Topic sters, Topc sters
![]() ![]() ![]() |
Topic sters, Topc sters
alexsavu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Da' ia mai citeste matale regulamentul general si cel al sectiunii cu mai multa atentie, si vezi cam cate reguli ai ocolit.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca omu intreaba poate i se explica.
pana si pe PV apare fapta, contraventia si consecinta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
alexsavu |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 8 Oct 2012, 14:35) Da' ia mai citeste matale regulamentul general si cel al sectiunii cu mai multa atentie, si vezi cam cate reguli ai ocolit. Aceasta este cam singura replica ce o poate avea un moderator. ![]() Am citit regulamentul! Va rog sa-mi comunicati cu ce este diferit anuntul meu fata de acesta : http://www.daciaclub.ro/Reparatii-injectoa...lt-t224863.html sau multe altele din acea sectiune. Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2010
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alexsavu @ 8 Oct 2012, 15:46) regulament.jpg ( Size: 13.29k ) Number of downloads: 96 -> post.jpg ( Size: 8.63k ) Number of downloads: 103 Ce ai postat tu difera de ce au postat altii deoarece ai folosit un font cu o dimensiune diferita de cea standard. Daca ai fi citit regulamentul sectiunii, asa cum ti-a recomandat colegul, te-ai fi prins, dar nu, a trebuit sa ma faci pe mine (sau pe oricare alt moderator care presteaza BENEVOL pe acest forum) sa-mi pierd timpul explicandu-ti unde ai gresit. Ia spune acu', e normal? This post has been edited by Ov: 8 Oct 2012, 15:05 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai s-o luam pe rand.
Folosit text de alta culoare si alt font. Contravine regulilor sectiunii. Postat link catre site in scopul reclamei. Interzis de regulamentul general. Exceptia de la regulamentul general, este mentionata in regulamentul sectiunii, cazul in care pui link in site-urile respective in zone intr-adevar vizibile catre daciaclub sau reno. Mai caut, sau ajunge? Si sincer, cred ca puteai sa citesti si respecti singur regulamentele in cauza, ca nu-s tinute intr-un seif, de unde sa le scoatem doar in zile de sarbatoare. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
alexsavu |
![]()
|
Am inteles. Nu trebuie sa ne enervam .Multumesc pentru timpul acordat!
Inca o intrebare si putem inchide discutia. Pot primi pe pm sau email o oferta de pret pentru publicitate pe cele doua forumuri? |
--------------------
Dacia
Logan
2010
|
|
bucatzel |
![]()
|
Pentru asta, contacteaza unul din admini.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=2 http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=207 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:29 |