NECROLOG, de dat cu RIP-u'
![]() ![]() ![]() |
NECROLOG, de dat cu RIP-u'
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La mine a venit popa cu felestocul, acum multi ani si s-a apucat sa ne faca observatie ca tinem ciini in casa, care nu-s suflete si nu-s acceptate de isus. Nevasta-mea, care e ortodoxa practicanta, nu l-a mai primit de atunci si nici nu s-a mai dus la biserica lui. Merge la alta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am putea vorbi se despre toleranta, dar n-are loc de preafericiti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(corbex @ 4 Jan 2013, 17:00) Fiindca-si da biserica cu parerea despre inmormintari. Asta e chestie civila, n-are legatura cu isus. IISUS. Cu I mare și cu doi I. Asta una. A doua: câtă vreme cineva ar chema Biserica pentru slujbă, ea nu s-ar duce. Simplu. Nu impune nimeni nimic. E fix invers, ce-i așa de greu de priceput? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu era reglementata de BOR
![]() |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@Markos: Si dupaia pana anu' asta, la fel, s-a inchis ochii. Ideea era sa se plaseze o suma cat de cat, si se rezolva. Cum se rezolva cu aia de fac nunti in post, si alte alea. Eu nu stiu de ce am impresia ca daca m-as duce cu o suma frumusica de bani la vreo trei preoti, sa faca o slujba pentru un incinerat, doi dintre ei mi-ar spune ca se rezolva.
This post has been edited by Merced: 4 Jan 2013, 17:07 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost asa dar nici regizori mari nu erau p-atunci ca sa ii puna in vitrina.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Fa un test. Du-te la ce cimitir brailean vrei tu si cere un loc de veci, fara abonament, cartela si blocare in retea. Zi-ne si noua ce ti s-a spus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te rezolva Corogeanu, dar tb sa aduci cenusa la Vaslui.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Jan 2013, 17:05) Aici e de discutat. Pravila bisericească și canoanele nu trebuie neapărat dublate de hotărâri sinodale. Că BOR a simțit nevoia asta, e poate și pentru cei că noi care nu prea știm canoanele. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nu stim sa ne canonim. Si se ocupa ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da' Romano-catolicii de ce accepta practica incinerarii? La aberatii de astea medievale, ca mortul trebuie sa putrezeasca in pamant au renuntat de vreo jumatate de secol. Se gasira iar cei de la BOR sa fie desteptii pwlii.
This post has been edited by radian: 4 Jan 2013, 17:15 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 4 Jan 2013, 17:08) Din păcate, de mult prea tânăr știu. ![]() 4 Jan 2013, 17:18: QUOTE(Markos @ 4 Jan 2013, 17:15) Sau așa. Nu vezi ce scenarii la badia și Mercedu? This post has been edited by DragosP: 4 Jan 2013, 17:18 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Si totusi, eu insist: care e problema bisericii cu incinerarea?
Ca imaginea pe care o lasa este ca se cramponeaza de banii pentru locul in cimitir, adica fix inclinarea spre cele materiale reprosata bisericii catolice! Daca doar sufletul se prezinta la judecata de ce conteaza ce se intampla cu "invelisul lui vremelnic"? This post has been edited by Garett: 4 Jan 2013, 17:19 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce la 2 galbene se da rosu?
![]() Bre astea-s regulile, vrei slujba, trebuie sa fii bagat in pamant, ce e asa de greu? |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Adevarul e ca Vaticanul nu cere niciun ban ca sa ii privesti bisericile, ba iti mai da si cate o damigeana de vin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Noaptea pe usa din dos?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:33 |