Care sunt salariile noastre?, Sa vedem care e situatia ...
![]() ![]() ![]() |
Care sunt salariile noastre?, Sa vedem care e situatia ...
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_slz @ 18 Sep 2005, 07:48) Ca atare Romania stagneaza la capitolul clasa de mijloc.....salarii decente ioc....si totul pt ca Guvernantii nu au imaginatia de a adapta politica economico-sociala la realitatile romanesti...ei aplica planuri valalibile in alte tari si desigur in alte timpuri. E ca si cum ar folosi un procesor 386 SX tocmai pt ca e stabil si nu ii trebuie cooler decat un pentium OverDrive....adica ca sa explic analogia in cazul acestui procesor....un pentium care merge pe soclu de procesor 486. Pe ce te bazezi cand spui asta? Pana la urma masura cu cota unica este menita sa ajute fix acea clasa de mijloc, si din cate am aflat eu chiar a ajutat-o. Imi place sa cred ca fac parte din aceasta clasa si prietenii mei la fel. Sa stii ca veniturile celor mai multi dintre noi au crescut simtitor fata de anul trecut. Daca in cazul tau nu e asa, nu inseamna ca la fel e la toti. Si chiar nu inteleg de ce carcaterizezi atat de vadimeste companiile straine, majoritatea acestora ofera salarii muuult peste ce se ofera la o firma cu patron roman. Si mentaliatetea e alta, si angajatul este altfel privit decat la companiile romanesti. Dar daca tu ai alte informatii, zi-ni-le si noua si o sa zic si eu ca tine. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
cred ca topicul asta - si probabil si altele similare, de pe alte forumuri.. - ar trebui folosit ca un veritabil studiu de piata de catre Dacia si de catre bancile care acorda credite......
iata cum adevarul despre banii romanului este - parerea mea... - altul decat cel stiut de bancheri si dealeri..... |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
tocmai a facut nevasta-mea socoteala ... si au iesti ca 85mil lei vechi venit / luna/ familie (eu siu nevasta) dar de pus deoparte nu prea punem decat vreo 15-20 mil/luna... Pai in ritmul asta imi iau eu porche la anu si la multi ani ....
![]() This post has been edited by nairam: 6 Mar 2006, 19:29 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Iar ai scormonit topicul? L-ai inviat ...
![]() Ca idee, mi-au marit si mie leafa, s-a facut 500! Dar a venit rata si a scazut cu 150.. ![]() Nairam, lasa ca te ajut eu cu bezina daca iti iei Porsche! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si ce facultati / meserii aveti , domnilor ? ...de curiozitate .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Adrian_Solenza Am dat de el din "greseala"
![]() ![]() @SiloS Sunt Jurist dar am o societate de contabilitate .... dar cred ca suntem ![]() This post has been edited by nairam: 7 Mar 2006, 12:57 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:39 |