Furtune spalator parbriz, 3 rupte dupa 6 luni
![]() ![]() ![]() |
Furtune spalator parbriz, 3 rupte dupa 6 luni
gap |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 23 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
LGN
1.6 Laureate
|
|||
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
aha...vad problemele voastre....acuma sa va spun ce-a patit taicameu...-> la un moment dat, isi da seama ca nu-i mai merg stropitoarele alea...merge in service dupa ceva timp, si....stupoare >>> i-au intrat soareci la motor...se vedea si urme pe-acolo...si soriceii aia adapostiti la caldura or ros furtunele alea...si aia din service, evident ca or schimbat furtunasele, dar teu n-or avut si tot taicameu tre` sa-l cumpere...
Si i-a zis ala din service la taicameu ca la una...tot din Oradea, i-au intrat tot asa soareci la motor...numa ca i-or ros instalatia electrica...si or trebuit aia sa schimbe mai mult decat la noi... Acuma taicameu o stropit cu ceva motorina pe-acolo...si No Problem This post has been edited by raducu13: 19 Aug 2006, 07:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
va recomand setul de furtune de berlina. dar, ca sa nu aveti probleme (ca se topesc si ies din imbinari), strangeti fiecare capat cu un plastic din ala cu care se asigura capacele (3000 ROL banda, e nevoie de vreo 5). nu veti mai avea probleme, nici dupa ce motorul ar vrea sa le topeasca. e mai greu (eu nu am pus acolo) sa pui acel plastic la furtunul ce iese din rezervor.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.749 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am pus de acvariu da vreo saptamana ... ca nu mai aveam ce sa scurtez.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
danut_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 November 07 ![]() |
Nu am gasit un topic pt problema mea, asa ca sa nu mai deschid unu-l am scris aici.
Vreau sa scot acel rezervor in care se pune solutia pt spalat parbizul dar nu am reusit. Am demontat primul surub cel din dreapta dar apoi tot nu se misca. Am tras in sus in lateral crezad ca e vreo clema dar nimic. Daca e prins tot cu surub pe partea cealalata cum fac sa ajung la el, eu am incercat sa bag mana pe la roata dar e scutul acela plastic. |
--------------------
Dacia
Logan
19.03.2007__ Ambition 16v
- B-86-L?M
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
trage CU PUTERE in lateral, spre partea stanga a masinii (spre volan cum ar veni). Are un pinten de plastic care intra in "contraaripa"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
danut_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 November 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
19.03.2007__ Ambition 16v
- B-86-L?M
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
S-a dus T-ul si la mine. E timpul pentru o vizita la dealer.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata a avut Moskvici 1500 20 de ani, Aro 10 il are 9 ani si nici una dintre masini nu a avut probleme cu furtunasele de la stergatoare. Desigur ca la Logan l-au lasat dupa 1.5 ani. A mea are doar 6 luni si inca nu s-au copt furtunasele, dar in schimb imi curge ulei pe la distributie!
In concluzie, Dacia este pe drumul cel bun si noi pe drumul cel prost! |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
tu crezi ca dacia fabrica furtunasele alea de cauciuc ?!
generalizarea ta e copilareasca. |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@hash
Faptul ca Dacia foloseste materiale neadecvate (ca sa nu zic proaste) e cumva o circumstanta atenuanta? This post has been edited by vijelie: 8 Jul 2008, 10:49 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 8 Jul 2008, 11:41) Fara suparare, nu le fabrica dar le foloseste. Chiar asa de greu e sa schimbi furnizorul? Ce pretentii sa ai de la...simeringuri, daca un banal furtun crapa asa repede? Chestiile minore ar trebui tratate cu o mai mare seriozitate. Noi ne descurcam sa improvizam (romanul descurcaret) dar poate nu este bine, d-aia noi avem dacie si neamtul mercedes. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
QUOTE(BZN @ 8 Jul 2008, 11:56) Fara suparare, nu le fabrica dar le foloseste. Chiar asa de greu e sa schimbi furnizorul? Ce pretentii sa ai de la...simeringuri, daca un banal furtun crapa asa repede? Chestiile minore ar trebui tratate cu o mai mare seriozitate. Noi ne descurcam sa improvizam (romanul descurcaret) dar poate nu este bine, d-aia noi avem dacie si neamtul mercedes. Neamtul are mercedes pentru ca are acea diferenta de bani dintre Dacie si Mercedes. cu masinile vechi nemtesti o tara cat o tari dar ..... nou e tot nou cat e |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Racord T pentru furtunașele spălătorului de parbriz, cod 549124, preț fără TVA 10,39 lei:
img0651rc3.th.jpg Arată altfel decât modelul livrat din uzină, sper sa țină mai mult. This post has been edited by liviu2004: 8 Jul 2008, 15:12 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mai nene, aproape orice furtun ce se gaseste pe piata tine mai mult!
Si acum, scuze de off-topic. Nu s-a inteles... Prin anii 70 mai dadeam si noi ajutor la cate o constructie prin Germania. S-a gresit un reper, gaurile unei grinzi nu erau perfect la cota... Romanul, invatat cu improvizatiile a rezolvat problema, mesterul nostru era fericit ca s-a descurcat ,dar neamtul a aflat si bineinteles reperul a fost inlocuit. Asta era ideea, neamtul are(produce) mercedes si noi avem (producem) dacia. Si asta nu pentru ca neamtul are bani, ci pentru ca are (si) altceva.... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
m-am referit la faptul ca daca o piesa e proasta, asta nu inseamna ca masina per total e proasta. si-ati sarit pe mine
![]() furtunele alea le-am schimbat si eu, cu unele de berlina (se inmoaie la caldura si sar afara), apoi cu unele de acvariu (la fel), inca n-am gasit solutia castigatoare, refuz sa pun coliere si sarme pentru ca in primul rand e plastic, si-apoi mi s-a intamplat sa se infunde (si nu am pus decat solutie pt parbriz) |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ai dracului, e identic cu T-ul de berlina, care, cu tot cu duze si furtune, e 3 lei la orice magazin de piese auto
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Unii are bani si nu este ce face cu ei.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vijelie |
![]()
|
Bine, ar mai fi un amanunt: ala de 3 lei e bine mersi pe pozitie de 2 ani si nu da semne de oboseala.
Sa-l vedem pe asta "de import" ce poate! This post has been edited by vijelie: 8 Jul 2008, 15:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
liviu2004 |
![]()
|
O să facă un mare ....
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma repet: de ce nu puneti peste T-ul respectiv si un pic pe conducte, in zona, un scotch de aluminiu ca sa mai ajute la respingerea caldurii?
La 206 asa e din fabrica. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
liviu2004 |
![]()
|
O fi ajutând nu zic nu dar:
- furtunele sunt ca în prima zi; - și-așa Loganul e cum e, dacă mai pun și scotch și altele, o să mă simt ca la Dacia 1310. Nu de alta, dar sârmă la arcul trapei de carburant am pus. Fără sârmă nu se poate la DACIA; Mda, dacă mă gândesc, izolație la țevile de AC am pus; - e un plastic prea ieftin pentru a fi băgat în seamă cu ajutoare de gen scotch. Părerea mea. This post has been edited by liviu2004: 8 Jul 2008, 15:41 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
Cum este T-ul la 206. Tot ieftin, dar putin protejat.
Attached thumbnail(s) IMG_0036_T.jpg ( Size: 550.93k ) Number of downloads: 280 IMG_0037_T.jpg ( Size: 461.55k ) Number of downloads: 301 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O solutie ca sa mai sara furtunele de pe teu ar fi aplicarea pe ambele parti ale teului a cate unei bucati de tub termocontractant care sa stranga capetele furtunelor pe teu
|
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
sau prinderea cu coliere de plastic de prins cabluri... "soricei" cum se mai numesc popular... la mine nu s-au mai crapat capetele furtunelor dupa ce le-am pus coliere din acestea
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am de 3 ani aceleasi furtune de acvariu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si eu pe cele originile(tot de 3 ani) si nu s-au crapat
![]() This post has been edited by bobo77: 22 Jul 2008, 20:48 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:13 |