Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
![]() ![]() ![]() |
Sinteti de acord cu scoaterea canalelor Discovery, Imputitii de la rcs
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
basescu nu sta cu mine in bloc
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Atunci n-ai nicio sansa.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 2 Dec 2012, 16:21) reducerea asta-i pt word si science care nu le mai dau? si trebuie sa mergi tu sa iti scada din pret? ei singuri nu fac reducerea din proprie initiativa.(ma refer la cei care au semnat actu ala aditional pt canalele alea in plus)... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ala cel mai tare extra era 31 la mine eu am ceva reduceri la ei si am trecut de ala cel mai mare la un pachet mai mic baza special HBO si digi film ca altfel nu aveam cum nu stiu ce dracu
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Scrii de pe telefon sau ti-a hacuit C@t@lin contul?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am vrut sa bifez inca in DA, dar nu ma lasa.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
ce te nedumireste nu am net de la ei , doar cablu si telefon iar la cablu am 25% din ab de cablu baza , baza special si 100% din HBO
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai... sincer eu stateam cam 70% din timpul petrecut pe TV pe Discopery iar doamna pe TLC.. mai toata ziua... deci suntem tristi.
Dar am descoperit History ala care l-au bagat in loc si e foarte jmecher si ala... dar tot simt lipsa Discovery. M-as bucura daca ar baga la loc Discovery si ar lasa si History. Dar pana sa ma bucur o sa ma duc sa-mi fac abonament la UPC (serviciul ala cu antena). Ca io n-am decat cablu de la RDS. LE: i-auzi ce zice asta: Grila Superioara da' e prima data cand aud de asta This post has been edited by skija: 3 Dec 2012, 10:56 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
bygy007 |
![]()
|
io nu vaz nimic http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi-tv/...t-extra-digital
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai nimeni nu vede.. o fi in planul de viitor...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kato @ 1 Dec 2012, 22:54) treaba e simpla. rds a propus celor de la discoperi sa le faca pachet separat (gen hbo), insa oferta lor a fost refuzata. daca cei de la discoperi erau interesati de abonatii rds acum nu se mai faceau chestionare pe forumuri. ![]() Mama are pachet separat ala de 7 lei cu toate Discovery-incheiat acum 3 luni cand le-au scos din baza. Incepand cu joi seara nu mai am deloc, chiar daca platesc separat. Motivul? le inlocuim cu altele. De ce? Asa vrem noi. Dar eu platesc separata 7 lei pentru Discovery. Asa ca nu mai puneti botul la cei zic astia de la RDS. Le faceau competitie canalelor proprii, de aia au scos. Oricum reziliez cu ei si trec la UPC. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
daca discoperi nu mai vrea sa fie retransmis de rds, ce poate sa faca rds? care ar fi optiunile?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
skija |
![]()
|
unde scrie ca discopery nu mai vrea?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi dacă au cerut bani e logic că nu mai vrea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
in comunicatul rds se precizeaza ca a fost inaintata optiunea crearii unui pachet separat si discoperi a spus pas. discoperi nu a aparut sa infirme.
"Grupul Discovery a refuzat propunerea noastra de a crea un pachet distinct, care sa contina toate canalele sale, la un tarif stabilit de Discovery, pachet disponibil abonatilor interesati, dar fara costuri nejustificate pentru abonatii care nu il solicita." sursa This post has been edited by kato: 3 Dec 2012, 13:28 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
skija |
![]()
|
pai pe baza la ce? Exista niste reguli de difuzare, niste contracte de publicitate pe care Discovery le-a incheiat cu clientii. Iar daca in contract scrie ca se face doar daca este transmis in grila de baza si tu vrei sa mi-l bagi in extra, e o problema. Asa, discovery se poate justifica in fata clientilor. CA CA SA ajunga la noi, ei tre' sa produca niste marafeti care sa-i ajute sa ajung ala noi. Simplu.
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
kato |
![]()
|
pai stai nene, ca nu intereseaza pe rds de publicitatea pe care o vinde discoperi, ca nu are cota parte
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kato @ 3 Dec 2012, 14:17) Cine a zis asta? Si daca eu am platit 7 lei ei cu ce drept imi scot Discovery si imi baga altceva? Au zis ca nu mai dau Discovery ca e prea scump ! Or sa faca si cu Eurosport la fel. iefinirea abonamentelor cand are loc? Discovery e in baza de 10 ani aproape cred ca QUOTE(DragosP @ 3 Dec 2012, 14:21) Am zis mai sus..Discovery e in baza de 10 ani...de 10 ani plateste Rds la ei, acum deodata ii scoate. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai dat 7 lei și l-ai avut pentru ăia 7 lei.
Acu' nu-l mai ai și n-o să mai dai 7 lei. Simplu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
Lasă drobul de sare în pace.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu cred ca e un drob de sare. Din cate stiu, orice act aditional (asta banuiesc ca a semnat pentru pachetul respectiv) se semneaza pe termen de minim 12 luni, deci va plati in continuare, fara sa beneficieze de programele respective.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu ești pe bune?
Păi dacă a făcut contract pentru ceva și acel ceva nu se mai livrează/difuzează/zi-i cum vrei, cum să mai plătească? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
Eu cred ca tu n-ai informatii suficiente. Canalele Discovery au fost scoase din pachetul Baza. Diferenta de 7 lei era pentru trecerea la pachetul Extra, care includea canalele Discovery, dar si alte canale in plus. Asa ca le e foarte simplu celor de la RDS sa incaseze in continuare cei 7 lei, spunand ca doar au schimbat grila, dar pachetul se numeste la fel.
De pe alt forum: QUOTE -i-am intrebat si de Extra daca in conditiile in care au scos pachetul Discovery e normal sa platim 7 RON pt o poanaciune. Mi s-a raspuns ca saptamana aceasta se vor introduce "noi" canale de documentare pentru a suplini scoaterea pachetului Discovery. Cred ca asta confirma ce spuneam eu, modifica pachetul si incaseaza in continuare cei 7 lei. This post has been edited by yoncv: 3 Dec 2012, 15:50 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 3 Dec 2012, 14:00) Cine a zis asta? Si daca eu am platit 7 lei ei cu ce drept imi scot Discovery si imi baga altceva? Au zis ca nu mai dau Discovery ca e prea scump ! Or sa faca si cu Eurosport la fel. iefinirea abonamentelor cand are loc? Discovery e in baza de 10 ani aproape cred ca Am zis mai sus..Discovery e in baza de 10 ani...de 10 ani plateste Rds la ei, acum deodata ii scoate. acuma cred ca nu vrei ca rds sa abuzeze si sa difuzeze ilegal ca ai platit tu 7 lei...daca discoperi nu mai vrea aia e. bine ca se gandesc sa compenseze cu ceva. sincer ma doare la basca daca vad un documentar bun pe discoperi, da vinci ori digi moghitoi, important e documentarul in sine si faptul ca il pot urmari. referitor la bani, de 10 ani de cate ori a crescut rds tariful? cum sunt tarifele raportat la concurenta? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:10 |