DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!

G.R.
post 31 Oct 2005, 12:18
Post #211

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(eXtenSion @ 30 Oct 2005, 22:48)
A incercat cineva sa ceara ca la revopsire sa se foloseasca vopsea de calitatea mai buna? Cu diferenta platita din buzunarul propriu, normal.
*

Părerea mea este că nu vopseaua este de vină, ci metoda de aplicare. Adică aplicarea pe suprafețe murdare, unsuroase. La mine în unele locuri se observă niște mici umflături pe sub vopsea ca și cum ar fi fost nisip pe suprafață sau pe vopsea. Acestea se desprind cu timpul și lasă urme.

--------------------
Dacia Logan 1.6 Preferance - CV 03 XXJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mariusst
post 31 Oct 2005, 12:46
Post #212

Membru incepator

QUOTE(G.R. @ 31 Oct 2005, 12:18)
Părerea mea este că nu vopseaua este de vină, ci metoda de aplicare. Adică aplicarea pe suprafețe murdare, unsuroase. La mine în unele locuri se observă niște mici umflături pe sub vopsea ca și cum ar fi fost nisip pe suprafață sau pe vopsea. Acestea se desprind cu timpul și lasă urme.
*

Ti s-a intimplat sa-ti sara? ohmy.gif Intreb pentru ca si eu am luat-o cu vreo 3-4 puncte din astea si dupa ce m-am dus inapoi la service m-au asigurat ca nu e nici o problema, ca nu o sa sara.

--------------------
Dacia Laureate 1.4-Marin - B-XX-NRV
+
Codrin
post 31 Oct 2005, 12:49
Post #213

Membru autentic

From: Bucuresti

Cand (daca) o sa-ti sara ti se va revopsi zona afectata.

daca mai esti in garantie, bineinteles

This post has been edited by Codrin: 31 Oct 2005, 12:54

--------------------
Mazda . .
+
fizzo
post 31 Oct 2005, 12:52
Post #214

Membru autentic

QUOTE(danchitu86 @ 31 Oct 2005, 12:03)
bun sfat smile.gif Ce inseamna acest polish mai exact? biggrin.gif
*

pai erau unu polish tip pasta, un pic abraziv si scria in ungureste (il avea tipu' de la spalatorie). Era la tub si avea o culoare albastruie...
Sfat: daca dai cu polish sa ai grija sa nu dai si pe plastice (bandoul lateral din usi si clante) fiindca raman albicioase si nici dracu' nu le mai scoate la liman....)
Spalatoria est in Dr. Taberei, langa fostul Frigocom, este o spalatorie mica, de doar 2 locuri (daca te intereseaza un loc unde poti s-o faci).
Dar banuiesc ca in fiecare spalatorie o poti polisha.
Bafta

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 - B-43-BGJ
I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
+
G.R.
post 31 Oct 2005, 17:02
Post #215

Membru autentic

QUOTE(mariusst @ 31 Oct 2005, 12:46)
Ti s-a intimplat sa-ti sara?  ohmy.gif Intreb pentru ca si eu am luat-o cu vreo 3-4 puncte din astea si dupa ce m-am dus inapoi la service m-au asigurat ca nu e nici o problema, ca nu o sa sara.
*

Eu zic că din moment ce între vopsea și tablă mai e și altceva, poate să sară. Lucru recunoscut și de expertul de la fabrică.

QUOTE(fizzo @ 31 Oct 2005, 12:52)
pai erau unu polish  tip pasta, un pic abraziv si scria in ungureste (il avea tipu' de la spalatorie). Era la tub si avea o culoare albastruie...
Sfat: daca dai cu polish sa ai grija sa nu dai si pe plastice (bandoul lateral din usi si clante) fiindca raman albicioase si nici dracu' nu le mai scoate la liman....)
Spalatoria est in Dr. Taberei, langa fostul Frigocom, este o spalatorie mica, de doar 2 locuri (daca te intereseaza un loc unde poti s-o faci).
Dar banuiesc ca in fiecare spalatorie o poti polisha.
Bafta
*

Este pasta PREVENT

--------------------
+
alinastanescu
post 2 Nov 2005, 14:14
Post #216

Membru incepator

Masina este in service-ul din Slobozia, la vopsit. Doar ca, surpriza! Nu se accepta vopsirea si pe componentele afectate de la data primei constatari. Nu stiu a cui e vina in toata nebunia aceasta: a inginerului de la garantii care nu stie sa comunice cu Pitestiul sau a Pitestiului care isi inchipuie ca poata sa-si bata joc la nesfarsit de clienti.
Se pare ca atunci cand inginerul de la garantii a cerut un raspuns in legatura cu noile componente afectate i s-a spus sa nu mai insiste, ca aceasta vopsire e o oferta promotionala!!!???? Cum adica, promotie pe bani de garantie? Si eu acum ce fac, vopsesc o parte si peste o luna restul? Ei sunt normali la cap sau au luat-o eu razna?
Am sunat din nou la vocea clientului, mi s-a spus ca voi fi sunata. Deocamdata nu am primit nici un telefon. Si masina sta in service etc etc.

--------------------
Dacia Logan - IL-02-XFV
+
bomicabomic
post 2 Nov 2005, 14:21
Post #217

Ex-membru DaciaClub

Eu zic ca cel mai bine este sa-i chemi pe cei de la Pitesti, sa-ti studieze toata masina. Pot fi portiuni care acum n-au nimic si peste 1-2 luni sa se exfolieze...
Nu vor , faci reclamatie la ANPC...

--------------------
x x - x
+
AL
post 2 Nov 2005, 14:54
Post #218

Member

Alina, acum e momentul sa implici ABNC-ul....opresti totul la service si ceri sa-ti dea in scris ce vopsesc si ce si de ce nu vopsesc si restul... adica sa scrie ca au constatat mai multe dar vopsesc mai putine, treaba lor de ce... si ca iti propun sa te duci peste o luna iar etc.

Le ceri imperativ asa ceva, altfel ameninti ca nu vei semna la final remedierea masinii si vei merge merge la OPC... "eu v-am reclamat niste defecte si vreti sa-mi reparati doar o parte" ... oricum te duci la OPC ... in principiu responsabilitatea garantiei este a UZINEI DACIA , dealerul/service-ul fiind doar un executant !!!... deci actiunea ta si discutia ta se produce strict cu Dacia si impotriva Dacia!!!!... dar incearca sa-i ai la mana cu vreo hartie... spune la VC "am aflat cu stupoare la serve ca... va rog sa-mi dati scris acest lucru... eu suspectez ca e o neintelegere si vreau sa am scris ca sa eliminam neintelegerile etc."... apoi le servesti OPC-ul... poti eventual trimite si ceva email-uri la redactii de ziare mari, cu CC la vocea clientului la Dacia... dar numai dupa ce ai o solutie in scris... adica concret ce elemente ale masinii se revopsesc si cand!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
alinastanescu
post 3 Nov 2005, 10:35
Post #219

Membru incepator

Al, multumesc pentru sfaturi insa ieri am lasat masina in service in asteptarea unui raspuns. Dupa doua email-uri si doua telefoane la Vocea Clientului, in dimineata aceasta am primit un telefon prin care am fost anuntata ca s-a aprobat si revopsirea noilor elemente afectate. Au spus ca au trimis raspunsul oficial si catre service. Acum il sun intr-una pe inginerul de la garantii ca sa-mi confirme. Dar nu-mi raspunde deocamdata la telefon smile.gif

--------------------
Dacia Logan - IL-02-XFV
+
AL
post 3 Nov 2005, 10:46
Post #220

Member

Felicitari pentru reusita! si bafta in continuare sa-ti vezi masina revopsita si sa te bucuri de ea fara alte pobleme!

--------------------
+
loganek from CZECH REPUBLIK
post 3 Nov 2005, 18:31
Post #221

Membru incepator

I have same problem with varnish renault disapproved of complaint of my autos ! How is it near you with complaints ??? mad.gif

I am sorry for English use PC translator

--------------------
DACIA LOGAN 1,4 - 2M2 ....
+
Kramer
post 3 Nov 2005, 19:51
Post #222

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(loganek from CZECH REPUBLIK @ 3 Nov 2005, 20:31)
I have same problem with varnish renault disapproved of complaint of my autos ! How is it near you with complaints ???  mad.gif

I am sorry for English use PC translator
*

loganek, here in Romania Dacia has a long and painful tradition of disrespect regarding its customers. As stated in the posts above, the only hope are state authorities, like ANPC (consumer protection agency).
We all hoped something would change once Renault took over the company, but it seems they didn't manage to change much.

--------------------
+
hash
post 4 Nov 2005, 11:08
Post #223

calculatorist

QUOTE(Kramer @ 3 Nov 2005, 20:51)
We all hoped something would change once Renault took over the company, but it seems they didn't manage to change much.
*

It's your personal opinion. If you would like to tell us what do you have against this brand ...

--------------------
- - -
+
alinastanescu
post 6 Nov 2005, 17:04
Post #224

Membru incepator

QUOTE(AL @ 3 Nov 2005, 10:46)
Felicitari pentru reusita! si bafta in continuare sa-ti vezi masina revopsita si sa te bucuri de ea fara alte pobleme!
*

Am luat masina din service vineri dimineata. E vopsita bine, nu asa ca in fabrica pentru ca s-au mai strecurat sub vopsea niste impuritati. Am luptat cateva minute pentru a obtine din service o dovada ca masina a fost vopsita si ce anume componente. Am obtinut o copie a unei fise ce are o dunga neagra fix pe centru, " ca asa trage copiatorul". Cu riscul de de a iesi din topic tot trebuie sa spun: se pare ca au umblat la inchizatoarea portierei drepta spate, dupa o zi am vazut ca usa se inchidea greu (nu din telecomanda, ci din trantire). Azi s-a blocat de tot, nu mai pot s-a inchid, noroc ca locuiesc intr-o zona securizata si pot lasa masina cu usa intredeschisa. DE CE mi se intampla toate? mad.gif

--------------------
Dacia Logan - IL-02-XFV
+
cameleon_boy
post 6 Nov 2005, 17:58
Post #225

Membru

Nu am probleme cu masina decat cu usile astea nenorocite care mi-o zgarie, nu mi-o zgarie tiganii cu cheia si se zgarie singura nu imi vine sa cred cred ca trebuiesc centrate si vroiam sa intreb daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema .Multumesc anticipat

[editat de moderator....fara limbaj mirc te rog si fara comentarii inutile...regulile sunt rreguli, le respecti sau te abtii de la a scrie de acest forum!]

Poze inca nu am pus ma duc sa o vopsesc si sa vad ce ii fac sa numai atinga, am inteles ca va ploua saptamana asta si nu vreau sa o ia rugina.Bafta!

--------------------
fara fara fara - fara
+
AL
post 7 Nov 2005, 11:34
Post #226

Member

QUOTE(alinastanescu @ 6 Nov 2005, 17:04)
Am luptat cateva minute pentru a obtine din service o dovada ca masina a fost vopsita si ce anume componente. Am obtinut o copie a unei fise ce are o dunga neagra fix pe centru, " ca asa trage copiatorul".

Azi s-a blocat de tot, nu mai pot s-a inchid, noroc ca locuiesc intr-o zona securizata si pot lasa masina cu usa intredeschisa.

1. dovada pe care erau obligati sa ti-o dea era inscrierea interventiei in cartea de garantie... obligatoriu trebuie sa o faca!!!!!.... ca pretexteaza ca nu au rubrica pentru asta in carnet, te rog sa le spui ca au primit nota tenica de la DACIA sa anexeze un formular la carnet, formular pe care sa treaca data efectuarii si operatiile efectuate si sa puna stampila... deci tu trebuie sa obtii o dovada originala de la ei, nu copie!... daca nu vor, suni la VC (citeste topicul lipicios de GARANTII de la Diverse LGN)

2. pentru usa mergi inapoi si reclama (cu fisa de reclamatie) ca nu ti s-a montat corect si ca s-a blocat in urma interventiei anterioare... asa vor trebui sa-ti repare pe loc, fara alta programare... ca e remedierea unei deficiente de-a lor wink.gif... asa sa insisti!

Bafta!

P.S. la voi e "zona crepusculara"?

--------------------
+
G.R.
post 7 Nov 2005, 12:45
Post #227

Membru autentic

Eu tocmai m-am lăsat păgubaș, din cauza impurităților de care zice și Alina. Am și dat telefon să-i anunț că nu mai vin. Sâmbătă am fost la dealer și am văzut o mașină exact ca a mea (albastru marin) pe care proprietarul a refuzat să o preia după reparație.
Am hotărât să nu mai dau mașina pe mâna lor ca să-și bată joc de ea. Capota și aripa mașinii proaspăt vopsite erau pline cu impurități deloc de neglijat. Sunt alții care vopsesc mai bine în curte sau garaj oarecare mai bine decât ăștia. Cred că Dacia vrea să facă un lucru bun, dar nu are cu cine sau se utilizează o vopsea de calitate proastă.
Mașina este în garanție până în august 2006 și prefer să mai aștept. Dacă se înrăutățește situația o duc la ei, dacă nu, așa rămâne.

--------------------
+
cameleon_boy
post 7 Nov 2005, 13:15
Post #228

Membru

Ok am inteles fara comentarii inutile dar voi ati avut aceasta problema ?Sunt tare curios cum ati rezolvato! AM fost jos am dat cu putina vopsea dar tot coltu de la usa imi face gaura. deasupra chederului de cauciuc.V-as fi recunoscator dak m-ati sfatui ce sa fac,se rezolva la garantie aceasta problema? Bafta

--------------------
fara fara fara - fara
+
AL
post 7 Nov 2005, 13:28
Post #229

Member

cameleon_boy, incearca te rog sa editezi mesajul initial sa se inteleaga clar care ti-e problema... din ce ai scris NU SE INTELEGE NIMIC!

care-i legatura dintre vopsea si gauri?...fii mai explicit daca vrei sa fii ajutat cu sfaturi!

si da, poti oricand si cu orice problema sa te duci la garantii, la orice dealer/service!

--------------------
+
cameleon_boy
post 7 Nov 2005, 15:29
Post #230

Membru

Mai, eu am fost explicit, dar unele mesaje au fost sterse.Problema mea consta in centrarea usilor spate,mai exact colturile de la usile din spate imi zgarie vopseaua pana la chit de deasupra chederului de cauciuc.Azi am vopsito cu scobitoarea ca nu este o portiune inmensa dar mi-e frica la iarna sa nu o aia rugina.Si intrebam daca cineva are acesta problema ca colturile usilor din spate sa zgarie plafonu pana la chit.Daca da, cum s-a rezolvat problema, imi este tarseala sa ma duc la garantie , mai rau sa nu mi-o strice.Cam atat multumesc.

--------------------
fara fara fara - fara
+
G.R.
post 7 Nov 2005, 15:55
Post #231

Membru autentic

Deja m-am gândit la asta. Le vom revopsi după 3-4 ani. Ieri am observat că pe cantul haionului în zona încuietorii a ajuns f. puțină vopsea și se vede grundul dedesupt. Este albastru argintiu pe acolo. La iarnă dacă îmi îngheață și nu am grijă la deschidere, va rămâne tabla goală.
Astea au fost vopsite în bătaie de joc.

--------------------
+
alinastanescu
post 8 Nov 2005, 09:31
Post #232

Membru incepator

Am o intrebare adresata celor ce si-au revopsit masinile: pe zona revopsita se mentine problema "disparitiei" vopselei dupa ce cade un gainat? Asa, ca sa stiu la ce ma astept:). Deocamdata imi tin masina cu husa peste nopate, s-o mai protejez cateva zile, prea e nou vopsita si stralucitoare:).

P.S. (pt. AL): Da, e zona crepusculara. Dar suntem multi si o ducem binisor:)

--------------------
Dacia Logan - IL-02-XFV
+
AL
post 8 Nov 2005, 09:58
Post #233

Member

Alina, bine faci ca o protejezi...si ai face si mai bine sa nu o speli cam 2 saptamani... nu cu jet si sub nici o forma cu perie (automata)!!! ... ai grija sa nu cumva sa inghete husa pe ea (adica sa ploua si noapte sa inghete sau sa se umezeasca husa de la ceata si apoi sa inghete...

Sa speram ca nu vor mai fi probleme!

Bafta!

P.S. si mie tocmai mi s-a cojit botul masinii, capota, cam 40 cm lungine si 1 mm latime.... dar cu o cheie sau alt obiect contondent... 251.gif 256.gif ...

--------------------
+
ga!nusha
post 8 Nov 2005, 10:30
Post #234

Still here

From: Paris

ma dor ochii la cat am citit...
ma bucur ca se rezolva aceasta problema...
dar, eu tocmai am primit loganul rosu passion... ce sa fac ca sa nu ajung in aceasta situatie... loganul meu a fost retinut la fabrica 2 saptamani special pentru teste amanuntite la vopsea si motor.... dar nu am incredere in testele lor... cum pot sa o protejez??? deocamdata stau cu carpa si cu lichid de spalare geamuri la mine ca sa indepartez caca de pasare... ce lac pot sa ii aplic... ce sa ii dau peste ca sa nu patesc asa ceva?? ceara functioneaza dar caut o solutie definitiva...nu m-ar deranja sa dau 3-4 milioane acum si sa stiu ca ii maresc luciul si ca peste 5 ani nu o sa fie toata alba...

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
Bbogdan112
post 9 Nov 2005, 10:14
Post #235

Membru incepator

Si eu am aceeasi problema vopseaua se exfoliaza. Culoarea este rosu passion si am masina de 1 an de zile. Am facut demersurile necesare pt. a obtine de la dacia revopsire integrala a intregi masini dar nu am reusit decat sa imi acorde o revopsire partiala iar diferenta o suport eu , diferenta fiind fff mare aproape supot eu toata revopsirea pt. doua aripi si doua usi app 12 mil lei.
Eu am de gand dupa ce revopsesc toata masina cu factura eliberata de service autorizat dacia sa-i dau in judecata sa-mi recuperez banii.
De mentionat ca din discutiile cu persoane in cunostinta de cauza inclusiv dacia Pitesti a recunoscut ca vopseua este de vina pt exfolierile produse.
De mentionat ca aproximativ toate exfolierile s-au produs in lunile calduroase iulie, august la temperaturi mari.

--------------------
DACIA LOGAN LOGAN LAUREATE - B 17 BEL
+
klaus
post 9 Nov 2005, 10:28
Post #236

步步

Group: Moderatori

A mai fost cineva pe aici care dorea marea cu sarea, datul in judecata si altea alea.
Eu nu recomand aceasta versiune, ci recomand un comportament mai agresiv INAINTE de vopsire, niste scrisorele corecte la ANPC etc.
Sau cautatul nodului in papura cand se ridica dupa vopsitorie.
Daca voi credeti ca un proces cu Dacia care se poate duce lejer pe 2 ani de zile, plus ca cineva ar putea sa fie nevoit sa ceara expertize, va costa sub 13 milioane, pluis timpul acordat procesului, eu zic ca va inselati.
Exista metode mai eficiente de a rezolva problemele.
Valoarea unei vopsitorii eu zic ca nu merita un proces.
Dar este o tara libera, faceti cum vreti. Pe mine m-a mai injurat lumea pe aici ca am sustinut aceasta idee, m-a facut "vandut lu' Dacia", si pana la urma a facut exact cum i-am spus eu, da' nu a recunoscut nici in ruptul capului ca de fapt am avut dreptate.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
G.R.
post 10 Nov 2005, 10:46
Post #237

Membru autentic

Ieri m-am uitat la un Logan albastru marin cu nr. roșii și am constatat că și pe acela sunt mici impurități în vopsea. Nu pot să mă gândesc decât la două lucruri: ori se utilizează un solvent ieftin și prost din cauza căruia vopseaua se face brânză, ori nu se lucrează curat. Încet-încet devin obsedat se vopsea. Însă la servis am întrebat dacă se utilizează vopsea de la fabrică și au zis că nu, este altceva, dar se respectă rețetarul dat de fabrică. Totuși se vopsește cu picățele în ambele locuri. Ce am mai observat că la servis au cabină meseriașă de vopsit, însă ventilația acestuia nu era pusă în funcționare, deși meseriașul vopsea o mașină. Și atunci ghiciți ce se întâmplă cu praful ridicat?
Obicei vechi, de care mulți nu vor să se lase: se face economie acolo unde nu are sens. Decât un lucru făcut de două ori și prost, mai bine o dată și bine. Taică-meu avea o vorbă: decât să faci un lucru în 10 minute și să-ți bați capul după acea timp de 2 ore cum s-o remediezi, mai bine te gândești două ore la cum să faci o dată și bine. Se aude DACIA?

--------------------
+
miki
post 10 Nov 2005, 12:05
Post #238

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(ga!nusha @ 8 Nov 2005, 07:30)
ceara functioneaza dar caut o solutie definitiva...nu m-ar deranja sa dau 3-4 milioane acum si sa stiu ca ii maresc luciul si ca peste 5 ani nu o sa fie toata alba...
*

Ia incearca AICI ....!
Dar nu-i ieftin!!!!!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
AL
post 10 Nov 2005, 15:53
Post #239

Member

Posturi despre creioane corectoare s-au mutat aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14112

--------------------
+
ionutg
post 4 Dec 2005, 12:52
Post #240

Membru incepator

Cea mai mare teama a mea atunci cand mi-am luat masina, a fost ca voi avea probleme cu vopseaua .. asa cum am citit pe acest forum .. si asa cum au alti doi prieteneni de-ai mei.
Masina a fost fabricata pe 9 Noiembrie 2005 (cel putin asa scrie in acte) .. si a fost livrata pe 11 Noiembrie 2005. La aproape o luna dupa ce am cumparat masina (adica ieri) am mers cu ea la o spalatorie manuala. Dupa ce mi-au spalat baietii masina... am plecat cu ea catre casa. Odata ajuns acasa... observ pe usa din spate dreapta o pata .. ca si cum ar fi fost un gainat. Hmm .. ma gandeam cat de bine au spalat cei de la spalatorie masina... dar cand ma apropii si pun mana .. observ cu stupoare ca nu e o pata de mizerie .. ci e chiar o problema in vopsea blink.gif . Deja ? La nici o luna de cand am masina ? blink.gif

Mirarea mea a fost si mai mare in momentul in care am examinat mai atent zona .. si am observat o zgarietura profunda in vopsea. Zgarietura aparuse in procesul de fabricatie si ulterior acoperita cu lac-ul acela protector. blink.gif Zgarietura era destul de adanca... dar din cate imi dau eu seama .. a fost retusata cu vreun fel de pensula si apoi dat cu lac peste. E normal ? ohmy.gif

In vecinatatea zgarieturii observ cum din vopsea "ieseau niste bule de aer" mai mici decat cele de la apa minerala ... ca si cum pe vopseaua era "atacata" de vreo substanta chimica din interior. blink.gif Sunt foarte confuz... Nu pot sa imi dau seama de unde a aparut neregula aceea in vopsea. Ma gandesc ca ar putea fi din cauza ca cei care au incercat sa "acopere" acea zgarietura .. au folosit produse de proasta calitate.

Varianta cu gainatzul pica din start din mai multe motive. Gainatul nu ar fi putut provoca problema respectiva.. pentru simplul fapt ca e aproape imposibil sa "apara" vreun gainat in locul ala pe masina. Tot odata... sa nu uitam ca in luna Noiembrie .. au ramas destul de putine pasari prin zona .. astfel incat ... sansele sunt si mai mici.

Am citit ca cineva spunea ca aceste probleme cu vopseaua au aparut in perioada calda a anului. In cazul meu ... aceasta supozitie nu e valabila. (oricum nu cred ca are legatura temperatura de afara ... cu vopseaua... atata timp cat temperatura de afara se afla in intervalul -20*C - 50*C.

Am atasat mai jos niste poze. Calitatea nu este cea mai buna.. dar atat stie camera mea digitala wink.gif
P.S.: Mentionez ca am probleme si cu maneta de schimbare faza scurta-faza lunga. Mai precis .. nu pot folosi faza lunga sad.gif Si .. nu are decat 1 luna Loganul meu sad.gif Sper ca astea sa fie singurele probleme.

th_off.jpg
th_IMG_3885.jpg
th_IMG_3884.jpg

This post has been edited by ionutg: 4 Dec 2005, 13:02

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI - PH 12 JAY
+
22 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 07:40
Forum Renault