DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lucruri pe care le faci shi ar trebui sa iti fie jena

dragOn
post 31 Dec 2003, 12:47
Post #91

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Group: Members
From: Bucuresti

Amice IGS, de curiozitate câți km ai parcurs tu cu mașina, câți în București, și câte evenimente rutiere ai avut, câte majore și câte minore?
Dacă ai fi citit cu atenție măcar postul de mai sus ți-ai fi dat seama că am mare grijă să nu încurc circulația și/sau să o periclitez!
Oricum ai încălcat articolul 2d al regulamentului, dar nu contează, aștept răspunsul (urile) la întrebările de mai sus!

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
igs
post 3 Jan 2004, 23:03
Post #92

Membru incepator

prin faptul ca te bagi in fata "turmei" care asteapta ca proasta la semafor deranjezi din start.
iar daca alex considera ca prin atitudinea mea de a condamna o atitudinile tale balcanice este deplasata il rog sa ma stearga ca utilizator de pe acest forum impreuna cu toate mesajele mele.

--------------------
+
DSops
post 4 Jan 2004, 00:06
Post #93

Membru autentic

From: Timisoara

Condamna-l cat vrei, da' un pic mai usurel, ca ma simt si eu animal cand citesc asa ceva si visez urat la noapte.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
bogdanescu
post 4 Jan 2004, 12:36
Post #94

Membru

bagatul asta in fata e lipsa de respect fata de 'fraierii' care stau civilizat la coada... iar pentru cine simte nevoia sa nu respecte legile de circulatie, faceti-va nene strazile voastre si mergeti pe ele cum vreti... parerea mea...

--------------------
renault megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp 2006
+
asarban
post 4 Jan 2004, 12:45
Post #95

Membru autentic

Group: Banned

Mai tango!
Igs! Vezi ca Dragonu a scris ca se baga in fata numai cand ala din fata lui doarme sau vb la telefon si nu pleaca!
Dragoane! aaaaa, tie nu am ce sa-ti zic dar tre sa-ti zic pentru echilibru...hmmm...da! Sa nu dea sfantu sa nu faci numai asa cum am spus!

MAi tango cu epitetele!
Faceti-va de kkt pentru obiceiurile proaste (ca suntem la topicul cu chstii de care ar trebui sa ne fie jena) dar...elegant!

PS Desi colegi de Skoda, ma vad nevoit IGS sa te rog sa nu mai continui discutia cu Drag0n, ca parca vad ca incepe un scandal monstru si singurul care face atmosfera si tambalau pe forum sunt EU!!!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
dragOn
post 4 Jan 2004, 14:55
Post #96

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Io nu am de gând să mă cert pentru că nu am de ce. Mi s-a părut un pic deplasat ca domnul IGS să mă facă "porc", putea să zică că nu e de acord cu ceea ce fac eu, în fine nu contează.
Subliniez sunt adeptul circulării cât mai corecte, dar când văd că niște șoferi doar cu titlul nu sunt în stare să circule normal (visează, dorm pe ei, vb. la tel, vb cu altcineva, lasă pe alții (mulți rău), etc...) atunci mă enervez și mă bag în față. Atenție (mare atenție) când mă bag în față nu oblig pe nimeni să-mi facă loc sau să frâneze din cauza mea! Există situații (rare) când mă supergrăbesc și mă bag în față, dar din nou atenție, FĂRĂ a încurca pe cineva, lucru de care mi-e într-o oarecare măsură rușine. Oricum e mare diferență față de cei ce se bagă aiurea forțându-te să-i faci loc, să frânezi, etc...
Nu zic că nu greșesc, se întâmplă, dar atunci când o fac îmi cer scuze față de cel lezat (din suflet, nu ridic mâna... așa la mișto).
Sper să nu fiu înțeles greșit!

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
+
Bobo
post 5 Jan 2004, 10:19
Post #97

Membru autentic

tre sa recunosc ca atunci cand ma supergrabesc (se intampla mai rar, dar se intampla) mai trec pe galben, ma bag in fata, mai depasesc o coloana, mai fac un mic contrasens...nu e normal, nu am scuze, dar le mai fac...

--------------------
+
DSops
post 5 Jan 2004, 11:07
Post #98

Membru autentic

From: Timisoara

Vai, vai, vai ce copii rai suntem! Cum iti permiti sa depasesti o coloana? Vai, vai, vai!
Problema mie mi se pare putin diferita. Una este sa faci un mic contrasens, sa treci pe galben, sa virezi unde nu e voie, sa violezi linia continua si asa mai departe, atat timp cat nu incomodezi, nu pui in pericol, nu agresezi, nu enervezi pe nimeni. Incalci regulile pe riscul tau si nu faci altcuiva probleme. Alta este cand te bagi in fata, pentru ca ceilalti se considera tampitii tai, se enerveaza, data viitoare intra cat mai adanc in intersectie ca sa nu mai pateasca asa ceva, sau intra si ei odata cu cel din spate si de aici o sursa permanenta de insatisfactii si chiar ptiu, ptiu, ptiu in san, accidente.
Deci, o faci pe riscul tau, nu pe riscul altora. Parerea mea, of horse.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
igs
post 6 Jan 2004, 09:44
Post #99

Membru incepator

imi cer scuze pentru toti participantii la forum daca limbajul meu a fost unul deplasat. probabil ca a fost de la prea multe sarmale.
in consecinta reformulez:
a te baga in fata "turmei" este dovada lipsei celui mai elementar bun simt. nu exista scuza pt bagatul in fata. asta e lucrul pe care eu il urasc cel mai tare in soferie si de asta m-am si ambalat in postul de mai sus.

--------------------
+
patratel
post 6 Jan 2004, 14:15
Post #100

Membru

...noi nu facem pipi decat pe rotile masinii noastre, da? biggrin.gif

...e.... acu' daca a mai fost din cand in cand si masina lu' nenea AL, ce sa-i faci... il cunosteam de undeva, nu era strain biggrin.gif

--------------------
Skoda Octavia Elegance - B 47 KVN
+
dady
post 7 Jan 2004, 10:42
Post #101

Membru incepator

cum se pot numi cei care isi pun diferite tipuri de alarme si baga BEEPP -uri pe marsarier si le folosesc la orice ora din zi si mai ales noaptea. mai ales cand baga in marsarier si se gandesc sa se mai uite un pic in stanga in dreapta sau nu pot iesi atunci si astepta si beepaie. nu zic ca nu sunt bune si ele la ceva dar se pot anula temporar din marea majoritate a alarmelor. mai nou sunt becuri de marsarier cu beep care urla non stop.

--------------------
logan prestige 2007
+
MojoJojo
post 7 Jan 2004, 10:54
Post #102

Membru

From: Poiana Lacului - Pitesti - Bucuresti

parca in topicul asta era vorba sa scrie cei care sunt dispusi sa recunoasca ca au gresit si sa-si puna cenusa pe cap. Ca buni romani balcanici ce suntem am ajuns foarte repede la datul vinei pe ceilalti. mie mi-e jena ca nu reusesc sa-mi pastrez calmul la volan si mai scap cate-o injuratura, mai fac si alte tampenii care nu merita mentionate

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
asarban
post 7 Jan 2004, 11:02
Post #103

Membru autentic

Group: Banned

cum se pot numi cei care isi pun diferite tipuri de alarme si baga BEEPP -uri pe marsarier si le folosesc la orice ora din zi si mai ales noaptea. mai ales cand baga in marsarier si se gandesc sa se mai uite un pic in stanga in dreapta sau nu pot iesi atunci si astepta si beepaie. nu zic ca nu sunt bune si ele la ceva dar se pot anula temporar din marea majoritate a alarmelor. mai nou sunt becuri de marsarier cu beep care urla non stop.

PAi se numesc...patiti!
Ia intreaba-l pe Liviu!
Eu mi-am montat bec care bipaie dupa ce era sa dau peste o baba imbecila care NU A VAZUT MASINA! MAi frate si e ditamai dihania! Iar baba era o chestie de 1,40 de nici nu se vedea bine
Iar bipaitul alarmei? Stresant! Stresant dar in 90% dn cazuri e binevenit! MAi bine sa se stie ca e masina cu alarma "isterica". La mine vecinii ocolesc masina pe la 2 metrii ca sa nu bipaie! Si e foaaaarte bineee!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
MojoJojo
post 7 Jan 2004, 11:09
Post #104

Membru

cred ca dady se referea la bipaitul alarmei la 2 sau 3 noapte, cand tot cartierul doarme iar baba de 1,40 nu se duce la piata pentru ca e prea ocupata sa chefuiasca cu orgii si d-ale d-ale

--------------------
Excuse me! Can u direct me to the direction of the eggs so I can locate them and purchase them and take them home with me so I can eat them on a nutritious breakfast today...and maybe tomorrow
+
ashu
post 7 Jan 2004, 13:54
Post #105

Membru erectil

Iar daca alarma nu bipaie in marsalier, ci se aude un latrat de caine sau un scancet de copil ingrozitor de tare, cum e? Am vazut si kestia asta, de-mi venea sa cobor la soferul respectiv, sa-i smulg creierul, sa-l pun intr-un borcan cu formol si sa-l donez muzeului Antipa, sa fie expus ca cel mai imbecil om de pe lume ever. Probabil ca avea creierul perfect neted oricum.
In alta ordine de idei, din cate stiu a fost interzisa montarea alarmelor care fac zgomot in marsalier. Mie asa mi-au zis cei de la Meridian cand mi-au montat alarma. Parerea mea e ca e bine, o astfel de alarma e buna pt. masini mari, nu pt. autoturisme.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
MojoJojo
post 7 Jan 2004, 13:57
Post #106

Membru

Parerea mea e ca e bine, o astfel de alarma e buna pt. masini mari, nu pt. autoturisme.

....ai uitat de masinile conduse de blonde

--------------------
+
FLEX
post 7 Jan 2004, 14:59
Post #107

Membru autentic

Uite, mie mi-e rusine cind ma enervez cu adevarat la volan (de injurat si bestelit piano, asa, ca pentru mine, nu ma las, in fond trebuie sa ma si distrez la volan, vorbitul de unu` singur e o supapa foarte buna in cazul meu); ce vreau eu sa va povestesc e o faza dupa care m-am lecuit de istericale: intersectie Lizeanu-S.cel Mare, semafoare canci, deci se circula dupa prioritate, ora 10.00 cind incepe sa se incinga rau atmosfera in zona; eu vin pe drum cu prioritate, din dreapta intra 3 masini, le las sa treaca ca eram pe frinare inainte de liniile de tramvai, intra si a 4-a, o Skoda Octavia verde metalizat cu o doamna foarte draguta, bruneta, imbracata in taior negru (marcat rau, vedeti cite detalii am retinut), eu frinez brusc (desi nu era cazul, am vrut sa-mi exprim indignarea, o puteam lasa lejer sa treaca), ea frineaza brusc crezind ca trec eu si usor speriata, demareaza iar cind demarez si eu, iar frina, iar demaraje, ajungem cam la 2m unul de altul, eu faceam spume, dadeam din miini ca elicopterul, muscam din volan etc. imi exprimam in stil Neanderthal nemultumirea cauzata de tipa, ca sa nu mai vorbim despre ce era la gura mea, lucruri usor de citit pe buze, ce mai, ma enervasem rau de tot si vroiam ca toata lumea sa vada asta; tipa ZIMBEA. Bai, cind am vazut ca zimbeste, m-am topit tot, adica ce pana mea faceam eu circ, in fond fata nu-mi facuse nimic, puteam sa-i cedez trecerea FARA SA INCOMODEZ PE NIMENI, nu era nici o masina in spatele meu, ba chiar prin faptul ca am blocat-o a blocat si ea benzile 1 si 2, UNDE ERAU MASINI, claxonau toti ca disperatii asistind la micul nostru intermezzo.
E! de-atunci mi-am luat seama, in fond e atit de greu sa fim amabili si toleranti si sa vedem situatia din trafic nu doar din punctul nostru egoist de vedere? nu ne fac suficienti nervi cei pe care-i platim sa ne faca mersul cu masina in B. macar suportabil, ca sa ne mai enervam si unii pe altii aiurea si fara discernamint? putina civilitate si treburile pot merge mai bine.
Despre nesimtitii de pe drumuri s-au scris milioane de cuvinte aici si aiurea, cu astia n-are rost sa-ti faci nervi, in gena lor a fost omisa enzima de bun-simt, sint irecuperabili si asa vor ramine in vecii-vecilor, amin; sa incerci sa le faci educatie e pierdere de timp si consum inutil de neuroni (atentie! numar limitat!), asa ca astora le transmit telepatic cele mai calde urari de belsug si sanatate, lor si mamelor lor si-i las in plata Domnului de idioti.
Dar intre noi, oameni normali si cu responsabilitati, ne putem comporta ca oameni ai cetatii!
PS: dupa ce m-am rusinat, i-am facut doamnei semn sa treaca si mi-am cerut si scuze pentru purtarea mea, bine dracului ca nu s-a blocat intersectia din cauza noastra!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
MojoJojo
post 7 Jan 2004, 15:11
Post #108

Membru

ca bine zici!
eu incerc sa fiu "mai bun" la volan: ii las si pe altii sa treaca desi am prioritate asigurandu-ma, in acelasi timp, ca nu incomodez. De ex: veneam in fiecare dimineata pe Calea Calarasi (sau Calaresti cum ii zic eu), de la Hala Traian spreSfantu Gheorge se ingusteaza strada si se circula numai pe linia de tranvai. In fiecare dimineata automobile si tranvaie circura bara la bara, asa ca cine vrea sa intre pe strada din lateral, avea de asteptat; eu mi-am facut un obicei in a-i lasa sa intre, desi aveam prioritate - un minut in plus ce mai conteaza!

--------------------
+
Bobo
post 7 Jan 2004, 15:51
Post #109

Membru autentic

ce nr. ziceai ca avea masina tipei? laugh.gif

--------------------
+
FLEX
post 7 Jan 2004, 16:19
Post #110

Membru autentic

Dracului, nu puteam sa-l vad pe ala din fata, iar pe ala din spate l-am filmat cu coada ochiului cind demaram si nu-l mai tin minte!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
razvancc
post 7 Jan 2004, 16:35
Post #111

membru...de partid

From: cateodata...bucuresti!!!

Despre nesimtitii de pe drumuri s-au scris milioane de cuvinte aici si aiurea, cu astia n-are rost sa-ti faci nervi, in gena lor a fost omisa enzima de bun-simt

daaaaaaaaaaaaaaa, le-a ramas pe faianta de la baie. 168.gif
da-i draq de jegosi

--------------------
renault/nissan megane sedan/navarra 1.6 16v/ 2.5 turbo
Gratitude is merely the secret hope of further favors.
+
kerosen
post 3 Sep 2004, 03:25
Post #112

Membru incepator

From: Resita

hahahahahhaha, ashu, stiu scancetul de copil si eu am auzit si la un autobuz, mama cat ma distreaza, cat ii de sadic, se aude ca o frana si dupaia un scancet... Hai sa recunosc ce gresala am facut pana acum, mergeam cu 50 pe un bulevard in spatele unu timisoarean, renumiti pentru calitatile groaznice de a conduce, in fatza cam la 30 de mentrii era o trecere, oamenii asteptau linistiti pe trotuar, si el nu a redus viteza, la care eu adormit ( deabia ma trezisem ) ma scarpin la ochi si odata-l vad in fatza ca pune frana brusc fara nici un motiv ca sa fie politicos sa ii lase sa treaca, am avut noroc si reflexe ca m-am uitat repede stanga-dreapta si in dreapta erau masini parcate, stanga liber, frana brusc & volan stanga brusc. Ce-i ciudat ce am observat, ca el nici nu o vazut ca s-a intamplat chestia asta, el se uita tot in fatza, am trecut cam cu jumatate de masina de el, deci impactul era marisor smile.gif. Concluzia ca m-am scarpinat la ochi si nu trebuia.

--------------------
Dacia 1310 TLE - CS 01 NDU
+
Mache
post 3 Sep 2004, 09:23
Post #113

Chibiț autorizat

Pe vremea cand locuiam in caminul 7 din Tei, ascultam Lambada ori de cate ori dadea un flacau cu spatele prin parcarea din fata blocului. Si eu o auzeam de la vreao 100 de metri. Imi inchipui ce era langa masina lui. :vmad:

Io mai scap cate o expresie ce se cenzureaza pe la radio si tv, din cand in cand. M-am mai suparat pe vreo doi "lamaisti", desi eu abia am scapat de lamaie. Saracii erau vinovati de faptul ca nu apreciasera in mod corect timpul de executare al manevrelor. Si... desi am avut rabdare si intelegere, incepusera sa abuzeze de ele.
Mi-e jena ca mai am din cand in cand pasageri care isi arunca chistoacele pe geam, desi au scrumierele la indemana.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
stere
post 3 Sep 2004, 14:10
Post #114

Membru incepator

From: Targu Mures

Chestii nasoale pe care le fac... in ultima vreme am inceput sa devin cam obraznic in intersectiile in care n-am prioritate - intru "la tupeu", si nu -s foarte mandru de asta. In plus, in afara localitatilor am cam inceput sa depasesc trecand peste linia continua, sau dubland, pentru ca soselele ce s-au modernizat in ultimii ani sunt mai largi, si am observat ca se poate.
Cat despre cele ce ma enerveaza, sunt cretinii de vecini, care fumeaza in balcoane si arunca chistoacele in parcare (pe masina mea) si cei care-si fac toaleta cailor respiratorii (fumatorii stiu), tot pe balcon, in asa fel incat azidimineata zacea ditamai flegma pe parbrizu-mi...

--------------------
Dacia Logan - provizoriu
Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
+
Ant
post 3 Sep 2004, 15:15
Post #115

Utilizator resuscitat

Mie imi este jena ca arunc tigara pe geam in mers, ca este incomod rau sa o stingi in tampenia aia de tomberon pe post de scrumiera dupa care pipai si ajung sa umplu de scrum bordul si schimbatorul.
....si ca se mai intampla sa mai tai calea cuiva din cand in cand, si sa merg mai tare decat viteza maxima permisa in afara localitatii, si ca mai umplu din cand in cand frigiderul de carne cate unui pieton bezmetic, si....

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:18
Forum Renault