DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lucruri pe care le faci shi ar trebui sa iti fie jena

MBZ
post 4 Nov 2003, 10:35
Post #31

Membru autentic

Group: Banned

muhahahaha

io am depasit intr-o astfel de situatie, fara nici o problema, si daca se umfla grzu`n ei ii luam la bestelit de nu se vedeau...
asta se intampla in jud giurgiu unde politzaii sunt si rai si ai dreacu`
in prima situatie aia o lalaiau pe o zona de restrictie 60 linie continua si ei o lalaiau, le-am dat flash de 2 ori si daca am vaz`t cas nesimtiti am trecut..
a doua pe restr la 40 camion fumegator, politia si ei urcam la calugareni si am trecut fara greata, camionul mergea cu 35-40, sunt io obligat sa inghit cenusa aluia?
sa o inghita ei

de ce?
cum?
adevarul este ca daca cititi mai bine o sa descoperiti ca exista precizari si de limita inferioara de viteza...
pe un sector de drum NU AI voie sa circuli cu viteza mai mica decat este restrictia pe acel sector fara un motiv intemeiat... acu tre sa si demonstrezi ca ala mergea fara motiv intemeiat...

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 4 Nov 2003, 13:25
Post #32

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

io obisnuiam sa ma iau in parc de toti cei cu caini care ii lasau sa se cace in mijlocul aleilor; ma certam cu toti, dar fara folos;

Io innebunesc cand ii vad p-astia ca isi lasa cainii sa se pise pe rotile masinilor. Mai nene, si cainii-s degenerati ca nu mai cauta copaci pt. asta, dar si stapanii. Pe Pejo cel putin tot timpu gasesc urme de pipi de caine pe roata. Moaa, da si daca il prind pe stapan, pe cuvantu meu ca il urmaresc sa vad unde sta si apoi ma duc si ma pish pe usa lui. Eventual si sun la usa sa deschida in timp ce ma usurez. Pai nu se poate asa ceva, e lucru omului, cum sa-ti lasi cainele sa se pishe pe el?!?! E strigator la cer, si-s convins ca stapanu nu e un tanar punchist ci vreun domn in varsta respectabil. Mai rar atata nesimtire ca in tara asta...

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
SGN_1310
post 4 Nov 2003, 13:38
Post #33

sgn_1310

From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Shi la mine din pacate e aceiashi pb'ma cu potaile. Se pise pe roti la greu, daca fac vreo vizita la fel shi cainii aia ishi lasa cartile de vizita pe masina mea, devin recunoscuti pe plan interurban:).
Din pacate shi materialul cred ca are de suferit:), io stiu cat de coroziva e urina potailor?!
Pe langa asta pana sa ajung la masina fac slalom printre rahati de caine, de parca as fi pe un teren minat.
Bineinteles ca mai dau din cand in cand peste o mina.....shi pute rauuuu! icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
alex
post 4 Nov 2003, 13:45
Post #34

Membru autentic

Group: Admin

Si cand s-a vehiculat ideea sa fie obligati sa stranga (igienic) ce a facut cainele si sa arunce la cos, au sarit de #$% in sus toti "iubitorii" de caini.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
Bobo
post 4 Nov 2003, 14:04
Post #35

Membru autentic

cand s-a vehiculat ca io n-am auzit?

cu chestia asta ma cert cu toti; ma refer cu toti cei "civilizati" de la care am pretentii, rude, prieteni, alea, alea..

numai io stiu cum e sa fii cu copilu in parc si sa-ti rame printre rahati...si cand ii mai faci observatii unuia sa sara si la bataie...culmea tupeului..
nu mai zic de caini are vin ei sa-ti miroasa odraslele si sa le linga; hai ca ma potolesc, ca-mi creste tensiunea..

--------------------
+
igs
post 4 Nov 2003, 14:13
Post #36

Membru incepator

a propos de curatenie: eram anul trecut in vacanta la barcelona. intr-o piata centrala unul cu cainele in lesa. potaia se aseaza in mijlocul trotuarului si depune o movilitza de "material".
eu ma intreb spre nevasta si incep sa fac comentarii ca uite ca nu numai la noi se intampla ci si la altii cu pretentii. dar nu apuc sa termin fraza ca stapanul scoate un ziar aduna frumusel toata mizeria dupa care o depune la cosul de gunoi de alaturi.
morala: cainii sunt la fel peste tot in lume, stapanii insa nu.

--------------------
+
paulp
post 4 Nov 2003, 14:14
Post #37

Bagator de seama!

From: Iasi

Bobo, trage aer adinc in piept si da-l afar usoooor.
Gata.
Si eu am auzit de chestia asta (era vorba ca fiecare proprietar de javra, pardon ciine) era obligat sa scoata ciinele doar cu lesa si botnita, si sa aiba la el maturica si punga pentru rahatii propriului animal.
Dar ca orice lege in Rromania, si asta e doar pentru a arata la UE ce legi frumoase avem noi, dar nu le respecta nimeni. icon_twisted.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
AlexV
post 4 Nov 2003, 14:20
Post #38

Admin?

Group: Admin

cand nu or mai aruca oamenii mucuri de tzigara pe geam poate o sa ma alatur si eu protestului vostru anti pipi de caine. da pana atunci cainii sunt mai curati ca oamenii.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
paulp
post 4 Nov 2003, 14:24
Post #39

Bagator de seama!

AlexV, problema nu era ciinii, ci stapinii lor icon_evil.gif
Ca Grivei nu merge singur (sau ma rog, nu-l tine pe stapin de lesa ci invers).

--------------------
+
ashu
post 4 Nov 2003, 14:25
Post #40

Membru erectil

si ca ascult manele la drum lung (imi place sa nu ma concentrez la muzica ci la condus, iar manelele nu cer nici un fel de concentrare).

NU te supara dar asta e cel mai aberant motiv pe care l-am auzit vreodata. Un tigan urland ca din gaura de sarpe ma deconcentreaza total, sincer. Cand nu vreau muzica care sa ma solicite, ci doar de ambient, cum e la drum lung, imi pun Chill Out (Ministry Of Sound, Buddha Bar). ACM numa relaxant nu e...

--------------------
+
ashu
post 4 Nov 2003, 14:27
Post #41

Membru erectil

AlexV, ce legatura are una cu alta?! Io nu ziceam ca vreau sa fac sex cu cainele, ci ca sa nu se mai pisha pe masina mea. Sau pipiul de caine e foarte curat si n-ar trebui sa ma deranjeze?! Explica-ne te rog la ce te referi.

--------------------
+
paulp
post 4 Nov 2003, 14:28
Post #42

Bagator de seama!

Depinde de fiecare. Eu manelele nu le aud dar nici nu-mi solicita atentia (se cheama autism voluntar). Pe cind o melodie care imi place, ma face sa fiu atent la ea.
Asta e, ti-am zis ca o sa dati cu pietre.

--------------------
+
igs
post 4 Nov 2003, 15:19
Post #43

Membru incepator

bravo paulp! te admir pt curajul de a-ti declara gusturile aici in mijlocul nostru al fitzoshilor cu facultate care stramba din nas la cultura de cartier !!!
eu recunosc ca nu as fi avut acest curaj.
dar pt curiozitatea mea proprie si personala, pt ca din posturile tale inteleg ca esti un om cu un nivel intelectual peste medie, zi-mi si mie ce te atrage la muzica asta ? si casetele / cd-urile ti le cumperi singur ? adica vreau sa zic esti fan ?
te intreb pt ca esti primul om de aceasta factura care spune ca asculta manele. iti multumesc anticipat pt un raspuns serios.
bafta !

--------------------
+
paulp
post 4 Nov 2003, 15:28
Post #44

Bagator de seama!

Igs, nu cumpar casete cu manele. Pur si simplu am descoperit ca pot sa conduc mai bine cind cinta asa ceva, in momentul in care am cerut imprumut o caseta de al unul din shoferii de la firma unde lucrez. Pe caseta trebuia sa fie muzica Dance, dar probabil ca au incurcat casetele si mi-au dat asa ceva. Vreau sa zic ca am condus 4 ore (de la Vatra Dornei la Adjud) pe un frig de -25 grd cu Oltcitul (si nu-mi mergea incalzirea) si n-am retinut nimic, dar m-am putut concentra doar la drum.
Asa am descoperit ca pot conduce mult mai bine.
Pe de alta parte, multumesc pentru aprecieri (si eu sint fitzos cu facultate, am facut medicina, chiar daca nu profesez) si imi place sa ascult toate genurile de muzica inainte de a-mi da cu parerea.
Nevasta-mea turbeaza cind ascult Parazitii sau Plus 2, dar nu poti critica ceva ce nu stii.
Asa e si cu manele.
Multi din cei care critica acest gen muzical au ascultat doar citeva melodii (de obicei cele slabute melodic si cu texte si mai proaste) si au catalogat tot genul ca fiind subcultura.

--------------------
+
Bobo
post 4 Nov 2003, 15:29
Post #45

Membru autentic

alexv asa cum atunci cand sunt cu fi-miu in parc si-l apuca cacarea il pun sa faca pe un servetel si dupa aia il arunca la gunoi (si am facut de nenumarate ori; ca sa nu mai zic ca in grecia treaba asta se intampla zilnic si intotdeuna cand eram la plaja), io nu consider ca e greu sa faca asta si cei care au caine;

am o boala pe caini de va imaginati; de fapt pe stapani; care in general nu prea le pasa de cei din jur; nu mai zic ca deasupra mea sta unu care are caine; sincer, ambii mei copii fac mai putina galagie ca ala; un amarat de caine, nici nu e cine stie ce dulau; io nu inteleg de ce tre sa suport cainii altora in bloc; pai imi iau maimuta atunci, sau vre-o ciocanitoare, care e diferenta?!

--------------------
+
Bobo
post 4 Nov 2003, 15:41
Post #46

Membru autentic

bey, sincer nu am ceva anume cu manelele; dar cand ii vad fratele meu promovati pe ecran, innebunesc...amestec de libidina, tiganie, subcultura si ce mai vreti voi; uite de ex muzica lautareasca imi place, n-am nimic cu ea; dar astalalta e incredibila; este echivalentul lu' adrian mititelu (patronu de la U craiova) in muzica; hehe...

--------------------
+
Liviu
post 4 Nov 2003, 15:42
Post #47

expat naiv

From: Peste gard

Daca tot o dati cu cainii si vad ca aveti cam aceleasi pareri ca mine smile.gif ... hai sa va spun si eu ceva.

Nu mai tarziu de vinerea asta cainele vecinei de vis a vis (din Iasi) s-a usurat bine mersi (treaba mare) pe presul din fata usii mele :shock: . Bineinteles ca eu nu am vazut actiunea dar am gasit rezultatul .. intreg si neatins .... la ora 3AM cand am ajuns acasa sad.gif.
Locuind la etajul 4 din 4 si pe palier fiind o singura persoana care are caine era evident cine e faptasul !.

Asa ca am sunat politicos la usa vecinei (sambata dimineata) si am rugat-o (la fel de politicos) sa isi ia excremetele animalului de pe presul meu si sa le arunce ... la care gagica imi raspunde " Dar noi de ce avem femeie de servici ?? Nu ca sa faca curatenie pe scara ?? .. Eu nu strang nimic domn'le !!" ... Chiar si dupa ce i-am adus aminte ca e sambata si ca femeia de serviciu vaveni de abia luni sa faca curat tot nu a vrut sa faca nimic.
La faza asta ... de fata cu ea .. am luat presul cu totul si am depus "incarcatura" pe presul ei smile.gif .... faza la care s-a crizat intr-un hal fara de hal .. m-a facut cu ou si cu otet ... smile.gif. Eu mi-am asezat presul la loc si am intrat in casa smile.gif ... cand am iesit (peste cca 2 ore) kktul (ca asta era) se afla IN MIJLOCUL CASEI SCARILOR ....

Ce se poate face ??? caci eu nu pot sa ma usurez pe usa ei caci tin (macar putin) la imaginea mea de om serios ....

Si cand te gandesti ca e tanara .. are cca 30 de ani ... ma asteptam sa aiba macar putina educatie .. sad.gif

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
igs
post 4 Nov 2003, 15:46
Post #48

Membru incepator

Asa e si cu manele.
Multi din cei care critica acest gen muzical au ascultat doar citeva melodii (de obicei cele slabute melodic si cu texte si mai proaste) si au catalogat tot genul ca fiind subcultura.

parerea mea e ca oamenii nu au neaparat ceva cu muzica asta ci cu ceea ce reprezinta ea. ca sa critici muzica trebuie sa ai si ceva cunostinte in domeniu.
pentru mine ideea de manele e asociata cu un cioroi (pardon conational) borat, cu camasa colorata deschisa pana la piept lasand sa se vada un lant de aur gros bine conturat printre un par negru si cret. e suficient sa mi se faca greatza si sa imi repugne.
pe de alta parte recunosc faptul ca ascult cu placere muzica orientala originala (am descoperit-o intr-o excursie la istambul) care are linii melodice comune cu manelele.

--------------------
+
David
post 4 Nov 2003, 15:55
Post #49

Membru autentic

From: Cluj

Sambata aceasta care a trecut am fost la mormintele bunicilor (obicei in Ardeal luat de la catolici: se duc flori si se aprind lumanari la mormiminte), am fost in judetul Salaj, trafic destul de mare, nu am fost cu masina mea ci cu a cumnatul meu (are o DSN). Cand ne intoarcem (pe drumul european de la Zalau la Cluj) ajungem din urma o masina a Politiei Rutiere in zona unei insiruiri de sate, drum cu curbe multe si zone de 'depasire interzisa'. \"Domnii\" politzai, in momentul cand intrau intr-o zona cu depasirea interzisa reduceau viteza la !!!30 km/h!!!, iar cand se termina zona de restrictii cresteau ziteza la 50 km/h si nu ii putea depasi din cauza traficului din sens invers (cumnatul meu ii sofer profesionist dar chiar nu se putea depasi). In zona de restrictii politaiul din dreapta ne facea semn sa depasim!!! Am rulat in spatele lor 30 min! In situatii de astea ce putem face? (Masina era din Salaj, eram in Salaj, si noi clujeni)

Foarte foarte bine ati procedat, politisti din SJ sunt severi ca dracul. Circul des pe ruta Cluj-Satu Mare, trec prin tot judetul Salaj, multe radare, multe verificari de rutina. Sunt vestiti despre faptul ca nu intra in discutii daca ai gresit cu ceva.

--------------------
Opel Zafira 2003
+
paulp
post 4 Nov 2003, 16:02
Post #50

Bagator de seama!

Dupa cum s-a vazut din toata campania anti-manele, cei care intr-adevar au avut ceva talent si au stiut cum merge piata si-au schimbat stilul muzical (vezi Costi, LA, Elegance - o sa-mi spuneti ca e aceeasi casa producatoare).
Asocierea imagini cu muzica, din pacate duce la rezultatul descris de tine.
Muzica orientala cistiga tot mai mult teren (vezi Eurovizion) dar eu sint adeptul parerii lui George Enescu "Nu exista muzica usoara sau grea, ci muzica buna sau proasta".

--------------------
+
Marty
post 4 Nov 2003, 16:03
Post #51

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Eu o sa-mi pun piuitoare d-aia anti-animal pastorit de stapin prost. E destinata nevastuicilor, sobolanilor si altor animale din tarile cu apa calda, care halesc fire electrice si partile de cauciuc ale masinii, dar voi incerca o adaptare mioritica a device-ului...... Momentan ma aflu in scandal cu apropitarii de potai, drumul lor spre cutzodrom (Herastrau), trecind exact pe linga masina mea.
Discutia se desfasoara in felul urmator. Pe un ton politicos si calm, le vars urmatoarea fraza:" Buna seara! ma scuzati ca va inoportunez, dar am o intrebare. Va vad un om cu scoala si banuiesc faptul ca aveti o educatie infailibila, asa ca imi permit sa va intreb: CE-AI ZICE, MA, DACA M-AS PISA PE USA TA ?" Ultima parte, bineinteles , pe un ton rastit, eventual cu ochii bulbucati+o vena umflata... Urmeaza bilbe sau scandal.
Va rog sa retineti ca iubesc caini, fiind fost proprietar de Chow-Chow.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bzip2
post 4 Nov 2003, 16:07
Post #52

Membru

tu esti bun de ascultat Luni dimineata (ev. la radio) - colourfull ... trezesti lumea din amorteala de uichend si (exagerez putzin) scarbica de o sapt. de lucru noua... smile.gif smile.gif

--------------------
loose bits sink chips
+
ashu
post 4 Nov 2003, 16:28
Post #53

Membru erectil

Marty, urmatorul pas este sa duci in aplicare planul. Vorbesc serios, cred ca asta e singura solutie. Oricat de jena mi-ar fi, o sa iau un intaritor ceva :wink: si-o sa ma pish pe usa lor. Io alta rezolvare nu vad ca de vorba buna nu inteleg.

--------------------
+
Marty
post 4 Nov 2003, 16:38
Post #54

Lasa ca-mi pun sperietoarea aia de nevastuici. Chestia e ca ma costa 40 CHF (cca. 1 mil. lei tramvai) si nu stiu cit de tare afecteaza cainii. O alternativa la treaba asta electronica era prezentata intr-un spray, ca cica ala electronic le distrugea nu stiu ce retele neuronale la animale. Spray-ul ala era mai ieftin, dar trebuie aplicat dupa fiecare ploaie/spalare. Iti dai seama ca la ce nas fin au cainii, fug ca electrocutati.

--------------------
+
ashu
post 4 Nov 2003, 16:47
Post #55

Membru erectil

Pai da dar asa n-o sa se mai usureze pe roata masinii tale ci pe urmatoarea. Trebe facut ceva astfel incat stapanul cainelui sa inteleaga ca nu e normal sa-si lase cainele sa faca asta. Sperietoare de stapani de caini nesimtiti nu exista?

--------------------
+
AL
post 5 Nov 2003, 08:55
Post #56

Member

La faza asta ... de fata cu ea .. am luat presul cu totul si am depus \"incarcatura\" pe presul ei  .... faza la care s-a crizat intr-un hal fara de hal .. m-a facut cu ou si cu otet ... . Eu mi-am asezat presul la loc si am intrat in casa  ... cand am iesit (peste cca 2 ore) kktul (ca asta era) se afla IN MIJLOCUL CASEI SCARILOR ....  

trebuia sa-l pui SUB presul ei, dupa care sa pui presul ei la loc si sa calci pe el!.... si sa-i spui ca de cate ori vei gasi asa ceva prin hol, ii vei da 50 k lei femeii de servici sa faca la fel....smile.gif

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
GoGu
post 5 Nov 2003, 23:49
Post #57

Prea de la tara

Group: Moderatori

Liviu....faza asta se "trateaza" cu o schema CLASICA...se ia kktu, se pune intr-un ziar (bine..iti trebuie ceva "curaj" hihihi), se depune pe preshul faptuitorului, se da foc la ziar si se suna la usa...sa vezi ce misto sare omu cu papucii de casa in "shit flambe"...hehehe
Eu am "meciuri" interminabile cu doua vecine care hranesc vreo 7 matze care se usureaza pe unde apuca...cu predilectie preshul meu..si ce misto si persistent miroase urina de matza....doar cu parfum rusesc am reusit sa acopar mirosul (doar ca acum te usturau ochii pe casa scarii biggrin.gif )

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
ashu
post 6 Nov 2003, 14:06
Post #58

Membru erectil

Alta kestie pe care am uitat sa v-o zic pana acum: reparatu masinii acolo unde se strica. Domne, in locu unde faci pana, pai acolo s-o repari sau s-o lasi, eventual pune avariile ca sa te vada lumea si gata, e ok. Sincer, pe vremea cand aveam berlina mi s-a intamplat de multe ori sa fac pana, ori de cauciuc, ori de benzina, ori de motor. Niciodata nu am lasat masina in locu respectiv sau nu m-am apucat s-o repar acolo. M-am dat jos din masina si am impins-o pana intr-un loc unde sa nu jenez pe nimeni. De cele mai multe ori sunt suficienti 5 metri ca sa faci asta, o tragi pe dreapta si gata, dai si lupta-te cu ea cat poftesti. Nu nene, la noi daca in mijlocul intersectiei se strica, apoi acolo o repari. Sincer inteleg daca e vorba de o dubita, camion sau alta masina grea sau de o femeie singura, insa cand vad cate un domn bine si voinic reparandu-si Dacia 1300 in mijlocu unei artere importante de se creeaza haos si se gatuie toata circulatia imi vine sa ma dau jos si sa-i sparg rotile, macar sa mai aiba de munca.

--------------------
+
Marty
post 7 Nov 2003, 10:26
Post #59

asarban, pai.....asta se poate considera un fel de desistare.... de cind arde motorina in conditii normale ????? :shock:

--------------------
+
luxcor
post 7 Nov 2003, 10:29
Post #60

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

Mie imi este jena ca sunt Stelist !!!

Nu imi este jena de echipa ...
Nu imi este jena de antrenor ...
Nu imi este jena de cum jucam ...
Nu imi este jena de galerie ...

DAR IMI ESTE JENA CA NU AVEM SI NOI STADION ...
A PARDON ... MAI IMI ESTE JENA DE CEVA ... DE GIGI ...

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:25
Forum Renault