reclama logan diesel, interzisa
![]() ![]() ![]() |
reclama logan diesel, interzisa
moshulik |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|||
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Kramer @ 28 Sep 2005, 10:42) Spotul ala cu spionul pe care, in timp ce e urmarit de doi motociclisti si un elicopter, il roade grija de consum? Big loss ![]() Apropo: cand spionul deschide capota sa se uite la motorul-minune si declara "their latest diesel" nu e cumva si reclama mincinoasa? La fel si ala la "bautura spirtoasa" Unirea: ar fi fost amuzant intr-o tara normala, dar la noi... e realitatea de zi cu zi. Si n-au observat ca spionul ala a aruncat ceva pe jos , fara sa-l arunce la gunoi ? Ce educatie mai primim noi . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Aici, ati avut pentru cateva ore o trimitere la bulele lui ralu(ca) filip. Enough.
Am ramas ![]() This post has been edited by dweep: 28 Sep 2005, 13:54 |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE mi-ar place sa gaseasca un motiv pentru a interzice si clipul cu "gustooooos! sanatooooooos!" Intotdeauna aceste cuvinte ma faceau sa imi imaginez o reclama la blowjob... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
victor23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 May 05 From: Timisoara ![]() |
mai , fratilor si cand ma gandesc ca ala(R.Filip) a candidat la primaria capitalei ma trec fiorii...pai de era primar interzicea filmatul inundatiilor din capitala pe motiv ca traumatizam natiunea, cred ca se razbuna... si nu se va oprii aici stati sa vedeti ce urmeaza....(in materie de cenzura) back to the 60's snd 80's ...
|
--------------------
daewoo
tico
- TM Sa traiti, ... bine ?
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
pai in spiritul asta ar trebui interzise 75% din reclame. De cand e in fruntea CNA domnul Filip, institutia asta a devenit bastion de paranoia: iti gasesc astia cusur in toate. Nu cred ca suntem atat de inepti incat daca-l vedem la televizor pe X ca trece pe rosu sa ne apucam si noi de sportul asta. Iar cei care sunt atat de inepti, incalca legea si fara sa vada "proof of concept" la televizor.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
![]() "To the airport!" Ia sa-mi spuna Raul Filip acum ce-i mai periculos: sa treci pe rosu sau sa pui o maimuta sa te duca la aeroport. P.S. Don't worry! It's no sugar. ![]() "Domnisoara, v-am mai spus... Inai semnalizam, apoi ..." "Las-o dom'le, ce esti nebun?? Vrei s-o stresezi????" |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Am vazut si eu clipul..concluzii
1) am uitat ce tampite pot fi reclamele in ro... 2) aia cu rosu a fost asa de subtila incat daca dispar cele 6 frameuri nimeni nu se va prinde...CNA sa stie ca m-am uitat de 2 ori ca sa imi dau seama ce i-a deranjat... 3) actorul e prost ales, scenariul absolut previzibil si poanta de la final parasutata 4) astept Dacia sa faca un brainstorming a.i. reclama asta sa se adreseze cat mai adecvat targetului (vedeti si voi profilul cumparatorilor) pe limba lor si la nivelul lor de inteligenta...reclamele destepte sunt mai ieftine...asta are aceeasi idee ca vechea si aceeasi poanta, dar e mai prost realizata...apropo care e suspansul? ...care e mesajul...ca eu am impresia ca pana la padure e una si dupa aia e alta... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Molima se intinde: au oprit si spotul ca coniacul Unirea ca-i imoral sa opresti asa trenul precum si la Domo, Altex și Flanco din cauza textului ilizibil.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
Daca tot e pus pe "fapte de vitejie", eu zic sa interzica reclamele cretine la Dove, ca instiga la violenta impotriva persoanelor care apar in ele sau impotriva bietului televizor ori de cate ori sunt difuzate...
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am vazut reclama modificata. Nu mai apare semaforul dar tot trece prin fata trenului "la mustata"
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
X_T_C |
![]()
|
![]() X_T_C Group: Members Posts: 26 Joined: 29 September 05 ![]() |
Tare reclama,nu am ce zice,pacat ca o strica masina la care e.Sper sa termine o data cu toate modelele de scos,ca m-am saturat,Logan in sus,Logan in jos,parca ar fi inventat ceva extraordinar,sau nu e tot masina?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Estate
- B XX GAG
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba e masina....da ce masina!!!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A mai observat cineva o diferenta de 1000 rpm-uri intre versiunea in engleza si cea in romana ?
http://www.dacia.ro/logan/descarca This post has been edited by IRONICK: 30 Sep 2005, 20:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
In reclama sunt pe trailer si niste Logan Hatchback
![]() In primele secunde (cand zice ala in engleza: "they want to discover..." [pauza]) se vede ca Loganul rosu toreador este hatchback ![]() Cel putin asta e impresia mea. Am derulat filmul de vreo 2 - 3 ori si ceva imi sarea in ochi si nu stiam ce pana mi-am dat seama (sau cel putin asa cred eu). Voi ce ziceti ? This post has been edited by DigitalScribe: 30 Sep 2005, 21:15 Attached thumbnail(s) hatch.JPG ( Size: 65.71k ) Number of downloads: 60 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.719 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 30 Sep 2005, 22:14) In reclama sunt pe trailer si niste Logan Hatchback ![]() In primele secunde (cand zice ala in engleza: "they want to discover..." [pauza]) se vede ca Loganul rosu toreador este hatchback ![]() Cel putin asta e impresia mea. Am derulat filmul de vreo 2 - 3 ori si ceva imi sarea in ochi si nu stiam ce pana mi-am dat seama (sau cel putin asa cred eu). Voi ce ziceti ? Te inseli. [attachmentid=15788] |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Sep 2005, 20:24) A mai observat cineva o diferenta de 1000 rpm-uri intre versiunea in engleza si cea in romana ? http://www.dacia.ro/logan/descarca 3500 rpm in varianta romaneasca si 5000 rpm in cea englezeasca ![]() @Ironik, acum am vazut si spotul varianta romaneasca si m-am calmat, nu-s hatch-uri. Din varianta englezeasca insa (de calitate inferioara) cam asa da impresia ca-s hatch-uri vreo 2. This post has been edited by DigitalScribe: 30 Sep 2005, 21:20 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu a vazut-o pt ca cica a fost interzisa si ea. Circula pe net, cel putin am vazut-o pe un site de torrents.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
la vers descarcata de pe site-ul dacia aia in limba romana... nu apare faza cu RPM si cu facutul din mainii la motociclisti in momentul franari !!!
Inseamna ca cei de la CNA au interzis... si aceasta faza... pentru simplu motiv ca invata lumea sa puna frana brusca si cum romanii nu porta centuri de siguranta ar sparge parbrizul ?? Sau... cei de la Dacia au convenit de bun acord sa scoata aceasta faza din spotul pubilicitar cu frana brusca... CA SI ASA NU ISI ARE ROSTUL !!! DACIA LOGAN IN ROMANIA NU ARE ABS !!! Si ar derapa masina.. si l-ar prinde motociclisti si iar da o mama de bataie... lu' agentul 00ZKR !!! |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:38 |