NECROLOG, de dat cu RIP-u'
![]() ![]() ![]() |
NECROLOG, de dat cu RIP-u'
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nea Jiji (demnitar aflat in slujba crucii) a zis:
"Un om care este incinerat este ca și un om care s-a sinucis. Șapte ani de zile stă în Gheena Iadului" |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Habar n-are!
Nu mai iese de acolo! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incinerarea e o pierdere in circuitul apei in natura. Pe om trebuie sa-l manince viermii, pe viermi ii maninca curcile, pe curci le mincam noi. Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
Care 'ti?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu si inca unu'
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Aha...
În altă ordine de idei, cică marele regizor a vrut Incinerat că să-i dispară adn-ul. Copii din flori, chestii d' astea lumesti. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Poti incerca si singur, dar zic ca te risti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Iar vorbesti singur?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma da' chestia asta cu incineratu' fara slujba e relativ noua pe aici. Ca-s cimitire ortodoxe cu "cavouri" in care-s cate 30 de urne. Cum de s-au trezit ei dupa atatia ani ca nu e buna incinerarea?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai acilea e priveghi, fiecare cu treaba lui.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 4 Jan 2013, 10:22) Ma da' chestia asta cu incineratu' fara slujba e relativ noua pe aici. Ca-s cimitire ortodoxe cu "cavouri" in care-s cate 30 de urne. Cum de s-au trezit ei dupa atatia ani ca nu e buna incinerarea? De prin anii 20. Nouă, da. Cât despre urne: știi tu ce-i în ele? În plus, fiecare pune ce-i trece prin cap în cavou. Fie el sau nu în cimitir ortodox. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Iar incepeti cu tampeniile? Ca-mi aduc aminte de babalacii care fac foamea ca sa nu-i rada lumea dupa ce dau coltul.
Ce-l mai intereseaza p-ala daca-i face cineva sau nu slujba, sa mor io daca pricep. A, bine. Incepem acum cu invataturile cele sfinte... Vreau sa stiu practic, aveti izvoare conform carora e mai naspa Dincolo fara slujba? Adica e treaba sa-mi vad copiii, in culmea durerii, cum ii umplu buzunarele lu' popa ninja ca sa-mi fie mie bine Dincolo. Nu mai bine folosesc ei altfel banutii aia? Uite io vreau sa fiu lasat la soare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' o alta slujba crestina ii face rau?
De ce musai ortodoxa? Nu l-am cunoscut dar imi parea destul de relaxat pe partea religioasa. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Jan 2013, 10:42) .... Adica e treaba sa-mi vad copiii, in culmea durerii, cum ii umplu buzunarele lu' popa ninja ca sa-mi fie mie bine Dincolo. ... Și asta spune ceva despre ortodoxie. Și nu de bine. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Jan 2013, 10:22) Ma da' chestia asta cu incineratu' fara slujba e relativ noua pe aici. Ca-s cimitire ortodoxe cu "cavouri" in care-s cate 30 de urne. Cum de s-au trezit ei dupa atatia ani ca nu e buna incinerarea? Pai ai participat tu la inmormantare? Sa stii daca au avut parte de slujba sau nu? This post has been edited by ady77: 4 Jan 2013, 11:01 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Jan 2013, 05:26) Marele regizor cea mai mare parte a timpului a fost liber si fara obligatii. Din 3 casnicii, doar ultima, asta de la batranete, a durat ceva mai mult. Pe scurt, se iau doua personaje: sotia maestrului Ciobanu, maritata, si Sergiu, liber de sarcini. El a pacatuit doar ravnind la nevasta altuia. Ea in schimb, pe langa faptul ca a poftit, si-a inselat barbatul. In mod logic vina a fost impartita, dar mai mult de partea ei. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Jan 2013, 10:42) Iar incepeti cu tampeniile? Ca-mi aduc aminte de babalacii care fac foamea ca sa nu-i rada lumea dupa ce dau coltul. Ce-l mai intereseaza p-ala daca-i face cineva sau nu slujba, sa mor io daca pricep. A, bine. Incepem acum cu invataturile cele sfinte... Vreau sa stiu practic, aveti izvoare conform carora e mai naspa Dincolo fara slujba? Adica e treaba sa-mi vad copiii, in culmea durerii, cum ii umplu buzunarele lu' popa ninja ca sa-mi fie mie bine Dincolo. Nu mai bine folosesc ei altfel banutii aia? Uite io vreau sa fiu lasat la soare. Daca te prinde-ntr-o zi buna, nici de imbalsamare n-ai nevoie. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum daca ma apuc sa-mi explic de ce trebuiesc tinut pe masa 3 zile, ca sa-i traumatizez pe toti cei dragi, cu tot circul aferent, cine stie in ce-o dam. Du-ma, frate, la groapa, termina treaba, du-te acasa si plangi singur, in liniste.
Nu fratioare. Dupa ce ca-s nu stiu cati in jurul lui, cxand se mai linistesc nitel, apare unu nou si incepe iar urlatul. Urlati frate acasa, in liniste, in singuratatea voastra. Nu frate, in strada, cu usile deschise, sa vada toata lumea pana-n camara. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
De aspectul asta s-a ocupat UE care ne obliga sa ducem decedatii la capela (bucuria popilor).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A, da? Nu mai poti sta cu el pe masa? Nu mai jelesc vreo 7 babe, cu usa larg deschisa, de nu mai vor copiii din bloc sa vina acasa de la scoala? Nu-i mai aud viata decedatului povestita cu lux de amanunte, in timp ce mananc? Nu mai beau pe scari? Nu mai stau cu lumanarile pe hol?
De cand? Si daca n-ai capela unde-l duci? This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2013, 11:17 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
La subsol că-i răcoare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |