DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Scufita rosie, Dacia Nova R524

Danut 88
post 18 Feb 2013, 22:18
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Popesti-Leordeni

Imi pare rau ca ai dat BANI pe o asemenea masina, te-ai documentat inaite de a o cumpara? Ai de muncit c-a sa faci masina din aia. Lasa farurile, bandourile si celelalte chestii care vrei tu sa le faci si mai bineFa-o bine pe mecanica si tinichigerie! Lasa vrajelile cu scaune si alte alea.

--------------------
Dacia Logan /exSolenza /ex1310 2007 /2003 Scala/1999 L - IF __ PTR/IF 05 SYZ/
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manta B
post 19 Feb 2013, 09:36
Post #92

Membru insurat

From: Bucuresti

QUOTE(Danut 88 @ 18 Feb 2013, 22:18)
Imi pare rau ca ai dat BANI pe o asemenea masina, te-ai documentat inaite de a o cumpara? Ai de muncit c-a sa faci masina din aia. Lasa farurile, bandourile si celelalte chestii care vrei tu sa le faci si mai bineFa-o bine pe mecanica si tinichigerie! Lasa vrajelile cu scaune si alte alea.
*

Mai, sincer sa fiu, mie nu-mi pare rau. Are tabla buna(deja incep sa ma satur sa lamuresc lumea ca e buna tabla pe ea...nu numai pe forum, ci si vecini, prieteni, cunostinte etc etc), mecanica e ok(mai putin cutia care vad ca-mi baga bete-n roate) si in fond e Dacia, asta daca ar merge prea bine, ar fi suspect. De faza cu cutia initial credeam sa aiba uleiul terminat. Ok, l-am schimbat. Era negru ca tipii aia de prin Africa. Insa....treaba nu s-a schimbat. Preconizez ca daca ii fac si cutia, s-au terminat problemele.

Legat de ce vereau sa ii fac....observ o tendinta de a ma considera tampitel. Dupa vreo 8-9 masini, categorii diferite, inca mai pot fi catalogat tampitel? Sau omul nu are voie sa-si faca planuri la masina lui?

Ma rog, ieri i-am facut proiectoarele, franele(luminile), reparat reglajul la scaunul sofer si reglajul la faruri. Nu merge sa audaug pozele, asa ca o las moarta momentan

--------------------
Dacia Nova R524 2000
+
andri1940
post 19 Feb 2013, 17:05
Post #93

Membru autentic

From: Pitesti

Pai dupa 8-9 masini tocmai asta e de mirare: toata lumea stie ca Nova a fost cea mai proasta Dacie fabricata vreodata si tocmai pe asta te-ai gandit sa o cumperi?

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16v Dynamique 2002
+
Markos
post 19 Feb 2013, 19:29
Post #94

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Manta B @ 19 Feb 2013, 09:36)
inca mai pot fi catalogat tampitel?
*

114.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 05:43
Forum Renault