Non-jurnal...
![]() ![]() |
Non-jurnal...
b06fcn |
![]()
|
||
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.857 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Fara coperta intra lejer. Ca nu ramane drept, asta-i partea a 2-a.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cauta modelul din attach. in Selgros.
Attached thumbnail(s) IMG00399_20130206_1218.jpg ( Size: 537.32k ) Number of downloads: 1156 IMG00400_20130206_1218.jpg ( Size: 326.38k ) Number of downloads: 1269 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Wow, cat de gros este acel portofel ? Off-topic
Sunt si eu de parere ca ar trebui sa avem poze recente cu masina Edit : argon ![]() Crezi ca si-ar risca "afacerea" cu furtisaguri? This post has been edited by Dsign: 6 Feb 2013, 12:50 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
Din cate am vazut dupa VIN auto este recuperat leasing? Fostul proprietar este posibil sa fi facut vreoe magarie? imi dau cu parerea ca nu prea sunt in domeniu...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 1.9 TDI BXE
- BV 69 XTZ EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(melcu @ 6 Feb 2013, 09:40) Intr-o tara cu apa calda putea fi dat in judecata. Eu personal l-as fi dat in judecata pentru o astfel de afirmatie. daca zice pe gura da, daca scrie pe forum altcineva trebuie dat in judecata. bafta ps. nasol moment. vezi sa nu fie mana in mana cu ala de la leasing si fostul proprietar. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
De lene, si pentru ca nu intra in portofel.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu tot prin masina le tin, da' tinand cont ca-i fara Casco, nu prea conteaza.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai si daca o fura unu, se poate plimba linistit cu masina... avand actele masinii la el...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da?
Politistii care te opresc au bunul obicei sa verifice in masina "prin statie" actele. Daca-i declarata furata iti dai seama ca e fix pix ca are talonul. Ca si daca o fura, nu-l are si zice ca l-a uitat acasa, cam tot acelasi lucru se intampla. In cazul in care trebuie la Casco, e partea a doua. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(XtreZz @ 6 Feb 2013, 14:03) Din cate am vazut dupa VIN auto este recuperat leasing? Fostul proprietar este posibil sa fi facut vreoe magarie? imi dau cu parerea ca nu prea sunt in domeniu... si eu zic la fel, in prima faza ar trebui vizitati baietii de la electriccars.ro / autorecuperateleasing.ro, avand in vedere ca ai cele doua cartele ale masinii presupun ca masina nu avea alarma |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cartea de identitate e actul lipsa, care a fost pierdut... dar am constatat cu ocazia furtului, cand am avut nevoie... nu exclud sa fi fost ratacit in masina, cazut dintre alte acte...
poze nu am acum si nu am timp sa caut semne particulare nu prea avea... jenti Luxor si manere gri, grila radiator cu mustatile acelea gri si ornament gri la proiectoarele de ceata si bareta dintre ele... cred ca fost un model serie limitata cu un pack de exterior... masina avea si multe optionale... scaune incalzite, ESP, piele, etc... lipseau doar senzorii de parcare si spalatorul de faruri masina provine din recuperare leasing dupa firma de leasing fiind eu primul proprietar pers fizica, intermedierea fiind facuta de ADRAS dealer Dacia/ Renault |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 6 Feb 2013, 16:23) Da? Politistii care te opresc au bunul obicei sa verifice in masina "prin statie" actele. Daca-i declarata furata iti dai seama ca e fix pix ca are talonul. Ca si daca o fura, nu-l are si zice ca l-a uitat acasa, cam tot acelasi lucru se intampla. In cazul in care trebuie la Casco, e partea a doua. In 4 ani de cand am permis, m-a oprit politia de 4 ori.... Pana te opresc astia masina e facuta bucati, bucatele... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
asa, incurajeaza-l
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
2013 minus 1991 face22. 18 si cu 4 face fix 22.
Pe mine in primii 4 ani de cand mi-am luat loganul nu m-a oprit politia niciodata. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Feb 2013, 10:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Asa pe mine m-au oprit de patru ori din 2005 si pana acum. Da' tot nu schimba cu nimic datele problemei daca o fura cu talonul in ea sau nu, daca nu-l opreste pe hot.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ce relevanta au astea ?
Pe maica-mea in ultimii 20 de ani nu a oprit-o niciodata politia, asta pentru ca nu a mai condus de atunci ![]() Daca faci 2000 de km pe an si aia in weekend si prin oras cum sa te opreasca politia ? Pe mine m-a oprit de mai mult de 4 ori doar luna trecuta ![]() Succes AL ! Sper sa iti recuperezi masina cat mai repede ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se iau si ei dupa fata
![]() ![]() Pe mine m-au oprit o singura data fara motiv, cand am alunecat putintel intr-o curba cu 19le pe la 3 noaptea... deci nu fu chiar fara motiv. Ceea ce vreau sa zic, Al, e ca nu pune baza in politie, incearca sa-ti gasesti masina singur. This post has been edited by R19/16v: 7 Feb 2013, 10:36 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Feb 2013, 10:26) Asa pe mine m-au oprit de patru ori din 2005 si pana acum. .. Din 2005 până ai vândut mașina. |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo de tinut acte. Eu am un dosar plin cu chilotei. Pe fiecare scrie mare: acte casa, originale, copii, acte masina, acte proces, contracte... Cand am nevoie de un act ma duc la fix. Nu stau sa caut 2 zile prin toata casa. Si asta dupa ce m-am saturat sa caut ca disperatu' cate un act pe care nu-l gaseam exact cand aveam mai mare nevoie de el.
La mine tin doar talonul si ce acte mai cere legea. Alea stau in portofel. Iar portofelul e pazit bine. Nu pricep de ce trebuie sa las vreun act in masina. Bine, am asigurarea si rovinieta in masina. Imi pare rau de patania lui Al. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
mmmmda, dac'ar avea timpu' liber al unora de p-aici
![]() tre' sa ajunga sa vorbeasca cu lumea de la nivelul alora care au furat masina... ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ce sugerezi tu sa faca il costa mai mult decat face masina in sine.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(AL @ 5 Feb 2013, 23:08) Si din păcate nici asigurarea nu mă va despăgubiri deoarece imi lipseste un act in original... Nu spun mai multe decât ca e vina mea ca l-am pierdut. ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate declara pierduta CIV si se face alta....noua duplicat.
Cea declarata pierduta devine nula. Apoi e treaba asigurarii sa caute/gaseasca masina. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Asta se face inainte nu retro, crezi ca sunt prosti si nu se prind, plus ca este declarata furata . Din ce zona a fost furata?
![]() This post has been edited by M i h a i: 7 Feb 2013, 10:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pentru a scoate o noua CI e necesara prezenta fizica a masinii?
De ce sa se prinda atata timp cat eu mi-am pierdut cartea azi si masina mi-au furat-o peste 4 zile? Sau ma rog, nu stiu cand mi-au furat-o, atunci am observat lipsa ei. This post has been edited by Victoras2001: 7 Feb 2013, 10:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:04 |