Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
![]() ![]() ![]() |
Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
DigiManele cand apare?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
2 posturi au cea mai mare taxa /abonat: Discovery si Eurosport.
Taxa e de 0,2 euro/abonat/luna. Restul toti au sub 0,15 euro (mai putin discovery travel care are 0,18 si eurosport2 care are 0,17) RDS-ul o fi zis ca nu merita... Sursa Attached thumbnail(s) tabel_BOMBA.jpg ( Size: 315.07k ) Number of downloads: 498 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 6 Dec 2012, 14:14) mai usor cu astea! Tu ai cifre oficiale care cat plateste? Am presupus ca preturile sunt aprox la fel la nivel mondial, mai ales daca sunt in dolari-euro sau ce moneda se plateste! Si RDS vrea tarife mai mici corect? sa nu mai vrea sa plateasca deloc. Eu vin cu alta intrebare: daca hbo se da in pachet separat..de ce vor sa il scoata? Cand presupui ceva ... tre sa te si bazezi pe ceva, iar din cate stiu io ... aproape orice contract intre doua firme ... se negociaza, fiecare parte isi pune pe masa plusurile, si cealata parte incearca sa-i scoata minusurile in fata, astfel incat el sa castige mai mult, ca nici una dintre parti nu-i societate de binefacere. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
a postat cineva in linkul de mai sus:
Servicii de programe – în ordinea indicelui anual de audiență (rtg% pe Whole Day, All + guests, pentru anul 2011) 1. PRO TV (2,668) 2. ANTENA 1 (1,992) 3. KANAL D (1,149) 4. REALITATEA TV (1,023) 5. ANTENA 3 (0,969) 6. PRIMA TV (0,791) 7. NAȚIONAL TV (0,547) 8. OTV (0,411) 9. ANTENA 2 (0,228) 10. B1 TV (0,209) 11. FAVORIT TV (0,167) 12. TARAF TV (0,136) 13. KISS TV (0,110) 14. EUFORIA LIFESTYLE TV (0,094) 15. GSP TV (0,076) 16. U TV (0,070) 17. TRINITAS TV (0,057) 18. NAȚIONAL 24PLUS (0,056)(fost N24Plus) 19. MYNELE TV (0,042) 20. MUSIC CHANNEL (0,033) 21. NEPTUN TV (0,022) 22. DDTV (0,018) 23. ALFA OMEGA TV (0,015) 24. THE MONEY CHANNEL (0,012) 25. SPERANȚA TV (0,005) 26. TVH2.0 (0,004)(fost TVRM EDUCATIONAL) 27. TOP 1 (0,001) Daca discovery are 0.2 inseamna ca e pe locul 10 sau 11 in Romania, ca top de programe. Aici cred ca apar doar alea obligatorii 6 Dec 2012, 15:43: QUOTE(Serje @ 6 Dec 2012, 15:37) Cand presupui ceva ... tre sa te si bazezi pe ceva, iar din cate stiu io ... aproape orice contract intre doua firme ... se negociaza, fiecare parte isi pune pe masa plusurile, si cealata parte incearca sa-i scoata minusurile in fata, astfel incat el sa castige mai mult, ca nici una dintre parti nu-i societate de binefacere. ai dreptate...dar la urma urmei, daca eu iti vand tie acelasi lucru cu 2 lei aici si 3 in iugoslavia, 5 in grecia...nu cumva cumparatorii vorbesc intre ei si incep sa guite? la urma urmei e vorba de acelasi post si acelasi serviciu...care se plateste pe cap de utilizator.. Repet...de ce vor sa scoata HBO..daca lumea plateste separat pentru el? Hbo e de cand sunt eu mic, in pachet separat...pret aprox la fel peste tot... This post has been edited by Sudsemnatu: 6 Dec 2012, 14:43 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ma nu stiu ce sa zic, dar eu cand nu sunt de acord cu ceva incerc sa imi rezolv problema ... nu fac topicuri pe forum, nu urlu in gura mare ca nu e ok si ca voi face ceva candva . Pe forum cerem pareri si solutii nu stam sa ne plangem.
Pana nu vad marturii de genul : "m-am dus la RDS si am reziliat tot pentru ca nu mai am Discovery" o sa imi rezerv dreptul de a ii da dreptate lu Klaus. Pana acum doar Bygy a incercat sa faca ceva, dar nu suficient. El se plange de lipsa altor companii de cablu in zona lui cand exista atatea firme care ofera televiziune prin antene satelit. Deci si in cazul asta suspectez doar multa gargara pe forum ca e la moda ... This post has been edited by Shush: 6 Dec 2012, 14:50 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Chiar că. Niște gagii gargaragii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe satelit e mai scump. Plus ca mai toti, aici pe forum, sunt interesati si de net (pret, performante), unde pe satelit e cam jale. In concluzie, în lipsa unei alternative comparabile, nu renunta nimeni la RCS/RDS.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai iti iei net de la rds si cablu de la ce satelit vrei ...
RDS nu te obliga din cate stiu eu sa iei tot de la ei. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 6 Dec 2012, 14:38) ai dreptate...dar la urma urmei, daca eu iti vand tie acelasi lucru cu 2 lei aici si 3 in iugoslavia, 5 in grecia...nu cumva cumparatorii vorbesc intre ei si incep sa guite? la urma urmei e vorba de acelasi post si acelasi serviciu...care se plateste pe cap de utilizator.. Repet...de ce vor sa scoata HBO..daca lumea plateste separat pentru el? Hbo e de cand sunt eu mic, in pachet separat...pret aprox la fel peste tot... Is piete diferite ... pretu se stabileste in functie de prea multi factori ca sa faci o comparatie. Conteaza numarul abonatilor, castigurile din reclame, cat is de interesati oamenii de posturile respective, salariile din fiecare tara ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Shush @ 6 Dec 2012, 14:48) Pana acum doar Bygy a incercat sa faca ceva, dar nu suficient. El se plange de lipsa altor companii de cablu in zona lui cand exista atatea firme care ofera televiziune prin antene satelit. Deci si in cazul asta suspectez doar multa gargara pe forum ca e la moda ... am incercat ,dar ce fac cu TV-urile pe analog 3 si ala lcd , cu DVB T , ca oricum la calculator m-am rezolvat si la astia am ceva reduceri am scris in paginile anterioare , HBO-ul l-au scos din analogic si l-au pus pe digital , acum cind vreau stau cu 2 telecomenzi 1 sa dau drumu la TV si ailalta sa schimb canalele acum ce sa fac sa iau alte TV-uri sa aibe DVB-C si pentru farfurie nu prea am pozitie stau cu fata spre est , satelitii sint pe S-V si daca as alege farfuria ar fi pt un tv This post has been edited by bygy007: 6 Dec 2012, 16:22 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dupa ce le-am dat un mail cum ca-s interesat de-un abonament la ei, azi m-a sunat si romtelecomu.
oferta buna, da' c-o singura buba. in zona mea (fabricii colt cu cetatuia) nu pot oferi decat net de maxim 20 Mbps. si n-au fibra optica ![]() gagica mi-a zis insa ca nu-s singuru doritor din zona (ba chiar is multe solicitari) si ca-n curand or sa rezolve problema si-o sa fie si net mai bun. asa ca m-am pus pe lista de asteptare si cu prima ocazie am trecut la romtelecom. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-ti notezi undeva, sanse mari sa uiti in cei 10 ani in care vor urma.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sunt pe dolce ...cred ca daca ar scoate discovery as rezilia instant contractul desi pe sport sunt singurii din romania care transmit NBA.
Cat priveste pretul ma indoiesc ca-i asa de mare cum pretind cei de la rds - din ce stiu eu romtelecom au mult mai putini abonati TV si totusi isi permit sa plateasca transmiterea discovery. This post has been edited by tony-s: 6 Dec 2012, 17:46 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Le inregistrez si le vad a doua zi pe cele care incep la 2:30-3 noaptea.....mai sunt care incep la 5:30 dimineata - pe alea le mai prind cateodata in direct.
la ce echipa are anul asta Lakers - Kobe,Howard,Nash,Gasol.... ar trebui sa defileze prin NBA, insa pana acum nu prea e deloc asa desi si-au mai revenit ultimele meciuri..... This post has been edited by tony-s: 6 Dec 2012, 17:47 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AndreiPascu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 December 12 ![]() |
QUOTE(Shush @ 6 Dec 2012, 14:48) Ma nu stiu ce sa zic, dar eu cand nu sunt de acord cu ceva incerc sa imi rezolv problema ... nu fac topicuri pe forum, nu urlu in gura mare ca nu e ok si ca voi face ceva candva . Pe forum cerem pareri si solutii nu stam sa ne plangem. Pana nu vad marturii de genul : "m-am dus la RDS si am reziliat tot pentru ca nu mai am Discovery" o sa imi rezerv dreptul de a ii da dreptate lu Klaus. Pana acum doar Bygy a incercat sa faca ceva, dar nu suficient. El se plange de lipsa altor companii de cablu in zona lui cand exista atatea firme care ofera televiziune prin antene satelit. Deci si in cazul asta suspectez doar multa gargara pe forum ca e la moda ... Exact asta am zis si eu. Toata lumea se plange pe Facebook sau pe forumuri, dar nimeni nu FACE ceva. M-am interesat si-am aflat ca ANPC chiar poate sa le-o traga astora de la RCS, asa ca eu am depus o reclamatie. PAre complicat, dar nu e vedeti aici cum sa faceti si voi daca sunteti intr-adevar revoltati pe imputitii de la RCS: http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=co...&id=8&Itemid=54 |
--------------------
Peugeot
407
2007
- B - 13 - BMX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si cam pe ce motiv poate "sa le-o traga" ANPC-ul celor de la RCS?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uite așa!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nana la fundulet, am inteles.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa vad scris de la ANPC: "Putem sa le-o tragem!"
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AndreiPascu @ 7 Dec 2012, 14:40) M-am interesat si-am aflat ca ANPC chiar poate sa le-o traga astora de la RCS, asa ca eu am depus o reclamatie Da, le-o trage din chiloti afara si le-o tina bine in mana, ca sa nu spun in altceva... ANPC ar putea interveni daca RCS ar refuza rezilierea contractului cu un abonat care invoca modificarea grilei cu un program care a fost important in luarea deciziei, poate interveni daca RCS cere in continuare bani pentru un pachet de programe pe care nu-l mai livreaza. Aici nu e cazul de invocare a "obligatiei de a face" a furnizorului RCS pentru ca ei pot spune ca nu depinde de ei (e caz de forta majora), Discovery e cel nu a vrut sa continue contractul prin refuzul renegocierii conditiilor. Si in plus de asta, eu nu am vazut o declaratie din partea discovery care sa dovedeasca ca de fapt si ei au vrut sa negocieze (de ex. sa fi spus ca au propus o reducere 30-50% a taxelor). Au spus doar ca nu i-a contactat RDS-ul, ca nu au vrut sa semneze un alt contract (la acelasi pret...), ca RDS le-a propus alta metoda de furnizare a serviciului (respectiv sa fie in pachet separat) dar ei, discovery, au refuzat. Ba, siderant, s-au plans ca RDS a dezvoltat niste programe proprii care sa-i concureze. Deci asta ii deranjeaza pe aia de la Discovery, concurenta mai ieftina... Insa alta e discutia daca se baga in fraza Consiliul Concurentei. Acolo poate fi discutata o pozitie dominanta pe piata si deformarea pietei. 7 Dec 2012, 20:25: PS: mai sunt si altii suparati pe RDS: This post has been edited by klaus: 7 Dec 2012, 19:25 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ingerulol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 06 ![]() |
Am fost fanboy Discopery mult timp (nu mai deschideam TV-ul cu lunile) , numai ca de cand s-a nascut micutul meu baiat am petrecut mult timp in fata TV si mi-am dat seama ca emisiunile se repetau la maxim , iar reclamele erau enervante si in numar mare (mai rau ca protv in filmu` de sambata seara) . Cer bani multi , sa le faca pachet ca cinemax pack sa ne lase in pace . Imi place noul Digi Life (celelalte sunt mai slabe) dar am vazut documentare interesante , si de-abia astept BBC Knowledge ! Am pachet maxim dar nu ma deranjeaza asa de tare ca le-au scos (pe animal planet nu m-am uitat niciodata - erau numai emisiuni cu crocodili predominant)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6MPi
- AG 05 EMR
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io regret Investigators..
Imi placeau cazurile cu crime rezolvate.. Si taare mult Doctor G.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 6 Dec 2012, 16:43) dupa ce le-am dat un mail cum ca-s interesat de-un abonament la ei, azi m-a sunat si romtelecomu. oferta buna, da' c-o singura buba. in zona mea (fabricii colt cu cetatuia) nu pot oferi decat net de maxim 20 Mbps. si n-au fibra optica ![]() gagica mi-a zis insa ca nu-s singuru doritor din zona (ba chiar is multe solicitari) si ca-n curand or sa rezolve problema si-o sa fie si net mai bun. asa ca m-am pus pe lista de asteptare si cu prima ocazie am trecut la romtelecom. Asta cu fibra am auzit-o si eu... ca sunt multi doritori la mine pe strada. Cand de fapt tot satul e conectat la acelasi (unicul de altfel) provider de net.... Sunt doar 2-3 care au de la romtelepom viteza aia de adsl de 8Mb Asa ca nu spera si nu ai teama promisiunea romtelepom e sfanta. Sunt mai multe solicitari adica tu si inca doi.... Pentru care nu se vor deranja sa traga fibra optica.... Suma respectelor Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(ingerulol @ 7 Dec 2012, 22:24) faptul ca tu nu te-ai uitat nu inseaman ca nu e asa urmarit. Conform statisticilor de pe paginademedia.ro primele posturile documentare urmarite sunt: Discovery, NG si Animal Planet |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci nu ar fi 1% cum ziceau ei din ce am vazut e cam pe acolo ar fi si cei care au semnat petitia (parca 27 000) , oricum sint mirlani acum ma uit pe net , dupa indelungi sapaturi am gasit unu care sa mearga, da nu la calitatea TV-ului
This post has been edited by bygy007: 7 Dec 2012, 22:59 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
just works...
This post has been edited by YO4RLP: 12 Dec 2012, 21:15 Attached thumbnail(s) Captur__ecran.png ( Size: 860k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:14 |