Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
![]() ![]() ![]() |
Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Efectul direct al actiunii:
In noiembrie in prime time existau 28.000 telespectatori pe minut pentru postul Discovery, acum exista 12.000 (43%). Discovery suporta astfel o dubla lovitura: minus la incasarile de la RCS si minus la incasarile de pe publicitate. Sursa |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deci, facand un calcul economic, poate era mai bine pentru ei sa reduca pretentiile financiare fata de RDS si sa ramana in grila. Incasau mai putin, dar incasau ceva.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca deja sunt pe cale sa semneze.
Problema e ca daca semneaza cu unii la juma de pret o sa aiba si ailalti aceeasi pretentie de pret. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
cred ca mai repede vor face un pachet separat.....
eu unu as plati in plus fara probleme. ... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Prea tarziu, deja am predat receiverul RDS iar la altii nu ma grabesc sa ma mut.
Serios, chiar nu mai am de ce sa deschid televizorul. Cat despre National Geographic, si astia au luat-o pe ulei cu "Tigan de America". RDS, spre deosebire de alti provideri mai venea la pachet si cu internet, un telefon mobil, un stick de net moka, etc, oferte pe care nu le pupai la altii. Asa ca nu ma mira ca majoritatea celor ce urmareau discovery erau abonati RDS (ca pe tataia cu 10 clase votant PP-DD nu il intereseaza stick-ul de net). This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jan 2013, 21:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aha. Venea, si dupaia nu mai erau moka. Asa aveam si fixu' moka, si deodata n-a mai fost.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La Galati am predat telefonul mobil si telefonul fix de mai bine de doi ani si am inchis relatia cu ei. Cablul (analogic) merge binemersi si acum, moka.
Sunt curios daca merge faza asta si in Bucuresti, intrucat mai am semnal pe analogic. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Jan 2013, 21:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu se oboseste nimeni sa deconecteze cablul din echipamentul ala, normal ca merge in continuare.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:38 |