Amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare
andrei041 |
![]()
|
||
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
verifica tecile de la arcuri.
La mine asta a fost problema , numai ca dupa vreo 7-8 luni a inceput sa scartaie iar.Problema este ca trebuie sa ma duc la service , ca pretul este doar de 20Ron ( la mine la Giurgiu ) |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andrei041 @ 8 Nov 2007, 00:44) Care anume este tija de la repartitor? Si la mine, de mai bine de'o luna, am sesizat ca atunci cand trec cu puntea spate peste denivelari se aude un scartait. As fi dat si eu vina tot pe amortizoare, dar masina are 3 ani jumate si doar 26k km si nu s'a mers pe drumuri prea denivelate (mai mult prin oras - CT) Ce anume ar trebui uns din experienta voastra? Tin minte ca inainte de revizia de 10k km se auzea la fel un scartait si cei de la service, cand le'am zis de problema asta, mi'au zis ca oricum urma sa unga zona (la puntea spate undeva) ca stiau si ei de problema asta Repartitorul este sub puntea spate , deci cand ridici masina il vezi , ca in el intra o conducta din fata si ies doua , cate una pt fiecare roata din spate . Acolo trebuie uns bine ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:22 |