Non-jurnal...
![]() ![]() |
Non-jurnal...
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cum sa atace un contract semnat de el in care scria clar ca in caz de furt trebuie sa prezinte actele ?
Si eu tineam talonul in masina pana la o prelungire de CASCO cand domnisoara de acolo mi-a spus : "Sper ca stiti ca in caz de furt trebuie sa prezentati actele in original si cele doua chei !" |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 7 Feb 2013, 18:49) Nu are cum sa fie batut in cuie asa ceva. Eu imi tin actele in haina pe care iarna o pun pe bancheta din spate. Ce fac daca la un semafor sunt scos cu forta din masina si ala pleaca in tromba? Practic n-o sa am o cheie si talonul. Portite exista intotdeauna. Iar talonul in original e ultima gogorita posibila. Eu cand mi-am pierdut actele am fost la inmatriculari si mi-au eliberat un talon pe care scria ca e duplicat. La CASCO exista scan-ul dupa cel vechi. O intrebare la avocat nu-l costa nimic, sau cel mult o sedinta de consultatie. Eu atat i-am sugerat, nu am afirmat ca aia de la CASCO n-au dreptate si ca in mod garantat vor fi obligati sa plateasca. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca scrie in contract si e semnat e batut in cuie. Casco e un contract intre doua parti, nu e ceva standard reglementat de lege.
In unele contracte scrie clar ca nu esti despagubit daca nu ai masina echipata corespunzator de exemplu. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu știam că, conform legislației românești în vigoare, calitatea de proprietar asupra unui vehicul este dată de Cartea de Identitate (care n-are ce căuta în mașină).
QUOTE Cartea de Identitate a Vehiculului (C.I.V.) este documentul eliberat de Registrul Auto Român care atestă pentru persoana care o deține dreptul de proprietate asupra vehiculului și care conține datele tehnice și de identificare ale vehiculului. Despre talon nu se specifică nimic pe tema asta (atestarea dreptului de proprietate), el având alt rol (dreptul de circulație pe drumurile Patriei). LE: în caz de pierdere/deteriorare a CIV, procedura este extrem "de simplă": două deplasări la RAR, două la MO și una la Poliție. Pistol cu apă. This post has been edited by Markos: 7 Feb 2013, 19:45 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
clr |
![]()
|
Daca asta ar fi o solutie sa-si primeasca despagubirea poa sa fie si 20 de drumuri ca nu conteaza. Nu vorbim de cateva sute de lei aici.
@Shush : eu nu te contrazic, dar nici nu te aprob. De ce? Simplu, nu sunt jurist si nu stiu ce si cum. De aia am facut recomandarea, un avocat bun poate gasi chichite de care sa se lege. Daca merge si consulta unul iar ala ii spune sa-si ia gandul atunci e altceva. Dar incercarea moarte n-are. @AL: numarul de inmatricuare banuiesc ca e cel din semnatura ta B-21-NEW nu? In caz ca se intampla sa ai noroc sa fie abandonata pe undeva .... This post has been edited by clr: 7 Feb 2013, 19:38 |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
raspunsuri la intrebari
furata din dr. taberei bucuresti.. si nu e singura in ultimul timp conform politiei duplicat nu se poate face fiind data furata in bazele de date la RAR si inmatriculari... oricum in contract asig scrie clar ca depui cartea emisa anterior datei furtului. nu dunt genul sa tin acte in masina... nu sunt sigur ca era acolo insa in zilele precedente am umblat cu ea, incercand sa fac ITP... nu ne e clar daca am pierdut cartea sau am bagat-o involuntar in vreun locas din masina si s-a dus odata cu ea norocul ar fi sa se gaseasca fie cartea fie o bucata identificabila a masinii... pozele sunt cu un model similar iar numarul era cel din semnatura |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.067 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Feb 2013, 19:26) Eu știam că, conform legislației românești în vigoare, calitatea de proprietar asupra unui vehicul este dată de Cartea de Identitate (care n-are ce căuta în mașină). Despre talon nu se specifică nimic pe tema asta (atestarea dreptului de proprietate), el având alt rol (dreptul de circulație pe drumurile Patriei). +1. Asta încercam și eu să spun, CĂ CArtea e actul ăl' mai important și se ține acasă, nu la mașină/palton/chiloți/amantă etc. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
noutati?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
nimic..nimic?
|
--------------------
audi
a4
1999
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Voi nu vedeți că AL n-a mai intrat de pe 11 februarie?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mestereste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu as cauta daca se poate si la vama giurgiu.... sa nu cumva sa fi ajuns pe la bulgari.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bati apropo ca sa-ti reprimesti functia?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tot nu ți-a trecut mă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pentru tine exista proceduri stabilite foarte clar, nu mai ai ce vedea in plus.
Doar daca vrei sa faci pe pasarica... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
De ce dai din casă mă?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
E democratie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce sati facem argoane daca ai fraternizat cu userii de rand....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ca poate s-o linisti...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.592 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Sau Marea Migratie
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si apoi migratia marii migratii, apoi blocarea accesului la o anumita sectiune in care si-au scris unii date private etc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
O masina furata poate sa circule pe strazi cu numere rosii, se iau niste acte (ex. de anglia) de la alta masina (care e bucatita) aceiasi marca, model culoare, mergi la politie cu acele acte si restul de chestii si ti se elibereaza numere rosii fara ca cineva sa vada masina cu pricina.
imi pare rau pentru patania colegului dar din pacate nu ai nici un fel de sistem 100% sigur, nici daca ii legi cu lanturi rotile. |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:05 |