rugina logan, dezamagire
![]() ![]() ![]() |
rugina logan, dezamagire
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Myhay1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 October 07 From: Iasi ![]() |
Observ ca multi au probleme cu rugina la Logan , apoi eu ce sa mai spun de Dacia mea de 14 ani care am vopsit-o o data ( acum 6 ani ) si acum o prinde rugina din nou ce sa zic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca nimersti o "super straineza" la SH, lovita peste tot, cu sute de mii de km, facuta sa arate bine printr-un garaj din salajan, garantez ca rugina apare in max 3 luni.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e rugina, dar... no comment...
[attachmentid=1627450321][attachmentid=1627450322][attachmentid=1627450323] |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am gasit acolo cativa cm de nisip cand am bagat material pentru zgomote. Se aduna si nu are unde sa "curga" ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() 1- se spala bine locul cu jet de apa 2- se indentifica cauza (gaura tehnologica de la protectia de plastic din spatele aripii chiar in dreptul usi fata la 20 cm de la prag in sus fix pe margine) se vede la toate loganele 3- exista o scurgere pentru apa ce se aduna acolo dar se infunda usor cu nisip si pamant de la roti, se afla fix la inbinarea aripi cu pragul pe partea sa inferioara sub forma de semicerc ca un mic decupaj 4- se ia un tub superglue/ una bucata cuter/ o bucata de plastic subtirel (eu am luat dintr-un pat de cablu) 5-se lipeste bucata decupata frumos prin incercari repetate (sau facut un sablon de hartie inainte) in locul cu pricina 6- dupa ceva timp pana prinde lipiciul, mai puneti superglue din abundenta (dar sa nu curga peste tot) Sigur si garantat nu va cadea capacul de la locul lui ![]() GARANTAT !!!! Eu am facut treaba asta acum 5 luni, si nu a cazut nici unul si ghivece cu iarba nu am mai avut de atunci deloc ! ![]() Pun si poze dar mai tarziu, acum mi-e lene sa merg afara 22 May 2008, 19:14: ![]() DSC019962.JPG ( Size: 198.53k ) Number of downloads: 1361 DSC019973.JPG ( Size: 222.1k ) Number of downloads: 1071 [atta chmentid=1627450798]DSC019995.JPG ( Size: 195.39k ) Number of downloads: 1012 DSC020036.JPG ( Size: 199.39k ) Number of downloads: 966 This post has been edited by green_wall_13: 22 May 2008, 19:14 Attached thumbnail(s) DSC019984.JPG ( Size: 186.79k ) Number of downloads: 731 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@green_wall_13 nu era mai simplu cu silicon?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
Din experienta siliconul nu tine prea mult. Pana la urma pierde aderenta la platic din cauza zonei expuse la pietre. Si cred ca siliconul va zbura la prima spalare cu jet de apa.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
radu22dec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 May 07 ![]() |
Am o problema cu rugina si tot astept sa se demareze acel program de chemare in service.
Stie cineva cand se va face? |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005/1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Programul este demarat de mult. Da o tura in service
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radu22dec |
![]()
|
Ce inseamna demult? Eu acum 2 saptamani am fost in service si am sunat si la vocea clientului si au zis ca inca nu stiu cand se va demara.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2005/1.4MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ti-au cerut vin-ul sa te caute?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radu22dec |
![]()
|
Da, si mi-au spus sa astept...
This post has been edited by radu22dec: 24 Jun 2008, 10:10 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2005/1.4MPI
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu am fost chemat in urma cu vreo 2 saptamini, la service pentru o operatiune de tratare suplmentara cu ceara a stilpilor, lonjeloanelor, si nu mai cunosc daca si altceva. Nu m-au intrebat nimic daca are rugina sau altele de genul, pur si simplu mi-au tinut-o 3 ore in service si dup-aia mi-a duhnit in masina vreo saptamina de la "tratament".
Aveam protectii la aripi, de cind a fost cumparata masina (in urma experientei cu primul Logan), si nu cred sa fi fost vorba de rugina in acele zone, dar nici nu au lasat impresia ca operatia ar avea legatura cu vestitele probleme la muchiile aripilor spate. Eu asa speram in sinea mea... This post has been edited by mario1980: 24 Jun 2008, 10:42 |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Avea ... atunci cand ti-au facut tratamentul cu ceara, au verificat muchiile aripilor si dopurile din portbagaj.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
In multe orase operatiunea asta nu a demarat. In Cluj, si am intrebat si de orasele din jur pe unde mai am drum : Oradea si Targu Mures, inca nu fac tratamentul asta.
Am sunat la VC, si au zis ca imi vor trimite scrisoare cand incep sa faca tratamente din astea si in CJ. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
adi37adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 06 ![]() |
Masina mea este ceva mai batrina, din 2004...In octombrie anul trecut (2007, avea 3 ani atunci) pe usa stg. spate la 10 cm sub bandou am vazut vopseaua umflata. Am curatat si am vazut la vremea aceea o gaura cam de grosimea minei de pix. Cei de la service mi-au spus ca nu face obictul garantiei deoarece nu m-am prezentat la timp la controlul la coroziune. Au si nu au dreptate. Tremenul de 2 ani se calculeaza de la iesirea din fabrica, dar nu scrie nicaieri asta. La revizia din 2005 am avut impresia ca s-a facut si aceasta revizie la coroziune. Nu se facuse. Prin urmare trebuia sa ma prezint in oct. 2006 la service...In vara lui 2006 insa m-am dus la ei sa semnalez o alta problema cu coroziunea (la vremea aceea ma aflam in termen). Am gasit sub bancheta spate urme de apa si rugina. Greu s-a urnit cineva, dupa multe insistente, ca sa vada ce se intimpla. Nu s-a deschis nici o comanda, nu s-a intocmit nici un act. Mi s-a spus ca daca ar da curs cererii mele ar trebui sa intocmeasca o gramada de acte....si, sa stau linistit ca este de la condens. Argumentul asta "m-a convins". Problema am descoprit-o eu mai tirziu si am remediat-o. Este vorba de dopurile din pvc situate pe contraaripile spate, dr/stg.[I] Pe acolo se infiltra apa in porbagaj, intre doua table sudata si aparea rugina. Problema asta am mai descoperit-o si la alte Loganuri.
Sa revin la usa. Am incercat astazi sa curat si sa remediez problema. Am constatat ca orificiul facut de rugina este mai mare decit mina de pix. Atunci am demontat partea interioara (capitonajul) a usii. Surprize, surprize!! Pe partea interioara a fetei de usa, este lipit ceva asemanator cartonului asfaltat. In partea superioara nu a facut priza la tabla si acolo s-a adunat apa, ca intr-o punga. Ne avind pe unde sa se evapore, apa a lucrat. Am sa atasez si citeva fotografii.. Usa_ruginita_007.jpg ( Size: 526.49k ) Number of downloads: 677 Usa_ruginita_006.jpg ( Size: 373.14k ) Number of downloads: 5676 Usa_ruginita_008.jpg ( Size: 422.54k ) Number of downloads: 583 [atta chmentid=1627459703]Usa_ruginita_010.jpg ( Size: 516.85k ) Number of downloads: 5736 Usa_ruginita_014.jpg ( Size: 537.34k ) Number of downloads: 5568 [attachmen tid=1627459704]Usa_ruginita_018.jpg ( Size: 399.88k ) Number of downloads: 585 Usa_ruginita_023.jpg ( Size: 454.87k ) Number of downloads: 5545 |
--------------------
logan
preferance
- b39zeb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi37adi @ 7 Jul 2008, 23:15) Vroiam doar sa subliniez acest lucru, care pare a fi o directiva Dacia pentru scoaterea din garantie pe partea de anticoroziune. De asemenea, nu este obligatia proprietarului, daca se prezinta la revizie la un service Dacia, sa le atraga atentia ca trebuie sa faca acel control. Pe aceasta idee eu as muri cu ei de gat, ca nu-mi pot imputa mie ceea ce nu a facut service-ul (in speta controlul anticoroziune). Problema este dupa iesirea din garantie, unde obligatia clara este a proprietarului de a se prezenta la verificarile anticoroziune din service-urile dacia agreate (da iarasi, daca se prezinta la toate reviziile in serviceul dacia, service-ul are obligatia sa faca si controlul anticoroziune) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost eu simbata (5/07/2008) si am facut revizia (la service Dacia) si cind le-am spus de controlul anticoroziune mi s-a raspuns ca voi fi chemat...
Sa mai astept oare? Sau sa ma apuc de "reclamatiile made in Romania"? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(adi37adi @ 7 Jul 2008, 22:15) Cei de la service mi-au spus ca nu face obictul garantiei deoarece nu m-am prezentat la timp la controlul la coroziune. Au si nu au dreptate. Tremenul de 2 ani se calculeaza de la iesirea din fabrica, dar nu scrie nicaieri asta. La revizia din 2005 am avut impresia ca s-a facut si aceasta revizie la coroziune. Nu se facuse. Poti sa imi explici te rog, despre ce termen de 2 ani de la iesirea din fabrica este vorba? Si masina mea este tot din 2004, Noiembrie. Trebuia sa ne prezentam la un anumit interval de timp la ceva control, ca sa pastram garantia pt vopsea si tabla..? Eu am fost doar la revizii 2 ani, si de atunci n-am mai mers la dealer. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
aia cu "de la iesitu' din fabrica" este evident o nesimtire, care oricum incalca legile.
Insa pe partea cu controlul de coroziune, eu zic sa cititi carnetul de garantie si prevederile lui. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu stiu daca s-a mai discutat pana acum, am obeservat un alt loc unde apare rgina, este sub chederele, sau cum le zice la baghetele care fac trecere dintre usi si geamuri.
Daca scoti baghetele respective, pe partea din interior, adica din masina, sunt puncte de rugina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
TopGear |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 November 06 ![]() |
Ieri am facut revizia la 40K la AMG. Totul in regula.
Cei de la receptie m-am intrebat daca doresc sa imi faca un nou tratament anticoroziune. Tratamentul - de altfel gratuit - a constat in curatarea prealabila a lonjeroanelor stalpilor si pragurilor cu o solutie de curatare injectata sub presiune, iar apoi (dupa cca 1h de uscare) injectarea - tot sub presiune a unei solutii anticoroziune pe baza de ceara. Solutia era produsa de Ixell - care furnizeaza si vopselurile celor de la Dacia. Toata distractia a durat cca 1,5h in curtea exterioara a celor de la AMG. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dCi
2006
- B 00 WWW
|
|
tribunul |
![]()
|
Ai verificat si unde am zis eu mai sus?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
am luat cea mai mare teapa cu dacia logan si mie mi-a ruginit cazanul de tuica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
mamba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 20 November 06 From: București ![]() |
M-am ferit,m-am bucurat,am fost fericit...dar pana la urma tot m-a lovit.Impartasesc aceeasi suferinta:rugina pe usa,pe muchiile aripilor si de asemenea promisiuni desarte ale Dacia renault(renault nu merita scris cu litera mare)
|
--------------------
Dacia
Logan - Ambiance
2005
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
QUOTE(crisstian @ 2 Jun 2007, 11:45) Asa cum am promis cu ceva timp in urma vin si cu o prima poza. E de la suportul care sutine toba de esapament. In realitate arata ,,mult mai bine" La service fiind pentru revizie mi-au spus ca asa rugineste linia de esapament... Cand am timp o sa fac o poza si la suportul ala de sub masina (la mijloc) de care v-am spus ca s-a dus de tot si in locul lui am pus un colier ... ![]() Iata ca a sosit timpul sa-mi schimb suportul de la toba finala...se mai tine intr-un brat si ala gata sa plesneasca. As vrea sa stiu daca exista de cumparat suport pentru toba la fel ca cel original (in magazinele Dacia) sau trebuie sa-mi confectionez eu unul (,,in spatele blocului" ![]() Si a doua intrebare sudura pe toba se face cu electrod special sau cu oxiacetilena avand in vedere ca toba e din alt material sau se face cu electrod clasic. Va intreb fiindca mi-e frica sa fac sudura in service sa nu-i ,,tremure" mana mecanicului si sa-mi gaureasca toba... This post has been edited by crisstian: 3 Aug 2008, 09:43 Attached thumbnail(s) Imag001.jpg ( Size: 94.88k ) Number of downloads: 568 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
madi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 14 July 08 ![]() |
Vreau sa va intreb daca voi in cartea de garantie aveti trecuta "Garantia comerciala anticoroziune". Am masina cumparata in iunie 2008 si la mine in cartea de garantie e trecut: Garantie comerciala anticoroziune
Coroziune din interior spre exterior - 6 ani |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate +
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Este da nu prea ai ce face cu ea. Loganul in general rugineste de la exterior spre interior...
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:11 |