Vreau monitor!
![]() ![]() ![]() |
Vreau monitor!
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Dec 2012, 23:22) Sa fie bun, sa fie ieftin si sa mearga cu dracie d-asta de le RDS. ![]() DSC_0013.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 724 Deci, cu intrare SCART sau Composite... Minim as vrea de 21,5" si full-hd. Gasesc pe undeva? Vreo oferta? Rosu cu albastru nu se pupă ![]() HDMI e pentru fullashde. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai una si alta, nu una sau alta...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai nici una din alea rosii (adica nici SCART nici COMPOSITE) nu-ti scoate HD. Am io la Wii iesire composite si nu e HD.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nu vreau HD, ca nu scoate SB-ul HD. Ma gandeam la full hd ca rezolutie. Pentru PC.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Problema sursei de semnal se poate rezolva prin inlocuirea acelui STB SD cu unul HD, ce are iesire HDMI.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca au astia altfel de STB cu iesire HDMI, ma voi orienta spre el
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Humax HD2, la punctele de vanzare RDS.
Attached thumbnail(s) Vedere_spate.JPG ( Size: 2.95mb ) Number of downloads: 479 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ethernetu' ala ce face?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Momentan nimic. E dezactivat din soft. Posibil (dar improbabil) la un viitor update sa devina functional (Smart TV?!?!
![]() Doar USB-ul e util, poti inregistra sau reda diverse, desi cam orice TV actual e mai capabil decat cutia asta. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cand am citit titlul topicului m-am gandit ca s-a intors Fanel Monitoras.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai n-a plecat nicaieri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai a fost deliberat, stiam ca un titlu de genul asta va atrage
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 18 Dec 2012, 00:06) Pai vezi ca, mai nou, de cand si-au reziliat de-alde bygy & co, cei debusolati fara discovery, contractele, au inceput sa apara decodoare in stoc. Suna la rel. clienti, fa cerere, inregistreaza numarul, peste 2 zile aplica pe site-ul lor si cere informatii despre numarul sesizarii, ameninta-i cu UPC-u, si vei primi rapid cutie. |
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
In Pitesti au monopol, nu prea am cu ce sa-i amenint.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Auzi, canta la alta masa, aici e topicul meu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Visule, nu mai sta pe ganduri, ideea e geniala, vezi, poate domeniul e liber.
![]() http://vreaubilet.ro/ http://www.vreaubeton.ro/ http://www.vreaumobila.ro/ http://www.vreaucard.ro/ http://www.vreaudepozite.ro/ http://www.vreausfat.ro/ http://www.vreauleasing.ro/ |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Nu tre sa-mi zici de doua ori. Succes in gasirea unui monitor cu conexiuni din secolu' 20!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Un monitor cu ce vrei tu te duce lejer la pretul unui TV.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 18 Dec 2012, 00:16) Rahat. Toate monitoarele cu tvtuner integrat încă au un SCART în ele. Un fulhajde are automat și HDMI. Exemplu Conectează monitorul pe SCART la jaful ăla, și pe HDMI la PC. Da-s bani aruncați. This post has been edited by Markos: 18 Dec 2012, 02:21 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ce? Sunt banii tăi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Cauta LED Samsung S24B350hl... sau variantele. Dai un ban da' sa stii ca merita.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parere mea e ca raspunsul la intrebare are 2 forme:
- monitor cu tuner tv - TV cu intrare DVI/VGA pt. calculator Probabil alegerea tine de pret (alea "monitor cu tuner tv" sunt in general mai scumpe decat celelalte, desi sint cam acelasi lucru) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 18 Dec 2012, 01:05) ..... Doar USB-ul e util, poti inregistra sau reda diverse, desi cam orice TV actual e mai capabil decat cutia asta. Eu am jucarie din asta inca din aprilie, dar nu functioneaza USB-ul la el. Nu pot inregistra sau reda nimic prin USB. Nici nu vede stik-ul cand il conectez. Scuze de off topic. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce file system are stick-ul ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Aici m-ai prins. Habar n-am.
|
--------------------
Patru
Zero
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Formateaza-l pe FAT si incearca din nou.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nWo |
![]()
|
Ok, multumesc de sfat. Am sa incerc asa.
|
--------------------
Patru
Zero
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:35 |