reclama logan diesel, interzisa
![]() ![]() ![]() |
reclama logan diesel, interzisa
..IcemaN.. |
![]()
|
||
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|||
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
nu ca cea cu tati iar ai trecut de scoala .....are dreptate mama cand zice ca esti bou....hi hi hi hi.
QUOTE(Valentine @ 9 Sep 2005, 07:07) Si i-am zis io vecinei ca-i o vaca.....dar nu m-a crezut! This post has been edited by see: 9 Sep 2005, 19:41 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Da "150 de cai, de la Toyota"
![]() Parca ar fi 150 de cai de la nasu'... ![]() This post has been edited by Diac: 9 Sep 2005, 18:08 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
asa asa....607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
algor |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
gidea2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 March 05 ![]() |
Ce spuneti de stirea asta!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=77789 This post has been edited by gidea2000: 27 Sep 2005, 19:11 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu pooot sa creeeed!
![]() ![]() ![]() Sa interzica si spotul de la Yaris ca a oprit in mijlocul soselei sa dea curent OZN-ului!!!! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Consiliul asta de "beep" mi de pare in plus in Romania deocamdata.. mai ales cu domnul Radu Filip sau cum il cheama in frunte
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce va tot luati de RALU Filip parca sinteti Vadim !
Daca a trecut pe rosu sa-l interzica. Ce daca s-a facut rosu dupa ce-a trecut? Asa am facut si eu si mia-m luat 350.000 in 48 de ore ! O masina serioasa nu trece pe galben. Iar alimentarea OZN-urilor este permisa ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai normal.. sunt mai rau ca Vadim
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bre jaf-ule, ai o poza in avatar . . ..
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
CNA consideră că spotul contravine articolului 29 din Legea audiovizualului, alin. 1, literele e și g, care prevede că publicitatea trebuie "să nu stimuleze comportamente dăunătoare sănătății sau siguranței populației", precum și "comportamentele indecente și imorale".
Bai frate da`ramai interzis! Gaselnita mai retardata ca asta n-am pomenit! Pai daca luam toate spoturile la puricat nu cred sa mai ramana ceva in picioare. Cum de s-au oprit tocmai la spotul logan diesel? Curios! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ce se pricep astia la publicitate, cacaoa romaniei =))
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
gidea2000 |
![]()
|
Stam acum si ma gandeam la o chestie faina!
Data viitoare probabil o sa il interzica pentru ca a furat masina tipul! Bine macar ca la final daca ati vazut masina are alta culoare - e albastra cred- probabil cei de la Dacia s-au gandit la asta. Dar sa interzica pentru ca trece pe galben...................... sau rosu ....................... Da-o incolo de treaba! Asa ca fratilor vedeti pentru cine platim noi taxe si impozite? Sunt pline toate televiziunile de concursuri la care iau banii oamenilor PE FATA si C....NA(punctele sunt litere lipsa) nu gaseste altceva decat sa se ia de ODIOSUL clip Logan. Hai sa traim........ la fel de bine!!!!!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gidea2000 |
![]()
|
Mi-a venit acum in minte un spot la o masina de familie - si nu reusesc sa imi aduc aminte marca - sunt curios ce ar zice CNA de scenariul urmator:
Un tip conduce o masina pe o strada marginasa pe unde isi fac veacul cateva fetite .La un moment opreste masina, negociaza cu o fetita si aceasta se urca in masina.Dupa aceea urmeaza cateva scene fierbinti intre cei doi care se intrerup deodata brusc iar camera ne arata bancheta din spate a masinii unde.......................stau sotia si copilul tipului!!!!!!!! Reclama se termina cu un mesaj de genul : sa nu uiti totusi ca e o masina de familie E super reclama ! Poate stie cineva la ce marca e!Ar fi interesant de vazut clipul. This post has been edited by gidea2000: 27 Sep 2005, 20:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Gafa tipica CNA. Nu mai facusera de mult o boroboata si nu mai vorbea lumea despre ei, asa ca s-au gandit ca e momentul sa dea o chifla.
Daca ma uit deseara la TV gasesc sigur 50 de spoturi care ar trebui interzise. singurul spot corect d.p.d.v.moral e ala cu sanatoooos! deliciooooos! . Ma duc sa ma ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Cine stie ce interese sunt si cati bani primeste radu filip pentru kestia asta...oricum sa ajungi sa iti interzici reclama cu masina nationala la TV e mult prea absurd
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Vigilenti astia din CNA, eu nici n-am observat.
Parerea mea este sa lase reclama, da' sa-i puna bulina rosie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SUPERCAR @ 27 Sep 2005, 20:25) Cine stie ce interese sunt si cati bani primeste radu filip pentru kestia asta...oricum sa ajungi sa iti interzici reclama cu masina nationala la TV e mult prea absurd - de la cine sa primeasca bani ? de la concurenta? ![]() - ce e aia masina nationala? Dar pasta de dinti nationala care e? Dar detergentul national? Ca sa nu zic de tampon........ |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Parerea mea ca decizia asta o sa-i faca si mai multa publicitate loganului,daca mai avea nevoie...
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
adevarul e ca nu e educativ.
in strainatate (austria) un prieten a aruncat o ciunga pe jos din masina, a venit un politist si care l-a intrebat cu respect daca o vede pe fetita de la etajul 2 de vis-a-vis, si ce va crede ea, ce educatie primeste asa...??? Pai? Copii sunt foarte atenti, si pot ramane cu astfel de imagini... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
Ihi, si cand Tom ii da douajde tigai in freza lui Jerry (sau invers) e educativ?
vezi d'aia am zis eu ca singurul spot care ar mai trebui difuzat e ala cu deliciooooos! , sanatooooos! ma duc sa ma ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
cutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 December 04 ![]() |
Apoi draga atunci ar trebui interzise 90% din DESENELE ANIMATE si sa nu mai devem fitoasele cum se unduiesc la TV cate indeamna...........
PROSTIIII ! mai bine s-ar ocupa de treburi serioase Filip cu CNA-ul lui cu tot. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:25 |