Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Timisoara
DSops |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
![]() Noi va asteptam Si asa de la Brasov pina la Slanic nu sint decit vreo 150 Km ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Vrea cineva o intilnire? Hai sa programam una!!
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
La Romanesti, dupa manastire, la al doilea pod spre dreapta 100 m sunt niste poieni imense, curge un paraias, curge bega, padure (300 m fara asfalt).
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Da, repede, repede, pana nu imi vand Dacia!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Las' ca te primim si fara
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Se mai intilneste lumea? Eu nu mai am DSN, am trecut pe reno.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
DSops |
![]()
|
Pai pana se mai intalneste o sa ai mercedes.
|
|
Bob |
![]()
|
Ne mai vedem in Timisoara?? Hai mai ce dreq!! :evil:
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Propune-ti! Daca sunt prin oras, ca am obiceiul sa mai plec prin w/e-uri, vin. Asta daca ma primiti cu Golf-ul ca altfel .... vin cu bicicleta! laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
[quote]Pai pana se mai intalneste o sa ai mercedes.[/quote]
[quote]Ne mai vedem in Timisoara?? Hai mai ce dreq!! :evil:[/quote] Da' ce, ti-ai cumparat Mercedes ? :twisted: |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
DSops |
![]()
|
Da ce probleme ai cu golfu' ploua, scartaie, sare vopseaua? Poate te ajutam cu experienta noastra. Daca nu, hai cu bicicleta, ca in aia sigur ploua mai tare ca in Dacia si nu ne simtim complexati laugh.gif
|
|
litza |
![]()
|
Mai scartaie el, dar nu-l bag in seama si dau muzica mai tare. Probleme acuma sunt la orice masina, dar se rezolva. smile.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bob |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Bob |
![]()
|
||
Dar ce e cu LGN? E vreo problema???? |
||
--------------------
Renault
Megane
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai astia cand iti vad masina zic ca e logan ... ii pui cate o sigla de dacia fata-spate m, in loc de aia de renault si sa vezi impresii ce obtii :twisted:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
litza |
![]()
|
In Timisoara nu a facut nimeni o vizita la AutoEuropa? Poate or fi primit astia Logan-uri. Cand aveti drum pe la Metro aruncati o privire si da-ti semnalul de atac.
Oricum se pare ca intalnirea noastra va fi cu ocazia test-drive-urilor oficiale la Logan in septembrie. Bob, deci pana in septembrie tre sa-ti iei Mertzan. Macar de imprumut! laugh.gif |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bogdan |
![]()
|
Aia dinspre Metro is AutoCardo. O sa trec eu in curand pe acolo cu ocazia reviziei :?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Bogdan |
![]()
|
Am fost...cica o sa primeasca la inceputul lui septembrie la AutoCardo :vmad:
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
ex. Megane2 ex. DSN |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dragi Timisoreni, voi mai faceti intalniri?...daca da, cand si unde?.... eu o sa trec prin Timisoara pe 30 iulie (vineri) in drum spre "tzarile calde".... si ma voi opri seara sa dorm undeva in oras (inca nu stiu unde)... ma gandeam ca poate prind vreo intalnire smile.gif ... pentru schimb de experienta...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
litza |
![]()
|
De cand am intrat eu pe forumul asta, stiu ca a fost o intalnire anul trecut parca, care din pacate am ratat-o fiind prins in alte treburi.
Da o iesire la o bere se poate face in cinstea vizitei la nivel inalt cu care ne onorezi! smile.gif |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bogdan |
![]()
|
O sa vin si eu, daca o sa fiu in oras vineri in 30, dar daca e de bere, vin cu bicicleta smile.gif
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
ex. Megane2 ex. DSN |
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Ma bag si eu pe lista, fara sa promit nimic. Check at work, check at home si sa speram ca iese ceva... Si-asa nu ne-am mai vazut de mult, cel putin nu in mod premeditat, ca asa in trafic sau in oras se mai intampla.
Keep in touch! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Bob |
![]()
|
Deci ne vedem pe 30? Unde? La ce ora?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Bogdan |
![]()
|
McDonalds-ul nu e ok, trebuie gasit alt loc :?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
ex. Megane2 ex. DSN |
|
litza |
![]()
|
Restaurantul "Via aurelia" (La marele Volan), dupa Metro, la stanga, si se mai merge 100 m paralel cu drumul mare. Au niste mese afara si o parcare imensa. Nu e cine stie ce peisaj, dar ne putem admira masinile smile.gif Cam nasol ca e departe de oras.
Pizzeria Cora sau Celentano ar mai fi alte propuneri din partea mea. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Bogdan |
![]()
|
La Celentano nu ma incanta pentru ca e inghesuiala. La celelalte nu am ajuns pana acuma deci nu ma pot pronunta; depinde ce zice restu lumii.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
ex. Megane2 ex. DSN |
|
litza |
![]()
|
Bagati si voi alte locatii. La Cora nu stiu cata lume o fi, dar e cam inghesuit spatiul si cred ca o putem uita. La fel si complexul ca e cam mizerabil.
Restaurantul Tinecz pe Calea Aradului Vreuna din terasele din Piata Unirii |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
litza |
![]()
|
Pizzeria San Marzzano langa Etti de pe Cetatii am auzit ca ar avea o terasa destul de mare si ca e ok (decenta).
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:05 |