar Dinamo sa solicite un pic gazonul ...
*

Pai nici Phil Neville nu joaca.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
luxcor
post 16 Sep 2005, 09:13
Post #95

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

QUOTE(Marty @ 15 Sep 2005, 14:30)
Pai nici Phil Neville nu joaca.
*

Ei bine a jucat si P. Neville dar degeaba si desi sunt stelist spun din toata inima Bravo Dinamo (nu stiu ce draq le-o fi spus si aratat Ando la pauza ... da a functionat) mai ales ca sincer va spun ma asteptam max. la un 1-0 sau 2-1 ... ce meci sunt inca miscat wacko.gif

Evident Bravo Steaua si Bravo Rapid (din pacate cu astia din urma am inca dubii mari in ceea ce priveste calificarea ... pana la urma lor le-a dat cel mai greu) ...

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
Marty
post 16 Sep 2005, 09:16
Post #96

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(luxcor @ 16 Sep 2005, 09:13)
[...]desi sunt stelist spun din toata inima Bravo Dinamo[...]
*

Merci, merci! Stii ca astept momentul asta de un an de zile, nu ? Daca nu-ti mai aduci aminte despre ce e vorba, cind s-a calificat Steaua in grupe am zis eu "Bravo Steaua!". Tu ai promis sa zici acelasi lucru despre Dinamo cind vom egala performanta Stelei. wink.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bomicabomic
post 16 Sep 2005, 09:16
Post #97

Ex-membru DaciaClub

Repriza a doua a lu Dinamo , a fost de vis. Desi sunt stelist, trebui sa apreciez....jocul super bun al ciinilor. Cit despre Ando, ramin la aceeasi parere...MARFA de ANTRENOR.

--------------------
x x - x
+
FLEX
post 16 Sep 2005, 10:23
Post #98

Membru autentic

Mdap, frumos!

Rapid s-a descurcat nesperat de bine, desi jocul lui e tare incurcat.
Steaua si-a dorit mai mult victoria in fata unei echipe pe care n-o intereseaza Cupa UEFA, munceste sa intre la anul in CL ...

Dinamo ... ah! Dinamo ... parca am vazut 2 meciuri in acelasi timp, acest Dinamo-Everton suprapus peste acel Kaiserslautern-Dinamo de infarct de acum multi ani ... cu umbrele lui Augustin sau Camataru impingind pe Bratu cel mai viu ca niciodata, cu Orac sustinind travaliul unui Petre iute ca simplonul, cu alte umbre bagind ristul odata cu Zicu si Niculescu ... felicitari, Dinamo, mi-ai daruit o seara frumoasa, la fel de frumoasa cu serile ros-albastre de acum 20 de ani.

Peste 2 saptamini se va hotari totul, sansele de calificare fiind 40% pentru Rapid, 90% pentru Dinamo, Steaua e in grupe.

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
Mache
post 16 Sep 2005, 10:33
Post #99

Chibiț autorizat

Nu am vazut meciurile. Dar rezultatele confirma ca ne-am dorit mai mult victoria! Felicitari!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 18:46
Forum Renault