A doua prima dragoste, Yamaha FZS600
![]() ![]() |
A doua prima dragoste, Yamaha FZS600
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Pt. asta chiar se merita vorba: ,,sa o stapanesti sanatos!!!,,
Nu iti mai place Reno? Ia-o incet, ca esti la inceput! This post has been edited by CRY 79: 21 Jul 2012, 10:15 |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc frumos
![]() Probabil urmatoarea masina va fi o Laguna III, dar pana atunci, daca Renault-ul nu fac motoare (din cate stiu eu ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Bafta cu scoala si cu examenul
![]() Eu pe fisa medicala am platit fabuloasa suma de 40 de lei, deci sigur gasesti mai ieftin de 110. Sa iti cumperi echipament complet ! Ah si multi kmp fara probleme ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
StefanT |
![]()
|
Mersi, shush!
Echipamentul va fi desigur, complet ![]() ![]() Multi kmp fara probleme si tie! ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica iti ia singe inainte sa poti merge cu motocicleta?
![]() Pai nu dai destul dupa? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
StefanT |
![]()
|
Nimeni deocamdata, asa am presupus eu
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si bafta la examen
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Asfalt uscat si drum intins!
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cat prinde ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
StefanT |
![]()
|
TheStig si turbodxman: multumesc frumos!
ArtVandelay: viteza maxima constructivă din certificat este 210 km/h |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
slab.. daca te intalnesti cu argon pe serpentine ai pus-o.
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Uelcăm tu dă clab.
Și mie mi-a luat sânge pentru fișa medicală (am facut-o pe bune). |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ StefanT
Felicitati pentru achizitie. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cateva sugestii: Referitor la echipament. Majoritatea vanzatorilor (cel putin cei din Bucuresti) te miros imediat daca nu te pricepi si incearca sa-ti bage pe gat tot felul de ciurucuri. Si te mai si aburesc ca marfa lor e cea mai buna sau ca alta varianta nu exista. Plus ca s-ar putea sa dai peste niste meseriasi care habar nu au ca vand un anumit produs, desi acel produs se afla pe site-ul magazinului. Eventual, zi-ne si noua ce vrei sa-ti iei inainte sa-ti cumperi. Ca orice sugestie ajuta. In alta ordine de idei, gandeste-te bine ce fel de echipament iti iei. In sensul ca sezonul incepe, in general, undeva la sfarsitul lui martie si se termina undeva pe la sfarsitul lui noiembrie. Altfel spus, daca iti iei o geaca cu protectia incorporata, nu cred ca te poti da cu ea in iulie-august cand afara sunt 40 de grade. Referitor la casca, ia-ti una care sa aiba si o semi-vizeta din plastic mat, care tine loc de ochelari de soare. In felul asta, scapi de stresul pus - dat jos ochelari de soare. In niciun caz nu iti lua vizeta mata. Bafta |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
StefanT |
![]()
|
Multam fain
![]() Gibonu, stiam sigur ca am uitat pe cineva a carui jurnal de bord m-a convins sa nu mai astept. Tu erai, si jurnalele tale pe care le-am urmarit periodic, insa intr-o noapte pe la ora 2 le-am recitit post cu post, fara sa imi dau seama de ora târzie care era. Cat despre echipament, cu siguranta voi cere sfaturi. Ca idee, casca stiu ca trebuie sa fie de firma, o sa aleg cateva variante si le postez; musai cu viziera de soare cum ai zis si tu. La costum, sincer as vrea sa merg pe o varianta din piele, dar la fel, inca nu stiu modelul. Este adevarat ca protejează in general mai bine decat cele din textil? Mulțumesc de ajutor! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
băi ce tare !
![]() să te dai mult și bine pe 2 roți !! ![]() This post has been edited by Alexu7: 23 Jul 2012, 18:11 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 23 Jul 2012, 17:52) Ca idee, casca stiu ca trebuie sa fie de firma, o sa aleg cateva variante si le postez; musai cu viziera de soare cum ai zis si tu. La costum, sincer as vrea sa merg pe o varianta din piele, dar la fel, inca nu stiu modelul. Este adevarat ca protejează in general mai bine decat cele din textil? De firma sunt toate si toate firmele au si modele bune si modele mai putin bune. Alea cu ochelari de soare sunt foarte scumpe pentru ce ofera in plus. Alea de piele arata mai bine si sunt mai rezistente la tavaleala (murdarie, frecat de asfalt, zgarieturi). Protectie zic eu ca ofera la fel si alea de textil, doar ca rezista mai putin in timp. Dezavantajul la cele din piele e ca ziua in soare cam fierbi in ele ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
StefanT |
![]()
|
Aha, deci sfatul tau este sa merg pe varianta de textil...?
![]() EDIT: @alexu7: Mersi, numai bine si tie ![]() This post has been edited by StefanT: 23 Jul 2012, 19:21 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Frumoasa
![]() ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(StefanT @ 23 Jul 2012, 19:20) Eu inca nu imi permit sa dau sfaturi in domeniul asta, doar spun si eu ce am observat in timp ce imi cautam echipament. Daca aveam buget nelimitat mi-as fi luat combinezon Dainese, cizme si manusi Sidi si casca Schuberth, as fi aratat periculos rau pe micuta mea de 125 ![]() Dar cum bugetul era totusi o problema am preferat geaca de textil cu protectii integrale si casca fara ochelari de soare. This post has been edited by Shush: 23 Jul 2012, 22:12 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
gibonu |
![]()
|
@ StefanT
Ma bucur daca jurnalele mele te-au ajutat. Revenind la echipament, si in cazul meu vor fi sugestii. Pentru ca nici eu nu imi permit sa dau sfaturi. Asadar, daca te ajuta cu ceva, casca mea este Caberg V2R. O am din 2009 si ma impac foarte bine cu ea. Oricum, alta casca n-am avut, asa ca nu pot face comparatii. Eu am luat-o de la Ploiesti, insa vad ca acum au magazin si in Bucuresti. http://www.paulas-bikershop.com/index.php?...380_50_599_1372 Eventual uita-te cat este diferenta intre casca cu ochelari de soare si casca fara ochelari de soare. Oricum, raman la parerea mea ca semi-vizeta cu ochelari de soare este un accesoriu foarte util Referitor la piele, n-am avut niciodata, asa ca n-am ce sa spun. Bafta in continuare. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
StefanT |
![]()
|
Pana la echipament, asa ceva ar fi util in dotare?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
gibonu |
![]()
|
@ StefanT
Da, merita achizitionat un redresor. Ca sa ai cu ce incarca bateria peste iarna. Eu il am pe asta: http://www.bateriimoto.ro/REDRESOARE/Redre...tic--pID80.html Il folosesc cu succes de vreo 2 ani. Si l-am mai dat si pe la altii. Nu ma pricep la electrica, asa ca nu pot sa spun care este mai bun, avand in vedere diferenta de pret. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
E de ajuns să compari datele și-ți dai seama care e mai bun. Unul încarcă bateria cu 600 mAh, altul cu 1000 mAh. Plus că unul e-n Germania, iar celălalt, probabil prin China!
Ștefane, s-o stăpânești sănătos și să te ducă fără probleme unde vrei tu! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Shush |
![]()
|
Atat de des se descarca bateria incat este necesar un redresor ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Iarna nu poți să folosești motorul, ce crezi că se-ntâmplă cu bateria aia?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Shush |
![]()
|
Pai si o data pe an pot sa merg la un magazin de acumulatori auto sa le dau 10 lei sa o incarce.
Si oricum mai mult de 2-3 ani nu cred ca rezista o baterie de motocicleta. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
gibonu |
![]()
|
@ Shush
Care este legatura intre redresor si durata de viata a bateriei? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Shush |
![]()
|
Pai eu am vrut sa subliniez ca nu merita investia intr-un redresor pe care il folosesti o data pe an si nu in fiecare an, pentru ca atunci cand schimbi bateria banuiesc ca vine deja incarcata
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:36 |