Catre bucatzel, Continuarea disputei din topicul "Apa + antigel"
![]() ![]() ![]() |
Catre bucatzel, Continuarea disputei din topicul "Apa + antigel"
Dacia1974 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 14:45) Sunt putin ocupat pana diseara, dar te las sa te gandesti pana atunci de ce bucata de mai sus e o prostie. Sa-mi spui daca te-ai lamurit singur pana atunci. Cat despre topicul tau abuziv inchis, l-am curatat deja. Lasand in el absolut tot ce era util si relevant la intrebarea ta. Si daca mai ai asemenea probleme, iti recomand sectiunea probleme administrative. Pe o arie tehnica, toata discutia asta este off-topic. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sunt putin ocupat pana diseara, dar te las sa te gandesti pana atunci de ce bucata de mai sus e o prostie. Nu e o prostie. Tu preiei fara sa gandesti niste clisee tampite (scuza cuvantul, dar cand tu cobori nivelul discutiei si folosesti "prostie"...), vehiculate pe diverse forumuri. Cunosc pe de rost toate "explicatiile" adiacente. Sunt gargara. Crede-ma, nu se produce nici o catastrofa, nu explodeaza forumul si nu pleaca toti membrii, in deruta, daca se deschide un nou topic. De altfel, e suficient sa vad ce avatar ai, ca sa-mi dau seama de nivelul tau... This post has been edited by Dacia1974: 12 Nov 2012, 14:55 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
Si-al tau la fel.
![]() P.S.: Tocmai mi-am pus un avatar care arata, intr-adevar, nivelul meu e inteligenta. ![]() This post has been edited by Dacia1974: 12 Nov 2012, 16:07 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 13:45) Eh, au mai fost cativa...unii si-au mai revenit, altii au plecat....nu dispera, timpul le rezolva pe toate. QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 13:59) Tu chiar "judeci" un om dupa poza de la avatar ? (Se pare - in cazul de fata - ca-ti lipseste mult din simtul umorului...) QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 16:01) E clar. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
@Dacia1974,eu sunt unul din colegii care ti-a raspuns la una dintre intrebari.
Ideea e in felul urmator: fiecare topic ocupa un anumit spatiu.De ce sa deschidem pentru fiecare "problemuta" un topic nou?Intrebarea ta isi gasea raspunsul pe forum,daca aveai la dispozitie 5 secunde sa dai un "search".Chiar si asa,au fost colegi care ti-au raspuns,inclusiv eu.Nu e cazul sa te certi cu toti,sa dai in stanga si in dreapta,nu vei castiga nimic niciodata,poate vei deveni decat oaia neagra.Moderatorii stiu ei bine ce zic,in fond ei au in sarcina sa curete toate topicurile care nu respecta regulamentul.Nu au nimic cu tine,ci doar cu ceea ce faci. In fine, ai mai si deschis un topic nou pentru problema cu Bucatzel...Mergi mai departe.Aici nu ne certam,incercam sa ne ajutam. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
@ mrkiry
QUOTE Ideea e in felul urmator: fiecare topic ocupa un anumit spatiu. Asa, si?! ![]() QUOTE Nu e cazul sa te certi cu toti,sa dai in stanga si in dreapta,nu vei castiga nimic niciodata, poate vei deveni decat oaia neagra. Nu eu ma cert cu toti, toti se cearta cu mine. Eu n-am de gand sa cedez, cata vreme stiu ca n-am gresit cu nimic. Daca, din cauza asta, voi deveni oaia neagra, nu-i nimic; am cunoscut in viata dificultati si mai mari decat aia de a deveni oaia neagra pe un forum. @ maho QUOTE Tu chiar "judeci" un om dupa poza de la avatar ? (Se pare - in cazul de fata - ca-ti lipseste mult din simtul umorului...) O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Si spune foarte multe despre cel care o foloseste. Vorbesc foarte serios. |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tu zici ca ai supravietuit pana la varsta maturitatii?
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Eu cred ca ai ceva probleme. Unii te suporta mai mult decat as fi facut-o eu. Eu as propune sa fii pur si simplu ignorat de catre colegi, sa vad pe cine mai citezi.
Va rog NU mai postati intr-un topic inutil si imatur. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
Se pare ca voi nu-ntelegeti: stiu ca asa se obisnuieste pe forumuri: tot felul de moderatori si membri vechi, cu posturi multe, intervin aiurea si iau la trei pazeste un membru nou, numai din placerea de a da lectii si de a se simti ei bine (probabil din lipsa altor satisfactii in viata cotidiana). Sa fie sanatosi! Eu la prostiile astea nu marsez! N-o sa spun niciodata "aveti dreptate".
QUOTE Eu as propune sa fii pur si simplu ignorat de catre colegi, sa vad pe cine mai citezi. Va rog NU mai postati intr-un topic inutil si imatur. Sunt perfect de acord: vedeti-va de treaba voastra. Inclusiv moderatorii. Interveniti numai cand este cu adevarat necesar. Nu mai faceti pe zmeii in mod inutil. This post has been edited by Dacia1974: 12 Nov 2012, 19:26 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 19:05) Ăla-i spațiul despre care ai citit la geografie. Spațiul pe serverul DC e limitat, evident. De unde și expresia: "consumi biții forumului aiurea". 12 Nov 2012, 19:48: QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 19:05) O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Si spune foarte multe despre cel care o foloseste. Vorbesc foarte serios. Ia comenteaz-o și pe-asta: This post has been edited by Markos: 12 Nov 2012, 19:48 Attached thumbnail(s) alex.jpg ( Size: 28.63k ) Number of downloads: 596 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
Pe moment, m-am saturat sa ma cert cu toti neavenitii (unii chiar din Scursuresti Vale
![]() This post has been edited by Dacia1974: 12 Nov 2012, 21:04 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te-am pupat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@all: asta e un exemplu clasic de ce noi moderatorii cerem de numaistiucat timp o marire de salariu. Pai nu se mai mai poate asa domn'le, aprope in fiecare zi dai de cazuri din astea. Cred ca fac o petitie on-line.
This post has been edited by Ov: 12 Nov 2012, 20:07 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
eu zic ca s-a terminat tot aici si topic dispare.Cineva cu alta parere?
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
mrkiry |
![]()
|
Sa se mute la "Lipicios"
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(Ov @ 12 Nov 2012, 21:03) @all: asta e un exemplu clasic de ce noi moderatorii cerem de numaistiucat timp o marire de salariu. Pai nu se mai mai poate asa domn'le, aprope in fiecare zi dai de cazuri din astea. in urma sedintei de admunistratie s-a rectificat si bugetul si se pare ca s-a hotarat in unanimitate de voturi si oferirea unei prime de sfarsit de an pentru cel mai zelos moderator(cele mai multe topicuri sterse) ![]() |
--------------------
i help
if
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 12 Nov 2012, 20:03) @all: asta e un exemplu clasic de ce noi moderatorii cerem de numaistiucat timp o marire de salariu. Pai nu se mai mai poate asa domn'le, aprope in fiecare zi dai de cazuri din astea. Cred ca fac o petitie on-line. daca nu va convine aici, plecati la privat, parca asa era indemnul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Din cate vad, baiatu' n-a binevoit sa gandeasca inainte de-a scrie,
La fel cum n-a binevoit sa gandeasca inainte de a scrie bucatile de mai jos. (Sterse din topicul care a provocat tragedia) QUOTE(Dacia1974 @ 11 Nov 2012, 22:37) Nu stiu daca era deschis un altul sau nu. Nu stau sa citesc tot forumul inainte sa pun o intrebare, desteptu' lu' tata. P.S.: "Vreo" se scrie fara cratima. "Ma-ta" are cratima, "vreo" nu. ![]() QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 14:17) Motivul pentru care a primit 10% fara zile de pauza (in caz ca se intreaba cineva) e ca am sperat ca e o scapare care nu se mai intampla. Sa-mi fie invatatura de minte, nu? QUOTE(Dacia1974 @ 12 Nov 2012, 14:45) 2. Repet ce am scris si in topicul inchis in mod abuziv: problema care ma interesa pe mine implica mai multe intrebari. Ca sa gasesc raspuns la ele, ar fi trebuit sa pierd o groaza de timp folosind functia search si sa fac o selectie citind zecile de topicuri in care apare cuvantul "antigel", dar nu raspund la ce vreau eu; Si acum la continuarea problemei de fata. Pai cum sa-ti spun, ma doare pe mine fix in gluteus maximus ca tu esti tu esti un puturos de prim rang. Partea cu cauta inainte de a deschide un topic nou e o chestie care face parte din regulamentul pe care l-ai acceptat. Daca fiecare user din cei 80.000 de useri pe care-i are forumul ar fi la fel de lipsiti de consideratie ca si tine, orice urma de informatie utila de pe forumul asta ar fi ingropata demult in balegar. Or pentru asa ceva exista facebook. Daca tu te consideri mai important decat restul userilor si indreptatit sa iei alti useri la trei pazeste cand iti atrag atentia ca puteai sa te deranjezi sa cauti inainte de a intreba, bravo tie. Da' sa nu te astepti sa supravietuiasca prea mult asemenea topicuri. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
moaaaammmmaaaaaa din cate vad cred ca ar mai trebui sa mai trec si eu pe la dacioti,promit de azi incolo macar o vizita pe zi
![]() |
--------------------
i help
if
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2012, 20:16) Io cred ca moderatorii i-au dat cu suspendare. Pe viata ![]() @Dacia1974: Pe alte forumuri pe care mai bantui eu, luai instant warn pentru ca ai postat amboulea fara sa cauti intai. Din postarile alea scoase din cosul de gunoi vad ca esti tare-n clanta. Dar cam atat. Aia cu spatiul nelimitat s-o spui lu' mutu, e la fel de nelimitat ca si apa de ploaie. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
el a fost intr-o ureche ,tu daca le-ai avut pe amandoua ai luat decat 20%
![]() |
--------------------
i help
if
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
de sters
This post has been edited by kaspersky: 12 Nov 2012, 22:49 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
QUOTE Partea cu cauta inainte de a deschide un topic nou e o chestie care face parte din regulamentul pe care l-ai acceptat. Hopaaa... Pai se pare ca, prin insusi pseudonimul tau, ai incalcat si tu regulamentul pe care l-ai acceptat. Citez: "Mesaje d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc.". Basca ca tu esti si moderator si ar trebui sa dai un exemplu de disciplina. De fiecare data cand postezi un nou mesaj si-ti apare numele de user, incalci regulamentul! E strigator la cer! Pai trebuia sa te banezi de mult! Repede, da-ti 10% fara zile de pauza!!! ![]() ![]() ![]() QUOTE Motivul pentru care a primit 10% fara zile de pauza (in caz ca se intreaba cineva) e ca am sperat ca e o scapare care nu se mai intampla. Sa-mi fie invatatura de minte, nu? Frate, se pare ca nu ti-e clar: poti sa ma si banezi, de-aia nu mai pot io! Pai nu ti-am spus? Simte-te liber sa faci pe Dumnezeu! This post has been edited by Dacia1974: 13 Nov 2012, 00:11 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:50 |