Sa mancam sanatos
![]() ![]() ![]() |
Sa mancam sanatos
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 01:38) Din studiile care s-au facut s-a demonstrat faptul ca la aceiasi cantitate insectele contin mult mai multe proteine decat carnea de vita,pui, porc.... Nesanatoase sunt inventiile sintetice ale occidentului gen margarina,aditivii alimentari.....facute sa hraneasca ieftin o populatie in crestere continua. Parca la referendum eram in scadere. ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa vezi citi vom fi de 1 Decembrie, la cirnati gratis!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 01:28) Nu vad ce e nesanatos intr-un extract dintr-un gandac...ca e scarbos pt. europeni obisnuiti cu altfel de mancare e alta poveste.....pt. mare parte a populatiei planetei insectele sunt o mancare obisnuita. QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 01:38) Din studiile care s-au facut s-a demonstrat faptul ca la aceiasi cantitate insectele contin mult mai multe proteine decat carnea de vita,pui, porc.... Care parte MARE a populatiei ,ma? Io nu dau porcii mei de la Zervesti pe gandacii tai(sta-ti-ar in gat!) |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu vezi ca nu-i stau in gat? I s-au urcat la creier.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu nu vad care-i problema: prafu' se obtine doar din femela carcalacului, care, prin definitie, n-are tija.
Ma intreb, totusi, cine sta cu lupa sa verifice care are si care n-are.... ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa ce faci carcalacii praf, nu mai conteaza. Se zvoneste ca carcalacii masculi au efect afrodisiac, daca-s uscati natural, 34 de ore, inainte de macinare.
Carcalacii trebuie bine graniti inainte de sacrificare.. Se tin 48 de ore in baie. This post has been edited by corbex: 2 Nov 2012, 09:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(kato @ 2 Nov 2012, 01:24) numarul copiilor cu probleme serioase este mult mai mare acum (boli, malformatii, etc) decat in anii 80 sa spunem. pai atunci aveam lapte condensat, margarina produs secundar la instalatia de cracare de la solventul, menstrocil si flegmocil - cil cola - apa cu reziduu de la fabricatia gemului la fructus. mai era si untul 80% apa, borcanele cu morcovi transparenti si fratii petreush. toate bio, inclusiv trichinella spiralis din carnea de porc furata de la comtim. pe la sfirsit pina si securistii erau cu burta lipita de spate, copii aveau scorbut si pelagra ca-n secolul opspe da' astea erau probleme minore, nimic serios. This post has been edited by yhattori: 2 Nov 2012, 09:49 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Măcar așa, de fun.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(yhattori @ 2 Nov 2012, 09:45) Pardon! Io asa ceva am servit imediat dupa rivulutzie, ca un beneficiu al liberalizarii comertului si al aparitiei si la noi a primelor supermaketuri. Asa am capatat niste buze senzuale cum divele de azi nici nu indraznesc sa viseze! Mi le vedeam direct, cu proprii-mi ochi, fara sa am nevoie de fro oglinda, ceva... This post has been edited by dacis: 2 Nov 2012, 10:30 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
yhattori |
![]()
|
pai si "imediat dupa revolutie" de unde crezi ca a aparut carnea aia?
|
--------------------
*
*
*
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(paul_p @ 2 Nov 2012, 01:17) Nu-ti inteleg deloc punctul de vedere. Ideea mea era simpla. Daca vreau sa mananc ceafa de porc, apai sa manac ceafa de porc, fara sa mi se IMPUNA obligatoriu sa ingerez si coloranti, potentiatori de aroma, conservanti, etc. Daca ma apuca amocul sa mananc gandaci crocanti, atunci sa mananc cand vreau eu, nu sa decida altii ca daca vreau pizza musai trebuie si un pic de gandacel alaturi. Repet, sunt unii care considera urina ca fiind binefacatoare. Ti-ai dori ca apa minerala pe care o bei sa contina si 10% urina, ca asa au decis aia de o imbuteliaza? Bazati chiar pe propriile tale argumente, cum ca romanasii nu au aflat de beneficiile urinei si ca altii sunt deschisi la minte... Cred ca s-a depasit limita rezonabilitatii. Si nici nu mai ai de unde alege. Titlul topicului se referea la mancare sanatoasa - cum am spus un extract dintr-un gandac nu stiu ce ar putea sa contina nesanatos. Studiile facute de laboratoarele internationale credibile arata faptul ca insectele contin in proportie covarsitoare proteine care sunt benefice organismului fata de carnea de porc,vita,pasare care contin mult mai putine proteine si in plus mai contin grasimi si alte subsante care consumate in cantitati mari sunt nocive organismului.. Cat priveste urina - nu stiu nici un studiu credibil care sa arate ca ar fi benefic organismului....ba dimpotriva toate studiile arata faptul ca prin urina organismul elimina o gramada de toxine.......ca bivolaru et comp abereaza - treaba lor - cum am mai spus e o lume extrem de diversa. This post has been edited by tony-s: 2 Nov 2012, 14:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 15:31) Cine,bre?Studioshi britanici?Aia care incearca sa afle si acum de ce se cacă vaca pe kur?Da cu soia aia cum e ?Ca cica era nasoala inainte de '90.Acu' e superbio! 2 Nov 2012, 16:00: QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 15:31) Pai ce studiu trebe?Ca daca era bun de fuel ,il retinea organismu',nu?Bine daca esti inscris in MISA ,merge.... 2 Nov 2012, 16:10: QUOTE(yhattori @ 2 Nov 2012, 10:45) D-asta am in acvariu! 2 Nov 2012, 16:24: QUOTE(DannyY @ 2 Nov 2012, 10:23) Sa nu fie dreq praf de corni de radașca,ca nu mai scapa nici musca nebulita din camera This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 15:24 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Soia era nasoala inainte de 90 pt. ca circula legenda printre romanasi ca nea ceasca o baga in salam si alte mezeluri pt. ca e un produs ieftin. Evident faptul ca soia e mult mai sanatoasa decat mezelurile care existau atunci sau acum e un amanunt putin important pt. romanasi.
E drept ca pe atunci gradul de inteligenta al romanasilor era ceva mai ridicat fata de cel de azi...insa nu cu mult. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa inteleg ca sunt doua categorii: romanasi si bozgori? Si tu nu te incadrezi la niciuna?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 2 Nov 2012, 15:53) N-am zis niciodata ca nu m-as incadra intr-o categorie......insa asa cum am spus de mai multe ori ca exista si bozgori care nu urmaresc raul romaniei exista si romani extrem de inteligenti ....insa intotdeuna conteaza si decide majoritatea. This post has been edited by tony-s: 2 Nov 2012, 16:31 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(dacis @ 2 Nov 2012, 10:27) Pardon! Io asa ceva am servit imediat dupa rivulutzie, ca un beneficiu al liberalizarii comertului si al aparitiei si la noi a primelor supermaketuri. Asa am capatat niste buze senzuale cum divele de azi nici nu indraznesc sa viseze! Mi le vedeam direct, cu proprii-mi ochi, fara sa am nevoie de fro oglinda, ceva... ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 02:09) E X T R E M de D I V E R S A Cum dreq a putut mintea ta sa asocieze cuvintele astea doua?Esti o mirare de om!ti se invart cuvintele in cap mai rau ca ringhișpilu' Extrem de diversificată-daca vrei,explica tu cum pu/a mea vine asta in lumea gândacilor! This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 17:35 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
E neam cu vijelie care toarna beton...
Dar e Antoniu,si e din Manastireni This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 18:28 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tony-s |
![]()
|
Din pacate sunt pe forumul asta cativa care se cred extrem de spirituali si "dastepti" si care duc orice discutie in derizoriu.
Si ca sa le dau munitie romanasilor dastepti si spirituali - am mancat in spania paella valenciana in care fructele de mare puteai jura ca-s viermi,melci sau rame asa cum gasesti o gramada in romania dupa o ploaie mai serioasa. Dupa ce am trecut de repulsia initiala a fost ok chiar daca nu pot zice ca a devenit mancarea mea favorita. Nu-i consider deloc mai prosti pe asiatici care mananca insecte sau viermi fata de romanasii dastepti si spirituali cu micii si saormele....ba dimpotriva. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 19:32) Se vede ca n-ai prins armata... <span class='edit'>2 Nov 2012, 19:37:</span> QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 19:32) paella valenciana Ai mancat orez cu pui,ce-i asa de...... Ai cautat sa fie cat mai mult rosu si albastru in haleala 2 Nov 2012, 20:21: QUOTE(tony-s @ 2 Nov 2012, 19:32) Dupa ce am trecut de repulsia initiala a fost ok chiar daca nu pot zice ca a devenit mancarea mea favorita. Am recitit,si acum ,din partea mea,ai tot acceptul cu extremismul diversificat... This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 19:21 Attached thumbnail(s) phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg ( Size: 126.98k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yhattori |
![]()
|
termite-queen.jpg
e (era) cam 5 dolari una in piata in Nairobi in 2002. se tine in frigider si se maninca cruda (abdomenul, are gust de frisca) sau se face in tigaie s-atunci incepe sa semene la textura si gust cu un cartof pai. edit: vorbesc de termita regina. se maninca si lucratoarele si au un gust destul de bun prajite. This post has been edited by yhattori: 2 Nov 2012, 21:05 |
--------------------
*
*
*
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:04 |