Scufita rosie, Dacia Nova R524
![]() ![]() |
Scufita rosie, Dacia Nova R524
bv-08-fgm |
![]()
|
||
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manta B @ 12 Feb 2013, 21:11) am sa va rog sa ma ajutati(deh, sunteti dacioti, ce naiba) cu niste informatii generale privind modificarile ce le vreau la masina. Ma intereseaza daca pot fi facute, daca e nevoie de adaptari(grele, usoare sau deloc) Mai bine grele. Attached thumbnail(s) gunCAR.jpg ( Size: 324.82k ) Number of downloads: 936 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In ce dracu trage alea, ma? In lumina de la proiectoare?
This post has been edited by Victoras2001: 12 Feb 2013, 22:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se reglează.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Manta B, tu vrei sa mergi cu masina sau sa o tii numai in reparatii si imbunatatiri? La cate elemente de solenza ai enumerat in "wish-list", mai bine luai din start Solenza si gata.
Gaseai sigur pe la 1300-1500 euro. Asa, cu 500 cat ai dat pe Nova plus cat mai cheltui prin imbunatatiri, nesocotind deranjul si timpul pierdut, nu faci nicio afacere. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manta B @ 12 Feb 2013, 18:29) Masina e pe numele meu, nu e nici o scamatorie. Ala a scos-o de la fiscal de la el si eu am bagat-o la mine. Simplu. Atata mi-a spus aia de la ghiseu sa dau, atata am dat. Asta inseamna ca ai luat masina in evidenta fiscala pe numele tau, dar cam atat. Masina inca nu este inmatriculata(pe numele tau) Inmatricularea ar presupune si o vizita la pipera pentru depunerea dosarului in vederea inmatricularii plus achitarea taxei de poluare/timbru. Adica cam ce se discuta pe aici. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=95708&st=2580 This post has been edited by Tzutzi: 13 Feb 2013, 00:03 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
e chiar asa de greu sa "obs" ironia?
This post has been edited by dogy_10: 13 Feb 2013, 01:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
voi ati vazut ca e photoshop?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io cu grecu credeam ca e de serie. Chiar incercasem sa aflam unde se fabrica.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Auzi tu photoshop
![]() ![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Ov @ 12 Feb 2013, 18:34) ba e injectie. In poza se vede clar modulul de aprindere, faptul ca nu exista delcou, se vede calculatorul de injectie precum si cele 2 relee care comanda injectia/pompa electrica de benzina e acelasi Dar se vede corpul clapeta? Merge pus linistit carburator si ramane aprinderea, nu trebuie delcou. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ma gandesc ca daca i-ar fi pus carburator, i-ar fi pus si pompa de benzina normala, pe cama, nu s-ar fi complicat cu cea electrica si regulator de presiune.
Sa nu mai zic sa trebuie sa fi extra idiot sa faci asa ceva. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am presupus ca se pricepe cat de cat la cate masini a avut, si daca a zis ca-i carburator, o fi...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.070 Joined: 11 February 04 ![]() |
Și te miri ca te luam la bâză...
1. faruri usor innegrite(nu sticla, ci partea alba din interior-vezi poza 1) Demontezi sticla, inevitabil o spargi, cumperi alta cu greu, o speli impreuna cu oglinda, voxesti ce e prin zona, asamblezi cu mastic sau silicon farul la loc, montezi farul, il reglezi, uau, minunaaaat 2. proiectoare SuperNova pe spoilerul de Nova(modelul acela de e din sticla tot, nu cel asemanator Dacia 1410) Faci rost de proiectoare, demontezi pe alea vechi, montezi pe cele noi, merge fara griji. 3. usi fata Solenza(cu geamuri electrice neaparat) Te duci la un prapadit cu o Solenza rosie, ii tragi doi pumni in cap, ii ieri usile si le montezi la tine.Mai bine iimai dai doua carabe si il pui sa le monteze el. Mai ai doar niste fire de tras dar te descurci tu. Te rog sa pui contactele pe usi ca sa rezolvi cea mai mare problema a Daciei, geamurile electrice cu buton in bord. 4. bord Solenza(de la coaja pana la ceasuri....tot) Zic sa o rezolvi tot cu tipul de mai devreme, la naiba, mai bine ii iei toata masina si ii dai Nova va fi fericit de schimb. Daca tot te chinui, zic sa pui macar bord de pemfeu sau haudi. 5. banchete fata+spate Solenza Ntz, scaune fata merg puse mult mai smechere, de Alfa, BMW, VW, de ce sa ramai local? Fii european, ce mama zmeului! 6. oglinzi BMW E30(vezi pozele 2 respectiv 3) Se ia un bmw E30 cu oglinzi, scaune, bancheta si bord si se transplanteaza. Doua gauri iti lipsesc pt oglinzi. 7. semnale laterale Solenza 8. bandouri laterale Solenza - vorbeste tot cu ala cu Solenza 9. inlocuirea stopurilor ceata(da, vreau sa ii pun spoiler cu 2 stopuri pe spate) cu lampi albe pentru marsarier iar stopurile de ceata in sine sa le inglobez cumva in stopurile propriu-zise. Fabricantul a avut mai multa minte, dar tu da-i inainte. Cred ca merg proiectoare de ceata in locasul ala din bara. 10. inrosirea completa a stopurilor cu lichidul sanguin al aluita cu bmw E30 sau al aluia cu Solenza daca nu coopereaza, usor de facut. 11. o elice mai mare la ventilator(sau inca una in plus) pentru eficientizarea racirii. As prefera totusi sa fie numai o elice Schimba tot ansamblul motor-elice daca tot faci ceva, cu unul mai mare. 12. trecerea bateriei in portbagaj De ce, e prea mare portbagajul sau bagi calatorii la motor? 13. montare servodirectie(eventual si de pe ce masina sa iau....Solenza?) ala cu Solenza te poate ajuta. O sa planga el putin dupa servodirectie dar se va bucura cand te va gasi infipt prin vreun copac. This post has been edited by dizzy: 13 Feb 2013, 13:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu cred ca merge aprinderea de la injectie cu un carburator clasic pus acolo. Toate Daciile modificate aiurea de la injectie la carburatie, pe care le-am vazut aveau delcoul clasic.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
Ba merge, am vazut montat, aprinderea ramane si senzorul de pe volanta raman functionale.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Manto, da' nu mai bine opresti un Q7 în trafic, discuti cu soferul si pleci cu suvu?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
In principiu ar trebui sa mearga, acum cat de bine...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiushapte ARE toti cocalarii, poate prefera omul ceva mai eSclusivist. Gen ReingirovAr
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, strica ca "help"!
1. Am facut schimbul de ulei la cutie si surpriza....nu s-a schimbat mai nimic. Apoi colac peste pupaza, ridicand burduful, schimbatorului, am observat ca baza acestuia "joaca" cand schimb vitezele(ca si cum n-ar fi prinsa in cele 3 suruburi deloc). E cam praf la prinderi asadar...ar trebui sa o schimb? Apoi, ce poate avea cutia de merge asa de greu ca inainte(vezi topicul cu probleme cutie de viteze de la sectiunea Nova) 2. Problema vitezometru: este infipt in bord, infipt in cutie, cablul este perfect insa....nu indica. Aveti vreo idee? In rest, am facut sistemul audio, antena, am reparat scaunele si logic, am schimbat uleiul. Am nevoie de raspunsuri deoarece trebuie sa o pregatesc pentru drum lung Multam' fain ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E distanta mare pana la cel mai apropiat Remat?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
2. Scoate-l din tabloul de bord si vezi daca se invarte cand mergi cu masina. Daca se invarte, bordul el stricat. Daca nu, cablul sau cutia.
In alta ordine de idei, ce ai facut cu inmatricularea? Ca din ce ai spus pana acum, am inteles ca doar ai inscris-o la fisc, nu si la politie. Ceea ce e un mod de fentare a taxei auto, dar daca o sa ai vreodata accident, cred ca o sa ai probleme destul de mari, mai ales cu rca-ul. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
costi322 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 6 August 12 ![]() |
QUOTE(Manta B @ 16 Feb 2013, 17:47) Baieti, strica ca "help"! 1. Am facut schimbul de ulei la cutie si surpriza....nu s-a schimbat mai nimic. Apoi colac peste pupaza, ridicand burduful, schimbatorului, am observat ca baza acestuia "joaca" cand schimb vitezele(ca si cum n-ar fi prinsa in cele 3 suruburi deloc). E cam praf la prinderi asadar...ar trebui sa o schimb? Apoi, ce poate avea cutia de merge asa de greu ca inainte(vezi topicul cu probleme cutie de viteze de la sectiunea Nova) 2. Problema vitezometru: este infipt in bord, infipt in cutie, cablul este perfect insa....nu indica. Aveti vreo idee? In rest, am facut sistemul audio, antena, am reparat scaunele si logic, am schimbat uleiul. Am nevoie de raspunsuri deoarece trebuie sa o pregatesc pentru drum lung Multam' fain ![]() Pune mana pe un manual de nova sau cauta pe forum ca s-a discutat,cum se fac reglajele la levierul schimbatorului de viteze.Si schimba bucsele de teflon de la levier,tot atunci faci si reglajele,bucsile le gasesti in pantelimon...magazinul il stii. This post has been edited by costi322: 17 Feb 2013, 14:40 |
--------------------
Ford
Focus
2001/1.6/16v/Hatchback
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi322 @ 17 Feb 2013, 14:39) Pune mana pe un manual de nova sau cauta pe forum ca s-a discutat,cum se fac reglajele la levierul schimbatorului de viteze.Si schimba bucsele de teflon de la levier,tot atunci faci si reglajele,bucsile le gasesti in pantelimon...magazinul il stii. Asadar, totul e de fapt din cauza faptului ca "batul"(levierul) nu sta prins bine si are niste bucse terminate? La vitezometru s-a rezolvat, e mecanismul defect, cablul si ceasul sunt ok. Ramane sa vad de unde-mi iau un mecanism d-ala |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
G I M |
![]()
|
Nu-s bucsi de teflon, sunt niste bucsi dintr-un plastic foarte prost. 1 leu bucata si te tin 2 saptamani ( daca esti norocos ). Eu am facut niste adaptari si am facut ceva din aluminiu, n-am mai avut treaba de vreo 2 ani.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 06:37 |