vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
![]() ![]() ![]() |
vopseaua se cojeste, doar cu poze/imagini, cazuri concrete!
cicos |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 20 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(catap @ 30 May 2006, 09:03) Eu stiam ca din toamna sa produs schimbarea, dar ma rog . . .Si la mine stau gainatii pe ea . . . fara probleme pana acum. O degresare as vrea sa ii fac. This post has been edited by IRONICK: 30 May 2006, 08:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mario prim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 May 06 ![]() |
Salutare !
Intr-adevar vopseaua este de o calitate excrecabila ! Am cumparat masina in feb. 2005 si pana acum s-au ivit deja o serie de "bulinute" albe create de vopseaua plecata la "plimbare". Motivul central este reprezentat de gainatul inaripatelor , care, curatat la timp sau nu , tot "izgoneste" firavul strat de vopsea. Poate cineva sa-mi spuna unde gasesc un spray retus culoarea rosu passion ? multumesc ! |
--------------------
dacia
logan preference
- TM 19 MED
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
SAlut spray retus gasesti ori la carrefour nu stiu daca exista in Timisoara ori la Cora nici asta nu stiu daca este in Timisoara dar in general in hypermarketuri gasesti sau dc nu la magazinele de peise auto numai bine
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
mario prim |
![]()
|
QUOTE(cameleon_boy @ 7 Jun 2006, 16:15) SAlut spray retus gasesti ori la carrefour nu stiu daca exista in Timisoara ori la Cora nici asta nu stiu daca este in Timisoara dar in general in hypermarketuri gasesti sau dc nu la magazinele de peise auto numai bine Salut ! da, stiu ca se gasesc retusuri spray relativ usor ; eu intrebam insa de "rosu passion " pentru logan . oricum , multumesc s-auzim numai de bine ! |
--------------------
dacia
logan preference
- TM 19 MED
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Eu la nova tot rosu passion folosesc,e aceeasi culoare numai ca pe vrema aceea scria rosu nova ,nu cred ca este vreo diferenta ca nuanta
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(mario prim @ 8 Jun 2006, 13:59) Poate cineva sa-mi spuna unde gasesc un spray retus culoarea rosu passion? multumesc!... da, stiu ca se gasesc retusuri spray relativ usor; eu intrebam insa de "rosu passion" pentru logan. Oricum, multumesc! s-auzim numai de bine! Cred ca am vazut de cateva zeci de ori intrebarea asta pe forum. Fratilor, dar la nenea de la vopsitorie care are exact culoarea care ne trebuie nu s-a gandit nimeni? Eu zic sa faceti asa: mergeti intr-un service (Dacia) si vorbiti cu un vopsitor sa va dea putina vopsea de care va trebuie. Daca nu reusiti sa obtineti este numai vina voastra. Succes! This post has been edited by bae: 11 Jun 2006, 00:15 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Rosu Passion am si eu si este aceeasi nuanta cu roșu imperial de la Policolor.
Eu am reparat diverse puncte unde sarise vopseaua si nu se cunoaste decat de la max 10 cm distanta. O cutie de rosu imperial de Policolor costa maxim 60 lei+întaritor. Sper sa pun si o poza cu spoilerul reparat de un vopsitor de cartier cu rosu imperial dupa ce a fost frecat bine de un gard viu ( soția ) This post has been edited by RamboX: 11 Jun 2006, 08:42 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
mario prim |
![]()
|
QUOTE(RamboX @ 11 Jun 2006, 09:41) Rosu Passion am si eu si este aceeasi nuanta cu roșu imperial de la Policolor. Eu am reparat diverse puncte unde sarise vopseaua si nu se cunoaste decat de la max 10 cm distanta. O cutie de rosu imperial de Policolor costa maxim 60 lei+întaritor. Sper sa pun si o poza cu spoilerul reparat de un vopsitor de cartier cu rosu imperial dupa ce a fost frecat bine de un gard viu ( soția ) Miltumesc RamboX ! Astept si pozele |
--------------------
dacia
logan preference
- TM 19 MED
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Dupa doua saptamani de stat cu doi gainati pe ea, la spalare am avut surpriza sa constat ca vopseaua s-a cojit si parca s-a cutat. Nu e prima oara cand o las gainatata mai mult timp dar pana azi nu am avut probleme!
Ce ziceti iese la polishat? Merci! Attached thumbnail(s) Picture_9578.jpg ( Size: 114.4k ) Number of downloads: 674 Picture_9579.jpg ( Size: 66.39k ) Number of downloads: 652 |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca nu iese la polishat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Mie in suta ca nu ieise la polishat. Imi pare rau pt tine, dar un gainat lasat cateva ore in soare pe vopsea o cam distruge. Eu am trecut la Mondeo si slava Domnului pana acum nu am avut probleme, desi s-a intamplat sa las o zi un gainat pe vopsea. Dar inclusiv la masina asta, cand vad, imediat curat gainatul. Este acid si dupa ce distruge lacul trece si de vopsea.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
La inceput, cand am luat masina, eram cu sticla de apa dupa mine si cum ma procopseam cu ceva curatam imediat, dar cu trecerea timpului s-a mai intamplat sa stea gainatul si o luna si nu au fost probleme, dar acum...........si am zis sa o las la umbra sub pomi
![]() O sa incerc pe seara cu un polish cu pigment, macar sa nu se mai vada albul de sub vopsea. O sa revin cu rezultatele! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
E rosu toreador sau mi se pare?
|
-------------------- |
|
Flores |
![]()
|
Da, rosu toreador promotia Aprilie 2005!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu orice găinaț este suficient de acid cât să afecteze vopseaua! Poate se treacă mult timp până să ai ghinionul să-ți aterizeze un găinaț dintr-ăsta acid pe mașină și atunci poți să ai tu vopseaua vopselurilor cu super lac, că tot o să o afecteze...
Singura protecție este spălatul mașinii în mod regulat și a găinațurilor când îi vezi aterizați, eventual o ceruire cu simț de răspundere, cu ceară solidă, o dată pe an, minimum. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Problema este combinatia gainat - caldura.
Se strange gainatul rapid concomitent cu eliberarea de "solventi" Daca afara e racoare acest proces este lent si "contractia" gainatului este mult mai mica si drept urmare nu apar astfel de rezultate |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flores |
![]()
|
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Jul 2006, 15:37) Problema este combinatia gainat - caldura. Se strange gainatul rapid concomitent cu eliberarea de "solventi" Daca afara e racoare acest proces este lent si "contractia" gainatului este mult mai mica si drept urmare nu apar astfel de rezultate și la rece e la fel de rapid... depinde de vopsea.. spre exemplu la mine pe mașină același găinaț a produs 2 tipuri de reacții... pe capota s-a cojit vopseaua iar pe aripă a lăsat doar pată... subliniez ACELAȘI găinaț, nu același tip... |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Eu nici nu m-as apuca sa-mi dezechipez masina ca s-o revopsesc ca mi s-a cojit vopseaua pe nu stiu unde. O masina demontata si remontata nu mai e ce-a fost...
This post has been edited by woth: 19 Jul 2006, 20:13 |
-------------------- |
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Din ce am vazut eu gainat combinat cu stat in soare are efect devastator f rapid. In rest, intr-adevar treaba merge mai greu.
Mai nou vad ca trebuie intrebate pasarile ce au mancat sa vedem daca au gainat acid sau gainat bazic. O conta PH-ul? O conta incidenta razelor soarelui pe suprafata unde este gainatul? Cine o sti? |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Eu am un Ambition rosu, tata la fel. Diferenta e ca el a luat masina cu 3 luni inaintea mea. Masinile au fost parcate in aceeleasi conditii. Dupa vreo 8-9 luni la a lui au aparut problemele la a mea nici pana in momentul asta si am deja un an si 2 luni. Concluzia mea orice ar spune Dacia e ca de primele loturi si-au batut joc total (a mea e comandata chiar dupa scandalul vopselei). Sunt de acord ca din pct de vedere legal nu se poate schimba masina, insa oameni au platit un produs si au primit alt produs (ma refer din pvd. calitativ). Daca eu v-as vinde portocale bune si v-as da de fapt portocale stricate cum v-ati simti.
Si pe langa asta mai tre sa faci si scandal monstru si sa-i amenininti cu OPC si acte chestii ca sa recunoasca si sa i-a masuri. O sa revin cu poze cand ajung pe la ai mei ca de cateva luni m-am mutat. This post has been edited by klaus: 20 Jul 2006, 12:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Jul 2006, 08:20) Pana in momentul de fata nu a rezolvat-o ca mai asteapta dealerul ceva raspunsuri de la fabrica. Dar s-a cam razgandit ca i-au zis aia ca nu o sa obtina vopsirea intregii masini ci doar partile cu probleme (capota si un pic in spate) si ii e frica ca o sa aiba masina in mai multe culori (nuante de rosu) |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mi se pare mie sau lumea are probleme cu vopselele rosu passion si albastru marin? Eu tocmai mi-am comandat un frigider albastru marin! E cazul sa dau telefon sa imi schimbe culoarea????
This post has been edited by driverx: 27 Jul 2006, 12:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
eu am albastru marin cumparat in mai 2005 si nu am nici o problema de vopsea,exceptie pietricele sarite pe capota...chestii marunte,neesentiale inca.Mentionez ca o spal cam o data/luna,maxim de doua ori.O parchez sub pomi si de multe ori o gasesc plina cu gainat de pasari si am lasat-o asa pana am avut timp sa o duc la spalatorie.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu ma astept ca toate masinile care au una din aceste doua culori sa aiba probleme. Dar mi se pare ca incidenta e mai mare la culorile astea.....
Sper sa nu regret culoarea aleasa...sper sa nu regret ca am luat 1.6 in loc de ABS, sper ca ......... of of...Dacia asta..... This post has been edited by driverx: 27 Jul 2006, 12:50 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Din punct de vedere istoric, da, cele 2 vopsele au avut cele mai mari probleme:
Problema: Vopselele nemetalizate se cojesc si sunt afectate usor de factori externe. Cauze: Calitatea slaba a vopselelor nemetalizate, in special Rosu Passion (cod: 021C) si Albastru Marin (cod: 061E). Rezolvare: Se revopsesc suprafețele afectate. Observații: Tipurile de vopsea "Rosu Passion" si "Albastru Marin" au fost schimbate de Dacia in toamna lui 2005. Nu au mai apărut semnalări ale acestei probleme. Cod nou Roșu Passion: 21D iar Albastru Marin: 0V61H. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:43 |