Logan "lucrat " la achizitionare, sau "unde nu-i cap.." caterica cu morala
![]() ![]() ![]() |
Logan "lucrat " la achizitionare, sau "unde nu-i cap.." caterica cu morala
algor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Bah berbecule ti-am zi io ca-i Logan?
TU nimic , Porsche Porsche! Si stateau berbecii din service si puneu servodirectie pe masina omului. Si ii montau si AC, si ABS si paravanturi si jenti de aliaj, eleron si schimbator din aluminiu manca-ti-as! Si p'orma nu mai aveau vopsea sa dea niste dare pe ele. Asta e! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 24 Aug 2005, 13:56) De fapt lucrarea a fost alta : i-au vindut un Logan SH la pret de unul nou. Erau si la ADRAS pe Oltenitei intr-un timp vreo 5-6 Logane din astea, dar macar aia spuneau ca sunt SH. Daca ar fi fost ambition stiam io unul lovit de subsemnatul si care, probabil a fost vandut ca masina noua. Avea 105 km. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Va tot legati de saracul om. Chiar credeti ca voua nu vi s-ar fi putut intampla asa ceva? Omul poate a crezut ca aducand o masina de la un dealer din Pitesti (si nu din Iasi) se poate sa scada timpul de asteptare, fara sa insemne ca masina va fi un second hand sau vreun Ambiance imbunatatit.
Oricum, daca intr-adevar stirea e adevarata si completa, ramane un gust amar... De cata inventivitate dam dovada ca sa-i inselam pe altii! Ma tot intreb cum de pot dormi cei din service-ul cu pricina asa de bine noaptea... |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sef, ala NU ERA DEALER.
o fi dilarind el altele, da' dacii sigur nu |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ceea ce am spus mai devreme este o "legenda urbana" si trebuie tratata ca atare.
Cat despre Dacia Service Bucium, cele 2 afirmatii sunt valabile din cate stiu: 1. nu este dealer autorizat. 2. aduc Logan-urile in 3 saptamani (in timp ce la Caremil astepti o luna-doua, ca tot omul) - nu stiu cum procedeaza. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Le cumpara p-alea busite!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(lecar) Ma tot intreb cum de pot dormi cei din service-ul cu pricina asa de bine noaptea... asa cum pot dormi toti din toate service-urile. ar fi interesant un experiment in care sa iti marchezi cu ceva toate componentele masinii si sa o lasi in service sub un pretext oarecare (pentru o revizie sa zicem). sa vezi cate mai gasesti ale tale cand o scoti de acolo si cate sunt inlocuite cu componente mai proaste/uzate. ![]() This post has been edited by bertro: 24 Aug 2005, 13:12 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
La Pitesti exista o mafie a livrarilor peste rand!
Anul trecut am cumparat doua SLZ de la Open Service, care, la fel ca si Dacia Service Bucium, nu (mai) sunt dealeri Dacia. Ei au intermediat achizitia celor doua autoturisme de la Flamicom Pitesti, care au fost livrate cam cu o luna mai repede decat termenul obtinut la Sabini/Caremil, dealeri autorizati. Din cate am tras cu urechea, la Flamicom actionar e un "nene" de la Colibasi, care primeste preferential masini. Insa, spre deosebire de ghinionistul de azi, masinile au fost in perfecta regula la livrare, singura problema fiind cartile de identitate care au venit dupa fro trei luni, lucru care, insa, nu m-a deranjat deloc. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
- Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
Sony |
![]()
|
Cum le-ai inmatriculat daca ti-au venit asa tarziu cartile de identitate?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
Am mers toata vara cu numere rosii, ca-mi trimiteau autorizatii provizorii prin posta (masinile avand numere rosii de prahova)
|
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
Cind am citit stirea azi dimineata,m-am grabit sa va arat si voua cite ciudatenii se mai intimpla in tara asta.Nu ma deranjeaza ca ati mutat topicul ,atit timp cit nu l-ati sters.Merci!
This post has been edited by rdu: 24 Aug 2005, 13:23 |
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mare-i gradina Domnului si multi prosti traiesc in ea !
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
florindu |
![]()
|
Sunt convins ca nu e prima oara cand fac manarii la livrare, dar asta e singurul care s-a uitat cu atentie la ce cumpara.
De obicei, daca fac pregatirea de vanzare, scot toate foliile de plastic, o spala, si o primesti gata de drum (evident, faa gaz). Asa ca vezi ce iei doar acasa, cand te minunezi de achizitie. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
2005
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Rideti voi cit vreti de pagubit dar el are o masina pe care a dat doar 50 milioane si asa fara sigilii se plimba linistit cu ea. Dupa ce se satura de test drive ii va da in judecata pentru inselaciune, isi ia banii si le da strutologanul.
Cred ca ar trebui sa ne incruntam si la escrocii aia de 'dealeri' ca prea l-ati luat la vale doar pe pagubit (merita un pic ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
acum sa ma bag si eu in seama...
am auzit si eu de cazuri in care au fost luate masini mai repede si mai ieftin de la un nenea X care lucreaza la un dealer DAcia care este si spune ca e pt. el...dar ce a patit omul e de-a dreptul si de-a dreptul... ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE Rideti voi cit vreti de pagubit dar el are o masina pe care a dat doar 50 milioane si asa fara sigilii se plimba linistit cu ea. Nu cred ca a primit masina fara sa plateasca integral. |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(simon @ 24 Aug 2005, 15:05) Pai ala nu prea e "dealer", asa ca n-avem de ce sa ne luam. Mai da adevarate sunt vorbele astea " daca nu belesti ochii, belesti...." si "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul". I se cam potrivesc lu' nenea asta. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Leone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 January 05 From: Toronto ![]() |
Mey copii, o fi fost "nea caisa" ala de-adreptu' naiv, dar va zic io ca minareala e intre dealerul din Pitesti si service-ul asta din Iasi. Ce face Dacia -Renault in cazul asta? Stiu astia de reteaua de mafioti care exista pe linga si poate chiar si in fabrica? Cum vine asta ca nu e dealer da' poate sa aduca o masina de la un dealer din Pitesti? Cite service-uri din tara mai fac lucrul asta?
Detalii picante, zic io, am sa pun acusi la sectiunea "Calatorii si intilniri", ca dulcele meu concediu a ajuns sa se petreaca si pe la Pitesti, pret de o zi. Atit va zic - dupa ce-am vazut acolo, dau dreptate celor care ne numesc natiune de smenari! A! Si sa va fereasca sfintu' sa vi se strice masina prin preajma Pitestiului, ca dati si de dracu, si de mama lui! Ca este multi, bre! |
--------------------
Toyota/Mazda
Corolla/3
2012
- INCANU Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
|
|
avathan |
![]()
|
Dacia Service Bucium - remarcati ceva in numele SERVICE-ului
come on --- cati s-au dus sa verifice daca e sau nu dealer DACIA ? si nu ma refer doar la ei...(SERVICE-ul AMINTIT) eu unul mi-am luat masina de la IATSA(CAMPINA) ...asa ca ![]() This post has been edited by avathan: 24 Aug 2005, 15:33 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Dacia Service Bucium poate sa vanda cate Loganuri vrea muschiul ei cat timp se gasesc fraieri sa cumpere. Orice firma poate sa cumpere Loganuri pe care apoi sa le vanda celor ce se grabesc la un pret mai mare decat cel de la dealerii autorizati. Problema e ca Loganul in cauza nu prea mirosea a nou, asa ca omul a fost inselat. Si inselaciunea e infractiune...
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Daxx |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Cum de stie tot Iasul (ma rog..cei interesati cit de cit de piata auto..si poate in special cei care vor sa-si cumpere o masina) ca exista un singur dealer Dacia in oras..si ca ala nu e Dacia Service Bucium, iar taman omu cu pricina sa nu stie??...ghinion de nesansa..
Imaginati-va ca merg la REBU sa-mi cumpar un camion ce cara gunoi..ca deh, ei cu asta se ocupa...Da eu il vreau! nou-nout si peste (sub) mina!.. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Morala: graba strica... masina!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io nu inteleg cum poti sa platesti o masina pe care nu ai vazut-o si nu ai incercat-o inainte de a da banii si semna hirtiile. Mai ales cind se stie cum sta treaba in general cind e vorba de bani si de aia se intimpla ce se-ntimpla. N-as cumpara niciodata NICI o masina, oricit de scumpa sau de ieftina ar fi, egal daca e noua sau sh daca nu as putea MACAR "sa-i dau o cheie" sa aud motorul si sa imi bag nasul prin ea sa vad ce si cum. Chestia cu banii dati pe masina inainte, 3 (sau cite ori fi) luni de asteptare, imi aminteste de timpurile lu' ceasca atunci cind te inscriai la masina si nu stiai nici macar ce culoare se va face in anu' in care-ti vine rindul sa o iei. Toata chestia asta cu achizitionarea unei masini la modul asta (plata inainte de a vedea masina, mai ales cind se stie ce probleme ai daca e sa repari ceva pe garantie) suna ca si cum cumpara oua de ciocolata kinder surprise facute prin pakistan. Repet, parerea mea.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut o dacie logan revopsita...... si cand i'a zis amicul meu proprietarului..... a fost lovita ?? el nu dle...... e noua ...... ! se vedea textura vopselii pe usile laterale si o aripa altfel decat restul masinii !
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:41 |